Supervuoro

Pitkävedot, ravit, Vakiot ja muut hömpötykset!

Viestejä
2,899
#81
Ykkösen sarjakärki ja kolmonen tänään vastakkain sarjakärjen kotikentällä. Kertoimien valossa ei kyl luulisi olevan noin....

Eli siis UPV - Manse 7.60 - 3.30 - 1.45

Siis kyllähän Lokit on hieman ehkä ylisuorittanu, ja Mansella kovempi porukka, mutta ei nyt ehkä ihan noin.... ? Jakson nappaaminen ja/tai "jatkoaikavoittokaan" Lokeille, ei olisi maailman suurin ihme! En mä ainakaan Mansea tuosta varmaks nappais, eli päivän ideat Lokeille moneyline-voittoa, tasuria ja rohkeimmat pelaa 3p voittoa! :D
ML-kerroin Lokeille 3.65 ! Mummolaput vähintään sisään!! :p

Päivän varma, ohan se varma, lienee JoMa! Moneylinekin 1.43, ylimerroin, eli lapulle! mistä löytys tuplaan sille kaveri? Isolla sisään! ;)

Ps. Puhtimäen Puten hevonen voitti eilen! Se voittaa aina ku mulla ei oo sille pelejä... Sit kun on, niin jää kolmoseks :)
 
Viestejä
2,899
#88
Ideoita tälle torstaille? Aika vähissä....

ensalkuun oli semmonen "varma" idea Jymyjussit, mutta kerroin on aika pieni. Kun mikään ihme ei kuitenkaan olisi, jos Kossu nappaisi jakson. ML enää 1.22, ei peleihin.

KPL:n alavire loukkaantumisista johtuen, vois antaa KaMalle mahiksen ekaan 3p voittoon? Mutta siihen ootetaan kyl rosterit julki ekaks yms yms. Eikä tuommosta epäonnea kelleen toivois edes, eli toivottavasti Koplan tilanne jo paranemaan päin!! (y)

Raveissa Killerillä löytyy päivän varmana Liisan tulilintu! Nyt on voiton paikka jo! :D
 
Viestejä
2,899
#89
Jou! Tänään osu silmään Kossun suht kova kerroin Tahkoa vastaan kotona! Etenkin kun Tahkolla alla pari alavireisempää peliä.... Ainakaan jaksovoitto Kossulle ei olis maailman 9. Ihme!?!

Kossun 3p voitto 5.00, tasuri 2.95 ja ML-voittokin 2.90

Tahko ei kyl "varmana" maistu, ML-voittokin enää 1.37...

Ja aina kun mä teen tämmösiä lappuja ja etenkin kirjotan niistä tänne, menee nää just toisinpäin! ;):LOL:

Teivon raveihin PD-hevonen, L6, nro 10 Fullhand comery!

Tuureja matkaan!
 
Viestejä
2,899
#90
Ei pitäs tänne kirjottaa, kun menee näköjään ketuiks sillon järjestäen.... Mutta 104. kerta toden sanoo, eli tänään ideana KaMan kotivoitto Ankkureista.

Sanotaanhan, että kaikki putket katkee joskus, usein puhutaan voittoputkista, ja tulee se ns. tilastotappio. Nyt päinvastoin, eli ohan se 3p voitto nyt perkeles joskus tultava! Ravitermein: sijoituksiaan parempi, ilman laukkaa lähellä.... ;)

Kotivoitto siis siihen👍
 
#91
Täällä lähdetään illan kierrokselle tuplaamaan rahat seuraavanlaisella triplalla:

JoMa 1.28 + SoJy 1.21 + ViVe 1.30, kokonaiskerroin 2.01. Prosentteja jos lasketaan niin eihän tuollainen tripla varmaankaan joka toinen kerta ihan toteudu, mutta ihan kiva viihdebetsinä tällaiselle kierrokselle, jonka ehtii kotona sohvalla viettää. Pienet perustelut miten päädyin näitä ennakkosuosikkeja lyömään:

JoMa ei kompastu toista kertaa Siilinjärvellä
SoJy kärsinyt kauden ensimmäisen tappion, tästä sisuuntuneena napit laitettu ylös asti kiinni ja voitto jää Hiukkaan
ViVeä nyt ei tarvinne perustella, sellainen on rutiini että ei Seinäjoella tänään kyllä riitä
 
Viestejä
2,899
#92
Kyllähän ton pitäs lähellä olla! Toki just viimeks kun pari viikkoa sitte pelasin Vimpeliä, juurikin S-jokea vastaan, ratkes voitto vasta supervuorossa.... eikä ollu ML-varmistusta..... :D

Itte pelasin sen KaMan suoran voiton sinkkuna ja pienen T4-lapun Mikkeliin. L2, First Revenge varmana!

Tuureja matkaan! (y)
 
Viestejä
2,899
#95
Hox! Meinasin eilen kun sain pienen Baseball-vedon kiinni, notta all-in 100kunnan derbyssä Karhuille. Näin varmistaisin ainakin jaksovoiton Feralle... ;)

Ja jos ei tuliskaan, saisin rahat ainaki veks.... Mutta että, eihän tommosella 1.17 kertoimella kannata moista. Pitäs lyödä tonnilla :D

Siispä käännyn toiseen metodiin, ja ihan realistinenkin mahdollisuus Feralla on viedä ainakin jakso! Tasurin kerroin 5.00 ja ML-kerroin 7.80.

Noita peliin, "mummolapuilla" ;) ja jottei kukaan taas suutu, tai suuttuu varmaan silti, mutta kyllä, kyllä, onhan Karhut tähän ISO suosikki. Pikkusiskon asemassa Fera lähtee ennakkoluulottomasti haastaan!

Varmoja päivälle? Onko niitä? Potkispallossa HJK voinee ottaa rennosti ja hävitäkin vaikka parilla maalilla, eli ei sitä ainakaan, mielummin vaika HB+1 ?

Varma pesistupla JoMa + Lippo, isolla! 😁

Tulkaas/menkääs kaikki tääl päin liikkuvat Suomiareenalle! Ja kivaa tiistaita!! (y)
 
Viestejä
2,899
#96
Päivän nostot, niin tiedätte laittaa pelit just päinvastoin.... :ROFLMAO:

Varmavetona UPV moneyline-varmistuksella, 1.44, siihen joku kaveriks, vaikka Ruåtsin potkispallosta AIK, 1.65 kertoimella. Nämä Oy Veikkaus Ab....

Ideanostona kotoisesta potkispallosta VPS! 2.45 (y)
 
Viestejä
2,899
#98
Lokit sentään piti! Mutta Vepsun avausvoitto jäi edelleen ottamatta....

No, pikkurahoja kotiutettavaks, kun Mikkelin raveistakin T4 osu! 😊

Ps. Kyl se Vepsun "tilastovoitto" kohta tulee! Sen mä otan lapulle vaikka väkisin!! :LOL:
 
Viestejä
2,899
Pannaas vähän pitkästä aikaa, vetojuttuja siis...
Eilen oli niin makoisa tuo PuPen voitto, joka sitten hajettiin lapuille, notta lyödääs voittorahoja poikimaan! ;)

Ja katso, sehän on päivän varma heti pöydällä! Alajärvi! Jotenkin tuntui, että tuon edellisen Siilinjärvessä pelatun pelin jälkeen kuskin paikka vaihtui sittenkin? Ainakin AA venyttänee ratkaisun viidenteen peliin...
Enihuu, kovat on patit tänään Alajärvessä, laitetaan moneylinevarmistus 1. Kerroin Veikkaus 1.75
Paf ei jostain syystä tarjoa tähän muuta kuin pelkän 1x2? Yleensä niillä yhdistelmävetojakin tarjolla. Jos jostain moisen löydät, niin lykkää 1x ! Kyllä AA varmasti vie yhden jakson, ohan se varma ;)

Sit potkipallosta TPV - MuSa. Molemmilta alavireisiltä puuttuu 6 viime pelistä X. Se tullee nyt?! :)
 
Ylös