Supervuoro

Pitkävedot, ravit, Vakiot ja muut hömpötykset!

Viestejä
1,290
Klo 22 pelattavaan Sevilla - Inter otteluun pitää jotakin kehitellä, kun tulee vielä Sub-tv:ltä.
Tähän Eurooppa-liigan finaaliin tuli otettua jännärivetona Interin Lukaku tekee maalin, kerroin 2,50. Lukaku onnistunut maalinteossa kaikissa Interin tämän kauden Eurooppa-liigan otteluissa. Toivottavasti osuu myös tässä kauden huipennuksessa. Veikauksen tarjoama 2,50 on ihan huippukamaa, markkinan keskiarvo 2,33 Lukakun maalille.
 
Viestejä
3,478
@risu kiits eilisist tennis-vinkeistä!

Pelasin Ruusuvuori+Bordeaux+1 tuplan kautta lappui joista 4/6 osu!

Ruusuvuorihan voitti tänäänkin. Hitto, kyl se alkaa tenniski kinnostaa ku rahoja tulos!! 😂😄

Huomen jos kattelis Killerin raveihin jotain... Pelionneva ja öitä! 👍
 
Viestejä
1,290
Tuli otettua RoPS - HJK otteluun, HJK tekee kolme maalia tai enemmän, kohde nro 1648. Kerroin Veikkauksella 1,93, joka on markkinoiden huippukamaa keskiarvon ollessa 1,81. Rovaniemeläisillä edelleen loukkaantumisia ja sivussa kokoonpanosta ovat myöskin HJK:n lainapelaajat Niemelä, Banza, Katz ja Vahtera. Kyllä Klubin pitäisi jyrätä kauden avausvoittoaan vielä hakeva RoPS tässä, jos asennepuoli on vähänkään kunnossa. HJK tehnyt maaleja tällä kaudella vielä paremmin vieraissa kuin kotonaan.
 
Viestejä
3,478
Mulla oli tuohon taas kerran mummoviritys RoPSin tilastovoitolle, jota ei varmaan tänä vuonna tule... :)
Toinen vastaava eli Haka, hakee tänään HIFK:n vastuksena myös avausvoittoa, mutta kerroin edes oikeen maistuva, vaikka yli 3 onkin... RoPSin kans en luovuta! Se tulee yleensä just sillon, ku sitä vähiten odottaa. Niinku eilen HJK:ta vastaan. Niukka 0-1 se sitte oli. Varmaan se tulee nyt jotain sarjas korkeemmalla olevaa, KUPSia, Interiä, Honkaa yms vastaan, ja vieraissa! Tommoset 15.50 kertoimet on jo mummonaki kovia!

Tännää, tuleeko Veto-KPL yli 16.5 ? En oikeen allekaan ainakaan osaa pellailla. Kyllähän se pallo ui Savon joen vuolaassa virrassa tänään urakalla? (y)
 
Viestejä
1,290
^ Laukaukset menivät eilen RoPS - HJK ottelussa HJK:lle 28-2 kertoo olennaisen. Nyt ei vaan mennyt sisään. Kyllä Veto - KPL haiskahtaa overille myös tänne. Illalla olisi maikkarilta suorana Herkkusieniliigan finaali. Nyt ei Veikkaukselta löydy maalintekijöveikkaukseen samanlaista herkkua kuin perjantain Eurooppa-liigan otteluun.
 
Viestejä
3,478
Mut taitaa perkkel jäädä alle?
4-0 vaan eka jakso. Laput roskiin... 🙄
 
Viestejä
1,719
Hyvä päivä. Imatra 2.12, Veto 2.35, FF Jaro 1.58.

Moniveto tietty kusi mutta vielä on jäljellä PSG-Bayern Munchen, kakkonen kertoimella 2.05.
 
Viestejä
3,478
Mul on taas se paskakausi menos näis over/undereis, kun mikää ei osu! Vaikka pelaisit over 1,5 juoksua johonki peliin, ni se päättys 0-1... :LOL:

Tai vastaavasti ottasit varman alle 55,5 juoksua, ni eka vuoropari päättys jo 28-27.... :ROFLMAO:

En edes muista koska viimeks olisin under/overilla lunastanu? Vissii joskus heinäkuun alus...
 
Viestejä
1,290
Sotkamo - Kouvola otteluun Veikkaus tarjoaa Toni Kohonen EI LYÖ JUOKSUA kerrointa 2,25. Viime viikonlopun kamppailuissa vastaava kerroin oli Sotkamossa pelatussa ottelussa 1,37 ja Kouvolassa 1,52.
 
Viestejä
1,290
Sotkamo - Kouvola otteluun Veikkaus tarjoaa Toni Kohonen EI LYÖ JUOKSUA kerrointa 2,25. Viime viikonlopun kamppailuissa vastaava kerroin oli Sotkamossa pelatussa ottelussa 1,37 ja Kouvolassa 1,52.
Ei tämä hyvä kohde ollutkaan, miltä aikaisin aamulla ennen kokoonpanoja näytti. Veikan kertoimenlaskijalla oli näköjään tiedossa, että Kohonen onkin tänään jokerina, joten kotiutusvastuutakin tulenee.
 
Viestejä
1,290
Veikkauksen kertoimet VäVi - Lippo otteluun 5,70 2,70 1,80. Esim. Coolbet antaa 9,00 3,50 1,40. Taitaa Veikka olla paremmin hajulla joukkueiden kokoonpanoista mm. VäVin mahdollisista Vimpeli avuista.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös