Supervuoro

Perttu Hautalan pesäpalloblogi

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,062
Entinen Superpesis-pelaaja ja Kansallispeli-podcastin ääni on alkanut taas aktiivisesti kirjoittaa blogiinsa:

,
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,062
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,062

Moro Mikko, kiinnostaisiko kirjoitella ajatuksia vaikkapa kulmapelaamisesta blogiini?”

– No ei helvetissä! En minä siitä mitään tiedä enkä varsinkaan osaa kirjoittaa.

Nämä olivat ensimmäiset ajatukseni Pertun kysyessä vierailevaksi kynäilijäksi blogiinsa. Miettiessäni sopivaa ja kohteliasta kieltävää vastausta, tulin toisiin ajatuksiin. Tunnustaudun todella huonoksi ennakkotyön tekijäksi ennen otteluita. En katso juurikaan videoita omista enkä vastustajien tekemisistä, enkä ainakaan mieti miksi joku tekee noin. Tietyt tärpit yksittäisiltä pelaajilta on hyvä tietää, mutta muuten tykkään ajatuksesta, että kentällä saa pelata ja lukea peliä ilman, että se pohjautuu liiaksi johonkin mitä joku on tehnyt viime pelissä.

Joku hullun päähänpisto tämä oli, mutta päätin unohtaa tämän analysoimattoman puolen itsestäni ja antaa mahdollisuuden pienelle pohdinnalle kulmapelaamisesta ja mitkä asiat siihen vaikuttavat.
 
Viestejä
879
Hautala kirjoittaa Twitterissä kaksi päivää sitten


@PerttuHautala41Tänään haastattelin @juhapuhtimaki. Muisteltiin junnuvuosia, puhuttiin pesiskärpäsen puremasta, lukkaripelistä ja meidän molempien haasteistamme, lyöntiratkaisun tekemisestä, itsensä brändäämisestä, mietittiin Mansen sp-taktiikan vaihtoehtoja. Mielestäni ihan hyvä setti. #pesis


Kunhan haastattelun vielä jostain löytäisi. Joku varmasti osaa auttaa!
En pikkuisen kiireessä edes ihan hirveästi etsinyt.
Jollei se sitten ole vasta tulossa!
 
Viestejä
879
No löytyihän se! Puhtis Perttu Hautalan syvähaastattelussa:
Aiheina mm. esikuvaoppiminen, lautaskammo, sen syyt ja käsitteleminen, prosenttipelin ja yllätyspelin optimaalinen suhde ja nykypesiksen tilanneratkaisut ja onnistumiset, joita ei tilastoida ja jotka siksi jäävät vähän katveeseen, Puhtiksen uran jatkumisen suunnitelmat ja uran brändäys. Myös erittäin hauskaa jutustelua menneistä peleistä, seuroista ja pelitovereista siis akselilla Puhtimäki-Hautala.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös