Supervuoro

Perttu Hautalan pesäpalloblogi

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,160
Entinen Superpesis-pelaaja ja Kansallispeli-podcastin ääni on alkanut taas aktiivisesti kirjoittaa blogiinsa:

,
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,160
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,160

Moro Mikko, kiinnostaisiko kirjoitella ajatuksia vaikkapa kulmapelaamisesta blogiini?”

– No ei helvetissä! En minä siitä mitään tiedä enkä varsinkaan osaa kirjoittaa.

Nämä olivat ensimmäiset ajatukseni Pertun kysyessä vierailevaksi kynäilijäksi blogiinsa. Miettiessäni sopivaa ja kohteliasta kieltävää vastausta, tulin toisiin ajatuksiin. Tunnustaudun todella huonoksi ennakkotyön tekijäksi ennen otteluita. En katso juurikaan videoita omista enkä vastustajien tekemisistä, enkä ainakaan mieti miksi joku tekee noin. Tietyt tärpit yksittäisiltä pelaajilta on hyvä tietää, mutta muuten tykkään ajatuksesta, että kentällä saa pelata ja lukea peliä ilman, että se pohjautuu liiaksi johonkin mitä joku on tehnyt viime pelissä.

Joku hullun päähänpisto tämä oli, mutta päätin unohtaa tämän analysoimattoman puolen itsestäni ja antaa mahdollisuuden pienelle pohdinnalle kulmapelaamisesta ja mitkä asiat siihen vaikuttavat.
 
Viestejä
1,080
Hautalan vieraskynässä Harri Holtinkoski, Sydän sykkii pesäpallolle
 
Viestejä
1,080
Hautala kirjoittaa Twitterissä kaksi päivää sitten


@PerttuHautala41Tänään haastattelin @juhapuhtimaki. Muisteltiin junnuvuosia, puhuttiin pesiskärpäsen puremasta, lukkaripelistä ja meidän molempien haasteistamme, lyöntiratkaisun tekemisestä, itsensä brändäämisestä, mietittiin Mansen sp-taktiikan vaihtoehtoja. Mielestäni ihan hyvä setti. #pesis


Kunhan haastattelun vielä jostain löytäisi. Joku varmasti osaa auttaa!
En pikkuisen kiireessä edes ihan hirveästi etsinyt.
Jollei se sitten ole vasta tulossa!
 
Viestejä
1,080
No löytyihän se! Puhtis Perttu Hautalan syvähaastattelussa:
Aiheina mm. esikuvaoppiminen, lautaskammo, sen syyt ja käsitteleminen, prosenttipelin ja yllätyspelin optimaalinen suhde ja nykypesiksen tilanneratkaisut ja onnistumiset, joita ei tilastoida ja jotka siksi jäävät vähän katveeseen, Puhtiksen uran jatkumisen suunnitelmat ja uran brändäys. Myös erittäin hauskaa jutustelua menneistä peleistä, seuroista ja pelitovereista siis akselilla Puhtimäki-Hautala.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,080
Taas uutta ja kivaa.
Satuinpa myös just noteeraamaan supervuoron etusivulta, että foorumin uusin jäsen on @Perttu Hautala . Makeeta. Tervetuloa. Nyt kyllä vähän alkoi ujostuttaa :)
 
Viestejä
1,080
Vimpelin edellinen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki Hautalan uusimmassa pesisvideohaastattelussa!
EDIT: Keskustelu pesisaiheista alkaa kohdassa 13'30"!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
352
Tuo Perttu Hautalan blogin Vieraskynä-osio on aivan uskomaton lukupaketti, varsinainen pesiksen vuosikirja. Erityisen iloinen olen siitä, että myös naisten ja juniorien kilpailutoiminta on siinä huomioitu. Yleensäkin Vieraskynä-tekstien ja niiden näkökulmien monipuolisuus ja laaja-alaisuus on maininnan arvoinen.

Juuri tällaista tarvitaan talviharjoittelukauden pitkinä. pimeinä kuukausina, jolloin sekä kentillä että pesisfoorumilla on hiljaista. Harmi, että itse löysin blogin vasta nyt, juuri sarjakauden kynnyksellä. Kun kausi alkaa, sitten ei ehdi käydä lukemassa... Mutta täytyy palata noihin tarinoihin syksyllä.
 
Viestejä
1,080

Hautalan haastattelussa Simon Kirin Ykköspesisjoukkueen pelinjohtaja ja seuraikoni Janne Anttila.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös