Supervuoro

PattU 2023

Viestejä
27
Yhteistyö KeKin kanssa jatkuu ensi kaudella!

PattU-Naiset jatkavat yhteistyösopimusta Kempeleen Kirin Naisten Superpesis-joukkueen kanssa myös ensi kaudella.

PattU:n joukkueenjohtaja Raili Heinula ja pelinjohtaja Juha Karjaluoto tapasivat sunnuntaina KeKin pelinjohtaja Jarkko Hattaran ja manageri Charles Mayerin. Tapaamisessa sovittiin, että yhteistyö jatkuu myös ensi kaudella.

- Yhteispeli PattU:n kanssa antaa pelaajillemme mahdollisuuden pelata pesistä täysipainoisesti läpi kesän hyvässä porukassa, KeKin manageri Charles Mayer kommentoi.

Viime kausi oli joukkueelta hyvä suoritus. Ennen kauden alkua tavoitteeksi asetettiin paikka pudotuspeleissä ja se myös toteutui, kun PattU-naiset sijoittuivat pohjoislohkon neljännelle sijalle. Puolivälierissä keltamustat haastoivat hienosti lohkovoittaja Lappajärven Lavettaret ja venyttivät ratkaisun kolmeen peliin.

Farmiyhteistyön onnistumisen myötä yhteistyötä Kempeleen Kirin kanssa päätettiin jatkaa edelleen. Pelaajat kokivat, että heidät otettiin osaksi joukkuetta ja nauttivat PattU:ssa pelaamisesta.

Tästä on hyvä lähteä valmistautumaan kohti kautta 2023!
 
Viestejä
27
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös