Supervuoro Verkkolehti »

PattU 2022

Viestejä
39
NYP kuukauden pelaajaksi valittiin Pattijoen Urheilijoiden Essi Bäckman.
2022.05.22.15.16.30_neo-6915749 (1).jpeg
 
Viestejä
39
PattU-Naisten kotiottelut jatkuvat sunnuntaina 19.6., kun MiiluAreenalle vieraaksi saapuu etelälohkossa pelaava Jalasjärven Jalas.

Vierasjoukkue Jalas löytyy tällä hetkellä etelälohkon neljänneltä sijalta. Seitsemästä pelaamastaan ottelusta joukkue on kaapinut 10 sarjapistettä. Jalas kukisti edellisessä ottelussaan Lappeenrannan PesäYsit 2-0. Samalla joukkue katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa. Jalasjärven joukkueessa pelaa Salla Tegelberg, jonka isä Harri pelasi aikanaan PattU:ssa Superpesistä ja toimi myös joukkueen pelinjohtajana.

PattU-Naiset majailevat tällä hetkellä pohjoislohkon neljäntenä 12 pisteellä. Keskiviikkona joukkue kärsi 2-0-tappion kotikentällä Oulunsalon Vasamalle. Sunnuntaina Miilulla nähdään tappiosta sisuuntunut kotijoukkue.

- Varmasti tasaista vääntöä tulossa. Jalasjärvi on ollut myös vahvoilla omassa lohkossaan. kuten mekin. Sunnuntaina lähdetään siitä, että oma peli on kunnossa niin ulkona kuin sisällä.

Tälle joukkueelle Jalasjärvi on uusi vastustaja. Pieniä juttuja varmasti käydään läpi heistä, mutta lähdetään keskittymään omaan tekemiseen. Ollaan vahvoilla, kun räpylä kestää ja sisäpeli saadaan rullaamaan. Meillä on kova tahto ottaa täydet pisteet sunnuntaina, ottelussa Perustavan Kultaista kypärää kantava Jonna Heinula kommentoi.

PattU:n ja Jalasjärven välinen ottelu alkaa sunnuntaina MiiluAreenalla kello 17. Tulkaahan nauttimaan naispesiksestä Miilulla ja kannustamaan meidät voittoon!

Teksti:Jani Maarala
 
Viestejä
39
Tänään lautasen äärellä lukkarina Petra Nurro. Venla Ronkainen Kempeleen superin matkassa tuplapelireissulla.
 
Viestejä
39
Tärkeä piste keltamustille eilen etelälohkon kärjeltä Haminalta. Kaksoisedustus pelaajat Nurro,Ahonen ja Ronkainen olivat Kekin superin mukana etelänreissulla. Joukkueen kolmoskoppari Heinulan Jonna pelasi hienosti lukkarina. Siirretty Kuopio-PattU pelataan perjantaina 12.8.
 
Viestejä
39
Keskiviikon sääolojen vuoksi keskeytetty puolivälieräottelu PattU vs Lave pelataan lauantaina klo15.00 MiiluAreenalla. Otteluun vapaapääsy tai 5e vapaaehtoinen kannatusmaksu.
TERVETULOA!
 
Viestejä
39
Petra Nurro oli lauantain ottelunsankari lyöden toisella jaksolla kunnariit 4 tasoittavalla ja superin aloittavalla kun PattU tasoitti voitot puolivälierissä 1-1.
Tänään ratkaiseva peli Lappajärvellä klo17.00.
 
Viestejä
251
Oli PattU:lla uskomaton nousu eilen, vaikka sitä ennen mikään pelin osa-alue - vähiten lukkaripeli - ei toiminut. Syöttötuomarilla näkyy olevan kypärä päässään ratkaisupelissä! Pään suojaaminen on viisautta, mutta varmaankin on jokin pääosuma kypärän käytön taustalla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös