Supervuoro Verkkolehti »

Pattijoen Urheilijat 2020

Viestejä
3,179
Sinunkauppoja emme ole tehneet. Tätä asiaa koskeva alkuperäinen postaukseni kyllä kertoo, mitä tarkoitin. Jos jollakin tulee ongelmia luetun ymmärtämisessä, niin VOI VOI!
Kiitos vastauksista! Niistä ja muistakin raapustuksista ilmenee kaikki olennainen... Ei kannata jatkaa TEIDÄN kanssa enkä viitsi enempää takianne häiriköidä täällä PattUn palkstalla. Tsempit keltamustille!
 
Viestejä
4
Millaiseksi jää Nikulan Markon rooli tänä vuonna. Löytyykö ulkopelipaikkaa? Sarkkinen näytti ainakin yhdessä hallipelissä olevan koppari. Saakohan osan peleistä pelata?
 
Viestejä
372
Millaiseksi jää Nikulan Markon rooli tänä vuonna. Löytyykö ulkopelipaikkaa? Sarkkinen näytti ainakin yhdessä hallipelissä olevan koppari. Saakohan osan peleistä pelata?

Nikulan Marko taisi olla talven peleissä loukissa ja siksi sivussa. Voi olla terveenäkin ulkopelipaikka tiukassa. Sisäpeli tarvinnee jalkoja ja siksi Piispasta on pakko peluuttaa ulkona. Markohan on erittäin aliarvostettu ulkopelaaja taitoihinsa nähden.
 
Viestejä
372
Jee voitto kotiin! Tästä pelistä jäi mieleen ainakin uusien tulokkaiden sisäpeli. Piispanen näyttäisi olevan juuri sitä minkä perään tässä on viimeiset kymmenen vuotta monguttu; nopea etenijä joka menee kovalla prosentilla kentälle. Todella monipuolisia lyöntejä vieläpä. Piispanen on myös ulkona yllättänyt positiivisesti. Ja Sigge Haapakoski, aijjai, rooli kun rooli takuuvarmaa hommaa.

PattUn rosteri on todella laaja tälle kesällä ja jännä nähdä mikä on sitten se ykköskoostumus. Esimerkiksi tänään Haapakoski oli jokerina, Nikula ulkona ja Keski-Koukkari ei pelannut ollenkaan. Yllättävää myös, että Juntunen ei ole pelannut hallissa eikä nyt ulkona ollenkaan. Voiko olla, että Sarkkinen on ajanut kopparina edelle vai onko jotain loukkia sitten edelleen.

Huonojakin juttuja PattUn pelissä oli nähtävissä, mutta ei paljasteta niitä vielä. Noin muuten Kempele on kova porukka ja tulee antamaan hienon haasteen tässä paikallislohkossa, ei olisi ollut väärin jos voitto olisi jäänyt tänään kotijoukkueelle.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
65
Koskakohan PattU:n olisi tarkoitus julkaista infoa ottelutapahtumiensa turvatoimiin ja lipunmyyntiin liittyen?
Instagrammiin ja facebookkiin satelee kuvia pelaajien ilmeistä päivästä toiseen (joka nyt ei tietenkään haittaa) mutta kausikin alkaisi torstaina.
 
Viestejä
55
Koskakohan PattU:n olisi tarkoitus julkaista infoa ottelutapahtumiensa turvatoimiin ja lipunmyyntiin liittyen?
Instagrammiin ja facebookkiin satelee kuvia pelaajien ilmeistä päivästä toiseen (joka nyt ei tietenkään haittaa) mutta kausikin alkaisi torstaina.

Kysyin itse asiasta suoraan, ja heillä on lasku- ja suunnittelutoimet menossa ottelutapahtuman järjestämiseksi. Vielä eivät osanneet sanoa tarkkaa määrää, mutta eiköhän alkuviikosta tieto saada. :)
 
Viestejä
65
Tänään se sitten alkaa ja sunnuntaina kotikentällä.
Mahtaakohan sarjan alettua kuulutustehtävät mennä jälleen Jari Karjaluodolle vai saisikohan hyvin kuuluttajan tehtäviä hoitanut Kalevi olla äänessä
 
Viestejä
372
Kausi tosiaan starttasi tänään ja aika ”pattumainen” suoritus, tarkoitan tällä sitä, että nämä pelit, jotka yhtä hyvin voisivat pelitapahtumien valossa kääntyä vastustajalle kääntyvät usein meille, niin kävi tänäänkin.

Tämän pelin perusteella mikään ei ole muuttunut siitä mihin viime syksynä jäätiin. Ulkona takatilanne pitää todella hyvin ja kopparipeli on erinomaista. Näillä nämä pelit voitetaan. En katsonut ihan koko peliä, mutta sen mitä katsoin Siipe teki suurimman osan tilanteistaan pienillä. Onko tässä nyt sitten syynä Kuosmas Mikonkin esille nostama Topin ikä eli enää ei pienten haku niin räjähtävästi onnistu mihin on vuosikaudet totuttu vai laitetaanko Eetu Sunin piikkiin. Mielestäni jälkimmäiseen, Suni pääsi kyllä usein palloille mutta palot jäivät tekemättä.

Sisällä tilannetta tulee takuuvarmasti, mutta Törmänen ja Keski-Koukkari ovat vielä tämänkin päivän jälkeen selkeitä kysymysmerkkejä. Keski-Koukkarilta odotin tälle kaudelle jonkunlaista loikkaa mutta tämän pelin perusteella vielä odotellaan.

Ehkä turhan kriittinen viesti, hieno voitto vaikeasta paikasta(y)
 
Viestejä
124
Kuten kumpikin pelinjohtaja lehdistötilaisuudessa aihellisesti tunnusti, Pattijoki saa kiittää voitostaan etenkin kakkoskoppari Juntusta, joka haki kotiutustilanteissa pari hienoa syöksykoppia aivan kentän pinnasta ja ennen kaikkea syöksyi kiinni Piiraisen läpilyönnin, joka oli jo painumassa Mantun monttuun toisen jakson alussa. Siiilinjärven pajatson tyhjennys vaihtui nollaan juoksuun.
Vaikkei Juntusella ollut sisäpelissä mitään roolia, hän olisi kyllä ansainnut Pattijoen ykköspalkinnon. Ratkaisevan tärkeätkin ulkopelisuoritukset näyttävät vain jäävän usein palkitsijoilta noteeraamatta.
 
Viestejä
372
Mikähän Jan Hankalalla kun yhtään peliä ei ole saanut pelata edes hallissa? Ei ole pelannut myöskään farmi Kannuksessa.. Oli loppukesästä viime kaudella erinomainen joten luulisi, että menee lähtökohtaisesti Achrenin edelle etenijäjokeriksi..
 
Viestejä
4,349
Kolmoskoppari juoksi aitaan takana, Kopsauttiko päänsä juostessaan hakemaan aidan alta? Ambulanssilla kuitenkin kentältä, ja ilmeisesti löi nenänsä verta vuotaen takana olevaan aitaan.

Edit. No nyt siellä on jo Jari Törmänenkin kentän pinnassa. Ja kun ottelun kuluessa Timokallio siirrettiin numerolle 8 ja Paavo Pelto jo ottelun alkuvaiheilla jokeripaitaan. Mitä siellä tapahtuu?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
55
Nyt kyllä huolestuttaa, kun ukkoa tippui reilusti pois. Voi Jussia hieman hirvittää, kun neljä tärkeää palasta on rikki.

Joka tapauksessa kyllä näytti joukkue tiukassa paikassa kovuuttaan, erittäin arvokas voitto.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös