Supervuoro

Pattijoen Urheilijat 2020

Viestejä
171
Kasvojaan eli nenäänsä verille telonut oli 2-koppari Juntunen. Itse käveli hoivaajien saattelemana koppiin ja sieltä tuli vielä pelin loppua seuraamaan. Koppariksi tullut Törmänen satutti jalkaansa, mutta pelasi loppuun asti. Pelto pelasi vain I jakson.
 
Viestejä
2,323
Aivan aivan, Aitaan törmännythän se tietty, HKolemainenhan taisikin loukkaantua sitä edellisessä pelissä. Tuukka Sarkkinen Kansas citystä kutsuttu apuun. Ja jotain loukkia varmaan tuolla Timokalliollakin. Onneksi on vasta heinäkuu.
 
Viestejä
247
Hmm.. Achren-Piispanen-Matikka keulana. Matikkahan on hidaskin nykyään. Kai Siggen olisi voinut uhrata vaihtajaksi edes tässä kokoonpanotilanteessa, mutta näillä mennään.
 
Viestejä
690
Ei kieltämättä hyvältä kuulosta, että rivit alkavat rakoilla jo tässä vaiheessa kautta. Onhan siinä aina omat riskinsä kasata iäkäs joukkue kasaan, mutta seurajohto on varmasti ottanut tässä tietoisen riskin. Toivotaan toki, että joukkue pysyisi suht koht ehjänä loppupeleihin asti. Olisi mukava nähdä PattU oikeasti taistelemassa välieriin pääsystä. Olisiko jopa niin sanottu Now or Never -kausi menossa, koska joukkueen konkarit eivät tuosta ainakaan enää nuorene.
 
Viestejä
29
On tuo PattU kumma porukka: Hyvin usein vastustaja sadattelee pelin jälkeen, että enemmän pisteitä olisi ollut otettavissa. Tänäänkin Pattijoki käänsi tasavahvan nyhjäämisen tyypilliseksi superin voitoksi ja nilkutti raihnaisena kotiin kaksi pistettä taskussaan.

Ehkä tuo heijastelee joukkueen avainpelaajien henkistä vahvuutta ja kykyä suoriutua hyvin tosipaikoissa?
 
Viestejä
247
Juuri kuten yllä Aatos sanoi, tälläkin kaudella oltaisiin voitu hävitä pelitapahtumiin nähden kaikki pelit, mutta onkin voitettu yhtä vaille kaikki.

Sarjaohjelmahan on tähän mennessä ainakin paperilla ollut meille melko helppo, onkin jännä nähdä kun vastus kovenee miten käy. Pelissä on aika paljon ongelmia ja loukit eivät ainakaan helpota asiaa.

EDIT: Törmänen osoitti tärkeytänsä myös kentän ulkopuolella mailamiehenä tänään. Monelta olisi jäänyt maila tippumatta tuossa superin voittojuoksussa. Oli kyllä vaikean näköistä kävelyä, voi olla ettei hetken pelaa. :(
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
689
Ikävä juttu kun PattU:n kausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja tuntuu että lento stoppasi äkkiä loukkaantumisten myötä. Paranemisia Jarille ja toivottavasti loppurosteri pysyy ehjänä joka ei nyt sairaspenkillä ole.
 
Viestejä
786
Todella harmittavaa, että erittäin ansioikkaan uran tehneen pesäpalloilijan ura päättyi ikävään loukkaantumiseen. En millään usko, että Törmänen pääsee enää leikkauksen ja pitkän kuntoutuksen jälkeen sellaiseen kuntoon, että voisi pelata Superpesistä.

Toivon olevani väärässä.

Kaikilla pelaajilla on tietysti loukkaantumisriski, mutta kuten joku jo aikaisemmin sanoi, veteraani-ikäisillä riski on suurin. Ja mikä pahinta, veteraanien kuntoutus vaatii pidemmän ajan kuin parhaassa urheiluiässä olevien pelikuntoon saattaminen.
 
Viestejä
45
Erittäin harmillinen uutinen kyllä.
Nyt sitten mitataan keltamustaa sydäntä jokaisella osa-alueella.

Eiköhän Jarrusta ole Jussille loistava apumies etenkin pelinjohto asioissa, jotenka tuskin täysin kokonaan Jari on joukkueesta pois.

Toivotaan, että Pelto ja Juntunen pääsisivät nopeaa pelikuntoon vaikkakin innokkaita junnuja myös on valmiina
 
Viestejä
729
Törmäsellä on ollut hieno ja vaiherikas ura ja on aina ikävää, jos se päättyy loukkaantumiseen. Mutta millä tavalla Törmänen oli enää pariin kauteen ja eritoten tällä kaudella millään tavalla merkityksellinen pelaaja Pattun menestyksen suhteen? Yhtään Törmäsen uraa väheksymättä, niin helposti korvattavissa Pattun tämän kauden joukkueessa.
 
Viestejä
29
Eihän Törmänen mikään kriittinen avainpelaaja Pattijoelle enää ole ollut, sitä ei käy kieltäminen. Leveyttä Törrö on kuitenkin kokoonpanoon tuonut.

Voin kuvitella, että ainakin seuraavissa tilanteissa JHaapakoskella tulee Jaria ikävä:

- Kun Keski-Koukkarille tulee väistämättä huonompiakin jaksoja
- Kun tulee tilanteita, jolloin kakkoskärjen on pakko tehdä pinna ja tarvitaan luottosoturi hoitamaan 2-3 -välin vaihto tai kotiutus
- Kun syksyn yhden juoksun peleissä Sami on käytetty vaihtotilanteeseen, Topi ja Juuso eivät onnistu, ja mietitään, kuka seuraavana menee kokeilemaan.
- Kun kesken pelin ulkopelaaja (lukkari, etumies, linjamies tai koppari) loukkaantuu ja tarvitaan luotettava mies jokeriosastolta paikkaajaksi
 
Viestejä
29
Ja lisätään vielä sen verran, että en usko Törmäsen uran olleen tässä. Ikisoturi nousee tästäkin. ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös