• Rekisteröidy nyt uudelle foorumille ja osallistu keskusteluun - rekisteröityminen on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista!

Pöytyän Urheilijat 2018

Summanen

#1
Noniin hienon kauden jälkeen on varmasti omalla tavalla helpompi lähteä uuteen kauteen. Tärkeää olisi varmasti pitää kärkipari Julin ja Pauna riveissä. Myös Hämäläisen jatko olisi tärkeä. Ketä muita nykyisestä joukkueesta mielestänne olisi tärkeä jatkaa ja mille alueelle tarvittaisiin parannusta? Ilmeisesti Jaakkola S ja pj Niittymäki ovat pitämässä huilia?
 

Pesään

#2
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Pöytyällä on kyllä hieno kausi takana. Onnittelut Siitä!!
Ensi kauteen katsaus viimeisen kokoonpanon perusteella
1.Niko Julin, suurella todennäköisyydellä jatkaa pöytyällä, en usko että superin seurat ottavat vielä yhteyttä, liian ailahtelevaista oli eteneminen, mutta hyvä kentällemenijä.
2.Mikko Pauna, en usko että jatkaa pöytyällä, monet superin seurat ovat varmasti kiinnostuneita tästä miehestä, nopeat jalat, hyvä pelisilmä, hyvää mailatyöskentelyä.
3.Joona Salmi, jatkaa varmasti pöytyällä, oli hyvä nosto suomisarjasta, täytti paikkansa hyvin, hyviä suorituksia mailan varressa.
4.Valtteri Virtanen, mahtaako olla vielä sopimus tahkossa? Pöytyä on kyllä kiinnostunut tekemään sopimuksen, tärkeä osa linjaa.
5. Toni Pomell, monet superin seurat ovat varmasti kiinnostuneita tästä varmasta linjamiehestä, mutta onko halua lähteä kauemmas pelaamaan?
6.Waltteri Hämäläinen, Pöytyä varmasti havittelee, potentiaalinen superin pelaaja kunnon talviharjoittelun jälkeen, pelisilmä ulkona aivan mahtava.
7.Tapio Mäkipää, en usko että Pöytyä haluaa tehdä sopimusta, liian ailahtelevaista pelaamista, hyvänä päivänä keskitason pelaaja, huonona alle suomarin keskitason.
8.Heikki Rasilainen, tulevaisuuden koppari, jos kehitys jatkuu samana mitä ollut muutaman vuoden, Todella hyvä käsi ja suurella todennäköisyydellä jatkaa Pöytyällä.
9. Joona Iivonen, Pöytyä varmasti tekee sopimuksen, fysiikka kuntoon talvella niin ykkösen kärkilukkareita.
Marlon Jaakkola, Pöytyä haluaa varmasti pitää itsellään, mutta uskon että muutkin lähtee havittelemaan. Sarjan parhaimpia kotiuttajia.
Sebastian Jaakkola, toivottavasti jatkaisi Pöytyän riveissä jossa on vastuuta saanut ansaitusti. Huhupuhe kertoo että on lopettamassa pelaajauransa.
Miikka Riikonen, mahtava lyöjätykki jota Superin perässään joukkueet varmasti havittelee itselleen, lyö lujaa, taitava kääntelijä ja osaa hyvät pienet. Pöytyä yrittää varmasti pitää itsellään.

Jokioisten Koetuksen nousu tuo kilpailua etelän ykköspesis seurojen pelaajatilanteeseen. Valitettavaa on myös se että tämän takia myös selvästi joukkueissa tullaan näkemään myös todella heikkoja pelaajia kun materiaali loppuu kesken.
 

Tietoa on

#3
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Pöytyän pelinjohtoon Markus Wirzenius. Vahvat meriitit nimenomaan nuorten pelaajien kehittäjänä, tämä lupaa hyvää Pöytyälle :D
http://www.poytyanurheilijat.fi/pesapallo/ajankohtaista/pesapallo/poytyan-kauden-2018-pelinjohtajat-selvilla
 

Hutilaukaus

#4
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Pöytyä on tehnyt heti kärkeen kaksi tärkeää kiinnitystä.
Toni Pomell ja Joona Iivonen jatkavat Pöytyällä ensi kaudella varmaankin 1vuoden sopimuksella. Ilmoittivat hetki sitten nettisivuillaan.
 
Viestejä
5
#5
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Pöytyä on saanut nopeaan tahtiin rakennettua ensi kesän joukkuetta. Odotan, löytyykö jostain maailmankolkasta lisää jalkoja joukkueeseen. Se ei ollenkaan olisi Wirzeniuksen miehistölle pahitteeksi.
Jokioisen nousu Ykköseen on suoraan sanottuna paska juttu. Kilpailu niukasta pelaajatarjonnasta käy kuumana ja varmasti Koetus koittaa ryöstökalastaa muutamia Pöytyän pelaajia Jokioisten suuntaan. Odottaisin Pöytyä-Loimaa-akselilta kollektiivista yhteistyötä Pöytyän pitämiseksi Varsinais-Suomen lippulaivana.
Oma lukunsa tulee olemaan aina yhtä arvaamaton Tahko, joka myös vaihtaa ensi kesäksi viuhkamiestä. Tahko saattaa napata parikin pelaajaa sinne ja silloin Pöytyä joutuu pelaajamarkkinoille. Mielenkiintoista, mielenkiintoista.
 
#6
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Jokioisten nousu on kyllä paska juttu, ei alueelle yksinkertaisesti mahdu kahta laadukasta ykköspesis joukkuetta. Pöytyä tosiaan rakentaa nopeaa tahtia joukkuetta, osa syy siihen tietysti on Jokioinen, koska yrittävät varmasti kalastaa isolla rahalla pelaajia. Pöytyän tarvitsee ehdottamasti saada vielä jatkot herroille Hämäläinen, Virtanen ja Riikonen, Pauna, mutta Paunan odotan pelaavan superpesistä. Todella tärkeät Pomell, Iivonen ja Jaakkola ovat jo kirjoittaneet sopimukset. Muut sopimuksen kirjoittaneet valitettavasti taistelevat paikastaan ykköspesikseen mutta todennäköisesti pelaavat suomisarjaa Loimaalla.
 
#7
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Timo puhelee asiaa, mutta kyllä jo sopimuksen tehneistä Julin ja Rasilainen on selkeitä 9:n miehiä, ovat olleet jo monta vuotta. Mäkipää ja Kaurila pelasivat molemmat Oulua vastaan nousukarsintoja ja kelpo pelit pelasivatkin. Pasuri oli melkoisesti viimevuonna 2pj:nä, nyt on vaikea sanoa jatkaako siinä vai hakeeko pelipaikkaa. Sopimukset ovat Pöytyän kannalta huippujuttu.

Näiden lisäksi kuulin Loimaan pesäpallostadionilla "varman tiedon" Loimaa ja Pöytyä olisi tekemässä farmin miehissä että naisissa. Mikäli tämä toteutuisi niin Pöytyä ja Loimaa menee omia menojaan ja muut katselee sitten perässä mitä olisi pitänyt tehdä.
 
#8
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Pöytyällä tosiaan hyvässä mallissa mutta vaatisi tosiaan 1-2 jalkamiestä joukkueeseen. Hätä ei ole tässä kohtaan vielä mikään, koska kyllä tässä aikaa on. "tietoa" myös on torilta että Jokioinen ei olisi vielä yrittänyt kalastella pelaajia Pöytyältä vaan olisi joistain Suomisarja-joukkueista ostamassa pelaajia. Jos tämä paikkaansa pitää niin pitkä ja epävarma taival olisi tiedossa, koska juuri nähtiin Pöytyän kanssa mikä ero sarjaportaan muutoksella on. Jos lehtijuttujen perusteella meinaavat omilla pojilla rakentaa pohjan joukkueeseen. Heittämällä alas sieltä tulevat koska siellä ei ole yhden yhtä ykkösen pelaajaa tällähetkellä, Toki on tässä talvi aikaa harjoitella mutta ihme saa tapahtua.
 
#9
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Aivan unohdin Julinin ja Rasilaisen täysin, tottakai he mahtuvat heittämällä. Mutta Mäkipää tuskin mahtuu, näytöt niin ja näin jopa suomarissa, Kaurilan pitää parantaa paljon jos mielii ykköspesistä pelata. Pasurista ei tietoa onko kakkos pj vai yrittääkö tavoitella pelipaikkaa. Jos tieto pitää paikkaansa että Jokioinen havittelee suomisarjan joukkueiden pelaajia niin kyllä pitkä kesä tulee, mutta mistäs muualtakaan ne niitä saisi, ei sinne kukaan täysijärkinen mene loimaa/pöytyä akselilta.
 

Hutilaukaus

#10
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Hyvin on siis sopimuksia Pöytyällä. Mielestäni olen sellaista kuullut että Pöytyä jatkaisi "omilla" eli Loimaan ja Pöytyän kasvatteja. Toki viime kaudella pelanneet pelaajat Hämäläinen ja Virtanen varmasti kelpaavat.
Viime kaudella pelanneista joilla ei ole vielä sopimuksia:
Hämäläinen Waltari
Virtanen Valtteri
Riikonen Miikka
Pauna Mikko
Salmi Joona
Kiviharju Risto

Osalle olisi Superistakin kysyntää, mutta kysymykseni kuuluu mitä mieltä muista olisiko kysyntää muualle?
 

Pöytyä

#11
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Viime kaudella pelanneista joilla ei ole vielä sopimuksia:
Hämäläinen Waltteri
- elintärkeä pelaaja ulkopeliin
Virtanen Valtteri
- samoin erittäin varma kakkospuolen tilkitsijä
Riikonen Miikka
- odottelee kyselyitä muilta paikkakunnilta, mutta luultavasti liikaa epätasaisuutta vielä ensi kaudella superiin
Pauna Mikko
- kauden aikana näytti potentiaaliaan, mutta superseurat eivät varmaan jättäneet huomaamatta, kuinka paljon kärkilyöntitehot (71,89 - 58,43 %) putosivat loppukaudella , kun pelattiin painepelejä. Lisäksi ei asiaa ulkokentälle superissa, joten näyttää siltä, että jatkaa Pöytyällä, mikä olisi hieno asia
Salmi Joona
- Pöytyä luultavasti hakee siepparia muualta, mutta sopimus Pöytyälle kuitenkin todennäköinen. Peliaika kuitenkin Loimaalla, kuten Kaurilalla, Mäkipäällä, Pasurilla ja mahdollisesti myös Rasilaisella (jos seurajohto löytää jaloistaan nopean kopparin)
Kiviharju Risto
- sama tilanne kuin edellisillä

Eli muutama uusi pelaaja pitää hankkia, jos tavoitellaan parempaa kautta kuin tämä juuri päättynyt. Toinen vaihtoehto on pelailla ensi kausi samoilla pelaajilla ja keskittyä runkosarjaan. Nousukarsinnoissa pitää nostaa kädet ylös.
 
#13
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Vielä kun saisi nuo neljä puuttuvaa ja tärkeää pelaajaa viime kaudelta pysymään Pöytyällä, niin olisi kyllä mahtavaa. Huhujen perusteella vain Pauna taitaa olla matkalla superiin ja mahdollisesti Riikonen myös. Hämäläinen taitaa olla kanssa lähdössä Tampereelle, savoon tai superiin päin. Virtanen taitaa kanssa siirtyä pois päin.
 
#14
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Katsaus:
Rasilainen: pelaa ehdottomasti Pöytyällä ykköstä, kaveri omistaa heittokäden mistä osa superin koppareista haaveilee. Poltteli Oulun nopeinta miestä kotiin mielestäni useammankin kerran. Kehitettävää fysiikassa ensi kaudeksi että saisi jalat paremmin toimimaan takana.
Salmi: kyllä Pöytyä tästä itselleen etukenttämiehen ottaa, Oulua vastaan peleissä oli Pöytyän etukentän tehokkain pelaaja, niin kovissa kuin pienissä. Kehitettävää on heittokädessä niin saa niukat palot/ehtimiset selkeästi paloiksi. Sisäpelissä pumppu nousi komeasti.
Kaurila: En hirveästi ole nähnyt pelaavan, mutta Oulua vastaan pelasi etenijäjokerinä, 2/2 kentällemenot. Voidaan olettaa että hoiti tehtävänsä hyvin ja ensi kaudella nähdään varmasti enemmän ykkösen pelejä Herralta.
Kiviharju: Toivottavasti jatkaa Pöytäällä, muutamia pelejä nähnyt ja hyvin hoitaa tonttinsa ulkona ja omaa hyvän heittokäden. Ihmettelen miksei näkynyt kaikkia Superin peleissä tätä Herraa.
Mäkipää: Muutamia pelejä nähnyt pelaavan ja Oulu-pelit olivat pohjanoteeraus mutta omaa kyllä potenttiaalia vahtipelaajaksi, räpylävarmuus ja kovaheittokäsi.
 
#15
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Pöytyä koki pahan menetyksen kun Pauna, Riikonen tekivät sopimukset muodoltaan 1+1 Kankaanpään mailaan.
Uskon että Pöytyä lähtee keskittymään pelaajien fysiikassa suurimpaan menetykseen mikä tuli eli nopeuteen.
Vaihtajana varmasti Pauna ollaan korvattavissa helpostikkin, mutta eteneminen paunalla oli ylivoimaista.
Riikonen myös paha menetys, taitava kovaalyövä kaveria ei hirveän helposti löydy.
Lisää pelaajasopimuksia ei ole julkaistu mutta uskon että sellaisia on tehty.
Jos Pöytyä saa paunan ja Riikosen tilalle edes keskivertaisia pelimiehiä hommattua niin uskon että ensi kaudella ollaan taas vahvoilla.
 
#16
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Pöytyä julkaisi kaksi uutta sopimusta Joona Salmi sekä Mattias Kitola. Salmi näytti loppukaudesta hyviä otteita ja Mattias pelasi parhaimman kautensa viime kaudella Ulvilassa.

Ennustelu Pöytyän Kokoonpano tehdyistä sopimuksista:
1.Niko Julin 1v
2.Mattias Kitola 2p
3.Joona Salmi s
4.Toni Pomell 3p
5. Risto Kiviharju 3v
6. Tapio Mäkipää 2v
7. ???
8.Heikki Rasilainen 2k
9. Joona Ilvonen
10. Arttu Kaurila
11. Arto Pasuri
12. Marlo Jaakkola

Luultavasti vahvistuksia tulee linjaan josta sitten putoaa pois miehiä mutta ykköskärki taitaa pysyä tuollaisena kauden alkuun.
 
#18
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Todellakin hyviä täsmähankintoja tai Virtanen pelasi viime kaudella pöytyällä farmin kautta ja nyt teki siis suoraan sopimuksen pöytyälle ja Ville Harju on hyvä hankinta molempiin ulko ja sisäpeliin.
Harju tuo sisäpeliin lyöntivoimaa mitä sinne kaivataankin.
Siitä taisi löytyä pöytyän nro 4 ja nro 6, siitä voi arvuutella kumpi on kumpi
 
#19
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Pöytyälle valmistui talkoilla tammi-helmikuun vaihteessa uusi komea liikuntahalli, jossa myös pesäpalloilijat pääsevät harjoittelemaan. Hallissa on valmiiksi piirrettynä 6 etukenttää, kun vielä saadaan lyöntiverkot paikoilleen on kyllä upea harjoittelupaikka :D.

Pöytyän miehet matkaavat sunnuntaina Tampereen halliturnaukseen, jossa kohdataan syksyltä tuttu pleijarivastus MansePP ja yhteistyöseura KaMa.
Talvi on mennyt ilman loukkaantumisia ja Wirzeniuksella onkin käytössään koko rosteri. Mielenkiintoinen turnaus edessä, miten Pöytyä on onnistunut paikkaamaan isot menetykset (S. Jaakkola, Lepola, Pauna, Riikonen...)? Myös Kankaanpään miehiä lienee taas mukana pelissä.
 
#20
Vs: Pöytyän Urheilijat 2018

Pöytyä kävi Pirkkahallissa viime viikoloppuna pelaamassa miniturnauksen. Vanhan kiistakumppani Mansen kanssa ratkaisematon 1-1 (3-4, 5-3), kotaria ei ehditty pelata ja toinen jaksokin typistyi 3 vuoropariin.
KaMan kyydissä joukkue kesti heti perään 7 vuoroparia, mutta viimeisessä bensa loppui ja lukemat repsahtivat 1-11.

Kokonaisuutena Pöytyältä hyvää teekmistä varsinkin kun huomioidaan, ettei isoon halliin ole päästy koko talvena kuin yhden kerran (harkkapeli Kotkassa).

Pöytyän sivuilla myös raportit otteluista: http://www.poytyanurheilijat.fi/pesapallo/ajankohtaista/pesapallo/poytyan-ykkospesismiesten-talvikunto-testattiin-tampereella
 
Ylös