Supervuoro Verkkolehti »

Oulun Lippo 2022

Viestejä
17
Posit eiliseltä:
+ Tunnelma. Stadionia maalailtu Lipon väreihin, myyntikojut joista saa muutakin, kuin makkaraa.
+Jimi on ihan loistava ns. seuran kasvot ja samalla maskotti! Saanut todella paljon hyvää seurassa aikaan. Vähän täällä välillä menee liian negatiiviseksi keskistelu. Täytyy muistaa, että Lippo on rakennusvaiheessa vieläkin mitä tulee huippuorganisaationa olemiseen arjessa.

Täysin samaa mieltä. Jimi on tehnyt uskomattoman hienoa työtä lyhyessä ajassa. Stadionin muutostyöt(sininen väri, aitiot ym.), perinteitä nostettu esiin, tyylikkäät pelipaidat josta kaupungin kiekkojoukkuekin voisi ottaa mallia. Lisäksi some suorittaa kovalla tasolla. Ilme on ollut todella raikas! Nyt seurassa on tekemisen meininki.
Näin pitkän linjan lippolaisena täytyy olla todella ylpeä omasta seurasta💙
 
Viestejä
35
katso liitettä 1514
Verottaja on varmaan väärässä.
1659210384432.png
 
Viestejä
151
Lippo nyt Superiin kiilaan himena tuota Kempeleen Kirin nousua ja lisäämään yleistä kiinnostusta pesäpalloon. Onhan Oulu juuriltaan lopulta pesäpallokaupunki huolimatta Raksilasta.
 
Viestejä
2,807
Lippo on yöpynyt Ikaalisten kylpylässä. Toivottavasti tänään pelihalut ovat kohdallaan.

 
Viestejä
84
Oli siinä omasta milestä eilenkin pelihalut kohdillaan, Ikaalinen tasoitti toisen jakson kyllä kahdella erinomaisella lyönnillä.
Mut tänään 3p Loimaalta ja voidaan sanoa että oli ihan ok vieras reissu pojilla.
 
Viestejä
732
Viestejä
956
Hieno homma että verovelat on maksettu!

Tukiliput kannattaa tosin poistaa myynnistä, niiden myynti on kiellettyä. Edes nimi listassa tai kuva banderollissa ei välttämättä riitä ja Lippo ei tarjoa kumpaakaan.

Itke jossakin muualla kuin täällä foorumilla.
 
Viestejä
36
Samaa kaavaa ensimmäinen jakso Loimaalla kuin viime ajat. Sisäpeli kaavamaista, mielikuvituksetonta ja ennalta arvattavaa. Etenkin kotiuttamisen tuska näkyy kauas. Jälleen menetettiin ainakin piste.

On ihan realistista sanoa, että Lippo ei ole nykykunnossa se suurin suosikki nousemaan.
 
Viestejä
65
Opettaahan se voittamaan, syksyllä se on tärkeintä. En vaan ymmärrä tuota Jokisen peluutusta ulkona. Pöyry ja Alaspää menneet jo heittämällä ohi.
 
Viestejä
104
Uskoisin itsekin mieluummin aina tuohon, että nämä opettaa voittamaan ja syksyn kovissa peleissä sitten kaikki taas toimii, mutta... (kts. historia viimeiset n.4v).
Peli-ilme verrattuna minkä tahansa muun joukkueen tekemiseen on hengetön ja haluton. Ruudusta on helppo vaihtaa ottelua ja todeta se. Heikommalla materiaalillakin pärjää jos on tahtoa ja halua pelata. 3p voittoja ei luulemalla oteta.
 
Viestejä
2,807

Lipon tj. Jimi Heikkinen on kirjoittanut hyvän otteluraportin. Kyllä ne Lipon vastustajatkin osaavat pelata, sen Jimi tuo hienosti esille.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös