Supervuoro Verkkolehti »

Oulun Lippo 2022

Viestejä
522
Ottelun loppu Lipolta kesän huonointa peliä. Laittomia lyöntejä lähes putkeen varmaan noin 10-15 kpl.
No syksyllähän tämä kaikki ratkeaa. Lippo kyllä vie runkosarjan. Siitä ei ole epäilystä.
 
Viestejä
108
Tänään oli yksi peli. Analysoidaan tapahtumia, vedetään johtopäätökset ja täysillä eteenpäin, jotta ollaan parempia seuraavassa pelissä. Hyvä Lippo! Näillä otteilla saadaan katsomoon vanhoja ja uusia faneja!
 
Viestejä
36
Oikeinkin huono tappio Lipolle jatkoa ajatellen. Hamina on selkeässä nousussa ja kokenut joukkue. Pudotuspelien ensimmäinen vaihe on karu ja riskialtis, kun kahdesta voitosta pelataan.

Hamina on omaan silmään kaikista ikävin ja viheliäin vastus syksyn, koska kokemusta on riittävästi ja Laakso on heittämällä sarjan paras pelaaja. Toivottavasti ei tule välierissä jo vastaan.

Lipon sisäpeli oli jälleen totutun heikkoa, mitä on nähty useita kertoja kesän aikana. Lyöntivoimaa ei yhdeksikössä ole nimeksikään.
 
Viestejä
2,807
Lippo on tehnyt toiseksi eniten juoksuja, päästänyt vähiten. Kokonaisuus ratkaisee, se on Lipolla kunnossa. Vielä voi rauhassa ajaa sisään näitä toipilaita, Riku Niemi, Tino Alaspää... rosteria voi kierrättää pistemenetysten uhallakin. Lipon loppuohjelma ei ole ennakkoon mitenkään vaikea.
Eilinen Haminan ottelu oli melkoinen lepsuttelu. Velttoja kauhaisuja ohi pallosta, muutenkin halutonta pelaamista, ei kiinnostanut pelin voittaminen. Kouvolaa vastaan oli ihan erilainen meininki.

 
Viestejä
51
Pari vuotta Lipon pelejä seuranneena olen ollut huomaavinani että sisäpelin osalta kahden peräkkäisen hyvän pelin pelaaminen kovempia joukkueita vastaan on ollut vaikeaa. Lyöntivaihtoehdot Kouvola peliin verrattuna eilisessä pelissä oli perinteisen huonoja ratkaisuja ja ulkopelihän oli kauden heikointa.
Nyt tietysti voikin vielä kierrättää mutta varmuutta tekemisessä pitäisi olla Kouvola pelin malliin.
Lankisen saldokin taitaa koostua alkukauden peleistä, onko tilanteita nykyisessä lyöntijärjestyksessä tarjolla vähemmän ja sen takia ratkaisutkin ei niin painavia kuin alkukaudesta....
 
Viestejä
104
Tulevana perjantaina näyttäisi olevan ihan kotiottelu pitkästä aikaa. Mitenhän lienee tuon kiinnostamisen vuoro joukkueella? Haluavatko voittaa, tai edes pelata? Jotenkin haluaisi nähdä vähän kovempaa asennetta kentällä. Mitään superiin vaadittavaa "ammattimaisuutta" tuskin kukaan uskaltaa toivoa, mutta edes sen verran, että valmistauduttaisiin peleihin ja otettaisiin ihan tosissaan vastustajan haasteet vastaan.
Taustajoukot ja Jimi varmaan ovat tosissaan liikkeellä, mutta ketkä oikeasti ovat sitä joukkueen sisältä. Pelinjohtajat ja kokeneet pelaajat eivät ainakaan anna sellaista kuvaa ulospäin.
 
Viestejä
71
Niinpä. Olihan tuossa yksi ohipeli, mutta muuten ei juurikaan valittamista. "Helpot" pelitkin on hoidettu kunnialla.
 
Viestejä
26
1658488514994.png
 
Viestejä
958
Alaspää ja Pöyry sivussa. Mutta pitkästä aikaa kotipeli. Lyöntijärjestyksessä mietityttää hieman Kolehmaisen suuri numero. Mikseipä peliä voi jatkaa mistäkohdin vain mutta J. Kemppainen on kuitenkin yhdeksikön hitain ja Jokisen juoksuttaminen on aina vähän kysymysmerkki. No nyt jokeriosastossa on jalkoja, S. Luhtavaaran muodossa.
Sää on kyllä tosi kiva. Ei helteinen mutta pouta. Mukavaa kun pääsee peliin pitkästä aikaa.
 
Viestejä
36
Nyt äkkiä Niemi helvettiin ykköskärjestä pilaamasta sen peliä.

Ei tämä kauhean ruusuiselta näytä muutenkaan, sisäpeli on todella mielikuvituksetonta edelleen.
 

Mr. Orange

Mitä vanhat silmäni näkevätkään.

Ovatko oululaiset jälleen pulassa?

Onko piikkipaikka uhattuna?

Missä mättää?

o_O
 

Mr. Orange

Oulun johto ei näyttäisi olevan aivan niin suuri kuin ehdimme jo pitää itsestäänselvänä.

Tulevien pelien merkitys korostunee entisestään.

Ennen muuta kun pian karsitaan jyvät akanoista.

Vain yksi voi voittaa. Sarja saattaa mennä tiukemmille kuin pohjoisessa ounasteltiin mikäli päälliköt eivät korjaa otteitaan.

:rolleyes:
 
Viestejä
11,772
No eihän siellä ole suoraa nousua runkosarjan voitosta tänä vuonna tarjolla joten neljän pudotuspelikelpoisen joukkoon pääseminen riittää ekassa vaiheessa. Mutta sitten pelin pitääkin olla jiirissä koska välierät on paras kolmesta.
 

Mr. Orange

No eihän siellä ole suoraa nousua runkosarjan voitosta tänä vuonna tarjolla joten neljän pudotuspelikelpoisen joukkoon pääseminen riittää ekassa vaiheessa. Mutta sitten pelin pitääkin olla jiirissä koska välierät on paras kolmesta.
Oh, hyvä veli! Kiitos infosta!

Olen onnistuneesti edennyt käsityksessä että voittaja nousee suoraan! 🙃

Kyllä juu, tiukaksi mennee tämä homma hyvin mahdollisesti.

Mutta kotietu on aivan kullankallis.
 
Viestejä
104
Ei liene edelleenkään mitään valittamista tai korjattavaa Lipon otteissa? Edellisen tappion jälkeen Hylkilä selvästi kuvaili, ettei pelaajia kiinnostanut voittaa. Halu ja tahtotila puuttui. Ohipelejä tai ei, mutta tulokset puhuvat puolestaan karua kieltä tällä hetkellä. Simossa hykerrelllään ja hierotaan käsiä yhteen jo keskiviikon kohtaamista odotellessa. Ei tarvi olla kummoinen ennustaja, jos näkee pisteiden olevan tosi tiukassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös