Supervuoro Verkkolehti »

Oulun Lippo 2022

Viestejä
601
Kyllä taas näköjään Pekka tietää. Onko siis nyt Sarkkirannan Sulttaani (SS) ottamassa valtikan lopullisesti Raksilan Ruhtinaalta (ML) vai tietääkö Pekka?
Kyllähän TJ:lle on matkan puolesta se ja sama kumpaan suuntaan kesällä 2023 Jopolla polkee, kun kuulemma koti on sopivalla hollilla, joten luontaisedut ratkaissevat. Lähde Elmo.
 
Viestejä
366
Viittaat ilmeisesti Jussilan huhuttuun soppariin KeKi:n kanssa. Siinä on vielä monta mutkaa matkassa ennen kuin tollainen toteutuu. En usko ennen kuin näen omin silmin. KeKihän on noita vanhentuvia huippupelaajia sinne hommannut, mutta ei ne siellä ole kauheasti pystyneet kurssia kääntämään.
 
Viestejä
958
Kun nyt on varmistunut että Hartikainen ei Lippoon tule niin onko varmaa että Piri ei tule myöskään?
 
Viestejä
523
Varmaan Lippo Hartikaisen päätöstä odotti. Nyt kun on varmaa ettei tule niin olisikohan kolmikosta Isoketo, Piri tai Jimi Heikkinen joku joka Lippoon tulee. Melko varma olen että yksi vahvistus Lippoon vielä tulee. Ajankohta vain on kysymysmerkki.
 
Viestejä
523
Matti ja Antti Korhonen KeKiin vuodeksi 2023. Ja Teemu Isoketo Try-out sopimuksella KeKiin kaudeksi 2022. Tässäpä ei Lipolla nyt juuri muita ole kuin Tapani Piri jonka kanssa voisi tehdä sopimuksen.
 
Viestejä
36
Tämmönen tuli facebookissa vastaan. Toisen järjestäjänä Oulun Lippo. Onko kenelläkään tietoa hommasta enempää? Mulle tuli ihan puskista tämä.
299CABFB-AAE2-4A79-8C6A-85C39B0768E4.jpeg
 
Viestejä
17
PRH:n tietojen mukaan Läpilyönti Oy:n tilikausi on 01.10.-30.09. Osakeyhtiölain mukaan aika jättää tilinpäätös on 4 kk tilikauden päättymisestä eli Läpilyönti Oy:n olisi pitänyt toimittaa tilinpäätös PRH:lle tammikuun 2022 loppuun mennessä. Tilinpäätös on siis jo kuukauden myöhässä. Edellistäkin PRH karhusi ns. valvonta-asiana.

Läpilyönti Oy:llä on maksuhäiriömerkintöjä, trattoja, vanhoja ja aivan uunituoreita.

IMG-20220223-WA0004.jpg
 
Viestejä
157
Nyt tulevana viikonloppuna Lipon täytys näyttää kaikille taivaan merkit, vaikka peli ei valmista olisikaan. Turnauksen voitto Kuopiossa loisi uskoa porukkaa ja tulevaan kauteen.
 
Viestejä
11,779
Näkyykö tuo kuopion turnaus jostain? Innolla odottelelen lipon otteita.


Päiväkohtainen pääsylippu 15 €. Liput myydään ovelta.
Lauantain kaikki ottelut sisältävä striimilippu 15 €. Sunnuntaina näet miesten ykköspesiksen striimit hintaan 8 € ja naisten ykköspesiksen striimit hintaan 8 €.


Kai ne tuonne Puijon verkkokauppaan tulee myyntiin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös