Supervuoro Verkkolehti »

Oulun Lippo 2019

Viestejä
104
Hip hop, hip hop....Lippo on pop ;) Ei varmaan hävetä edes yhtään noin nolo ja surkea suoritus?? Tekee varmaan tosi hyvää ensi kauden mainos- ja kausarimyyntiäkin silmällä pitäen. Vieläkö löytyy huijattavia katsojia ensikauden ykkösen peleihin? Ylimielinen, huonosti harjoitellut ja repaleinen puulaakijoukkue. Kiitos ja hei!
 

Sakari

Lipollahan on ollut hieno kausi. Rutkasti enemmän voitettuja pelejä kuin viime vuonna ja samaan aikaan naapurissa on voinut käydä katsomassa huippupesistä ja irvailla rakkaan naapurin kontatessa.
 
Viestejä
2,807
Voihan sitä pahaa oloaan purkaa Lippoonkin, jos ei muuta reittiä löydy. Lippo on tavoitteensa saavuttanut, karsintapelit odottavat. Syksyllä otetaan uudet tavoitteet. Onhan se kuitenkin keskimäärin mukavampi voittaa ainakin suurin osa peleistä, pitkät tappioputket varmaan harmittavat ykkösessä ja superissa.
 

Torvinen

Lippojuniorit pelasi niin hyvin kuin osasi ja kykeni uusien ja hieman vanhempien vahvistustensa kanssa. Kohonen oli joukkueensa paras muttei yltänyt kuitenkaan vastustajan lukkarin tasolle kuten ei muukaan joukkue. Tasoero joukkueiden välillä tuli tämän kauden osalta selväksi. Mutta ihan hyvin Lippojuniorit laittoi Simon Kirille kampoihin.
 

Toinen tutkiskelija

Observer loihe lausumaan tuolla Simon Kirin palstalla näin: "Helpompaahan se on aina omillaan toimeen tulla, ei tarvitse ruinata muiden apuja."

Tällä lausahduksella observer pääsee kyllä ihan heittämällä kärkeen jollain huumoripalstalla, liekkö täällä sellasta... Oulun lippo ja lippopesis ovat osoittaneet että kyllä, lipossa ei ole koskaan tarvinnut ruinailla mitään. Nyt on siis menossa lippojuniorit. Muiden on sitä vastoin tarvinnut ruinata kovastikin. Pelaajat, vakuutusyhtiöt, yksityiset henkilöt, yhteiskunta jne ovat AINA ruinailleet, mitä suuremmassa määrin. Kovin on lyhkäänen muisti tolla observerilla.
 
Viestejä
2,807
Lippo ei ruinaa apuja SiKiltä, Haminalta, KeKiltä.... Tuskinpa ruinaa verottajalta, yhteiskunnalta, keneltä muultakaan. Jos sinulla on tietoa nyky Lipon avunpyynnöistä, niin kerro toki muillekkin. Tai jatka sitten menneisyydessä märisemistä.
 
Viestejä
939
Voihan sitä pahaa oloaan purkaa Lippoonkin, jos ei muuta reittiä löydy. Lippo on tavoitteensa saavuttanut, karsintapelit odottavat. Syksyllä otetaan uudet tavoitteet. Onhan se kuitenkin keskimäärin mukavampi voittaa ainakin suurin osa peleistä, pitkät tappioputket varmaan harmittavat ykkösessä ja superissa.
Ad hominem motivum
 
Viestejä
522
Tapani Pirillä viikko aikaa kuntoutua pelihommiin. Olisi karsintapeleissä tärkeä pelaaja. Voi olla että Lippo selvittää 1. karsinnat ykköspesisjoukkuetta vastaan ilman Piriä. Mutta fakta on että superpesisjoukkuetta vastaan ei ole mitään saumaa ilman Piriä. Todennäköisesti tappio tulee siinä kohtaa joka tapauksessa mutta olisi mukava jos Lipolla olisi paras mahdollinen joukkue silloin. Ennenkaikkea Pirin mukaantulo mahdollistaisi kunnon lyöjäjokerin käytön. Jussi Partanen ei siihen vielä pysty.
 
Viestejä
4,357
Siilin/Alajärvihän sieltä vastaan asettuu. Kumpi sitten parempi Ankkuritko. Ei pitäisi olla liian paha vastus, nousukin täysin mahdollinen eilisen perusteella.
 
Viestejä
424
Tämän hetken tilanne on tosiaan sellainen, että Ankkurit/Siipe olisi tulossa karsinnassa vastaan kotiedun ollessa Lipolla. Jos joukkueita vertaa paperilla niin eivät nuo erot kovin suuret ole. Paineet ovat kuitenkin Superin joukkueella. Siipen joukkue on käytännössä samalla tasolla ja pelaa samoilla vahvuuksilla kuin viime vuonna ykkösessä. Lipon peli on ailahdellut, mutta ollut pääsääntöisesti kärkipeleissä parhaimmillaan. Selkeän kotiuttajajokerin puuttuminen on Lipon heikkous verrattuna molempiin vastustajakandidaatteihin.
 
Viestejä
4,357
Minkä helkatin takia Lippo meni tuon pelin voittamaan nyt kun tiedetään että ehkä sieltä olisi tulossa Kempele vastaan joka tietäisi Raksilaa pullolleen katsojia. Ja koska Superiin ei edes haluta niin mitä väliä.
 

Sakari

Kekille tulee Hamina vastaan eli kaikki pohjoisen seurat jälleen Superissa. Mistähän riittää huipputason pelaajia edes yhdelle.
 
Viestejä
522
Jos Lippo selvittää tiensä superpesiskarsintoihin niin onko sillä kotiavaus samana päivänä KeKi:n kanssa?
Nämä karsinnat ne vasta jänniä ovatkin joten niitä katsoisi kaikki mahdolliset.

Alajärvi antoi taas myrskyvaroituksen lyömällä Sotkamon vieraissa. Alajärvi on perinteisesti ollut rautaa karsintapeleissä monena vuotena. Uskon että Lippo - Alajärvi on hyvin lähellä toteutua tänä syksynä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös