Supervuoro

Oulun Lippo 2019

Lippo vois vaihtaa nimeksi vaikka Oulun Vitsi. Joukkue pelaa käsittämättömän huonosti, epäonnistunut totaalisesti joka osa-alueella. Pitkä on tie oululaisella pesäpallolla. Pääsarjatason pesäpallosta ei muutamaan vuoteen kannata Oulussa edes haaveilla, valitettavasti. Ilman Kohosta joukkue tuskin pärjäis edes suomisarjassa.
 
Viestejä
20
Lippo pelaa kyllä järkyttävän huonoa pesäpalloa. Superiin noususta ei Oulussa kannata haaveilla ainakaan seuraavaan viiteen vuoteen. Kohosen lisäksi joukkueen taitotaso on lähinnä suomisarjatasoa. Nuorisosta ei yhdelläkään ole edellytyksiä Superin pelaajaksi.
 
Sepin kanssa samoilla linjoilla. Karsinnoissa ainakin jos päästään niin nousee tie pystyyn. Piri pitäisi saada mukaan ja täystuho Lankisen pitäisi nostaa kovasti tasoaan. Lipon huonoin pelaaja tällä hetkellä. Oikeutetusti siirretty numerolle 7.
 
Viestejä
851
Lipon kokenut osasto alkoi heräilemään tänään Haminaa vastaan. Syksyä kohti mennään ihan mukavalla mielellä, tosipelien alkaessa toivottavasti kaikki runkomiehet ovat terveinä mukana. Lipon nuoret pojat ovat hyvässä opissa, vastuu tuloksesta lepää kuitenkin näiden kokeenempien, superin kokemusta omaavien pelureiden hartioilla.
 
Näyttää olevan aika hankala joillain kirjoittajilla ymmärtää Lipon pelaamista.

Vai ovat esimerkiksi Lehtiniemi, Lankinen, Salo, Järvelä ja Piri suomisarjatason pelaajia. Sanoisin, että ainakin Piri ja Salo ovat alempaa Superitasoa.

Lippo tuskin nousee, mutta on tuo rosteri ihan ykkösen kärkipäätä. Kolmossija kuvaa aika hyvin tasoa. Piri olisi tärkeää saada takasin.
 
Viestejä
20
Salo, Piri ja Lehtiniemi on ihan ok pelimiehiä, Piri on edelleen loukkaantunut. Salo ollut myös, mutta pelannut vaisusti. Lehtiniemi ollut myös heikko lukuunottamatta Hamina peliä. Järvelä jauhaa paikallaan. Ei kehitystä ainakaan viimeiseen 5 vuoteen.
Lankinen on pelannut kyllä luokattomasti kuten Lippofani kirjoittikin että on joukkueen heikoin pelaaja. Pari vuotta sitten näytti että vois tulla ihan kelpo pelimies, mutta on hyytynyt kausi kaudelta. Voimaa pitäis saada kroppaan ja pelisilmä ei ole ainakaan kehittynyt.
Lipon juniorit hävis eilen Kuopiolle ja mukana kaikki parhaat pelimiehet. Ei tuolta ole odotettavissa apuja tulevaisuudessakaan. En tiedä mitä täällä Oulussa tehdään väärin valmennuksen suhteen, mutta jokin näyttää olevan pahasti pielessä. Nuorten pelaajien kehitys loppuu kun tulevat aikuisikään.
Yksi asia mikä pistää silmään on, ettei pomppulyöntia osaa lyödä juuri kukaan. Pomppu jos mikä on erinomainen vaihtolyönti.
Nämä nykypelaajat on todella kaukana esim. 90 luvun pelaajien taitotasosta. Lyöntivalikoima rajoittuu lähinnä näpyyn ja koppilyöntiin.
Ja jos joku on tyytyväinen Nyky Lipon esityksiin niin ei siinä mitään. Minusta joukkueen ilme on ollut todella aneemista ja vaisua, lukuunottamatta Hamina peliä. Mutta vielä on kesää jäljellä... Toivotaan että otteet paranee.
 
Lippo voitti hopeaa A-junnuissa edellisellä kaudella, kai sitä jonkinmoisena junnumenestyksenä voi pitää? Tuosta joukkueesta lähes kaikki pelaavat ykkössarjaa tällä kaudella, pari pelaajaa on pelannut myös superissa. Tällä kaudella Lipon A-junnut ovat voittaneet Sotkamon ja Kempeleen, vieneet pisteen Kiteeltä ja Kuopiota. Ei huonosti sekään.
Lipon ykkössarjan joukkue on ihan riittävän hyvä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen, turha on ripuloida heti alkukaudesta. Vai ovatko muut ykkösen joukkueet vielä Lippoakin surkeampia näiden sepien mielestä?
 
Ja jos joku on tyytyväinen Nyky Lipon esityksiin niin ei siinä mitään. Minusta joukkueen ilme on ollut todella aneemista ja vaisua, lukuunottamatta Hamina peliä. Mutta vielä on kesää jäljellä... Toivotaan että otteet paranee.
Peli ollut aivan odotettua tasoa. Ykköspesiksen ylemmän kastin joukkue, mutta tietenkin ihan kovimpia perässä.

Sinun mielestä kaikki on aina paskaa ja Kohonen ainoa ei suomaritason pelaaja. Muistanpa kun viime nousukaudella haukuit koko joukkueen olevan surkea ja Hylkilän jne. Joukkue oli ykköseen aivan uskomaton ja nousi täydellisen ylivoimaisesti, Hylkiläkin osoittanut tasonsa. Olet osoittanut tietämyksesi useaan otteeseen ja tuo suomisarjakommentti oli yksi parhaista.
 
Enpä ihmettele jos noista Lipon junioreista ei koskaan tule mitään, jos toiminnassa on noita observerien kaltaisia "osaajia". Mies on tyytyväinen kunhan vaan palloon osuu. No onhan se hyvä sekin...
Eli tuo A:n hopea on osoitus paskasta junnutyöstä?

Järvelä ollut 5 vuotta samaa suomisarjatasoa. On pesäpalloihmiset sokeita, kun on Superissa pelannut suurimman osan siitä ajasta. Lankinen on hyvä peluri, jolla hieman vaivoja. Mutta sinä et kauhean hyvin pesäpalloa ymmärrä niin näet sen Lankisen tason varmaan sitten kun pelaa Superissa vastuullisessa roolissa.

Varmaan vaikeaa olla noin negatiivinen. Kannattaa muistella vähän tarkemmin minkänäköistä se 90-luvun ykköspesis ja suomaritaso oli.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös