Supervuoro

Oulun Lipottaret 2018

#22
mutta jos kauden jälkeen aina parhaat ostetaan pois niin no can do.
Tässä kyllä kärkijoukkueet pissivät omiin muroihinsa. Onhan se helppoa kuoria kerma muiden seurojen kasvatustyöstä hintaan 1050e/kausi/pelaaja. Tottakai nuorta pelaajaa kiinnostaa mieluummin todennäköinen mitali jo seuraavana vuonna kuin pitkäjänteinen oman seuran tason nostaminen. Lajin yleisen kiinnostavuuden kannalta olisi kuitenkin ensiarvoisen tärkeää saada tasoeroja supistettua ja tämä kausi antoikin jo hyviä viitteitä siitä. Sen trendin jatkuvuutta pitäisi nyt tukea eikä torpata sitä. Eiköhän ne katsojoluvut Oulussakin olisi ihan toista luokkaa, jos joukkue taistelisi mitaleista eikä sarjapaikasta.
 
Viestejä
173
#23
Oulun tyttöpesiksellä ei tilanne ole läheskään niin ruusuinen kuin pojilla. Tyttöjen superpesiksessä kaksi voittoa koko kaudella eikä nuorisoleirillä C ikäiset näyttäneet sen kummallisempaa osaamista. Alueen naispesis kannattaisi keskittää KeKi:n alle, kun siellä myös pohjatyö on hyvin hoidettu ja mestaruuksia otettu junnuissa ja naisetkin pelanneet tasaisen varmasti. Terävimpään kärkeen päästään yhdistämällä rivit. Mutta löytyykö nöyryyttä tähän... epäilen.
 
Viestejä
796
#24
Lipottaret eivät peluuttaneet parhaimmistoaan tyttöjen superissa. Se oli harkittu päätös edellisten vuosien kokemusten perusteella. Joten ei kannata vetää turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä.
 
Viestejä
450
#25
Oulun tyttöpesiksellä ei tilanne ole läheskään niin ruusuinen kuin pojilla. Tyttöjen superpesiksessä kaksi voittoa koko kaudella eikä nuorisoleirillä C ikäiset näyttäneet sen kummallisempaa osaamista.
Suomensarjassa kolme voittoa koko kaudella ja maakuntasarjan pohjoislohkossa ovat tällä hetkellä viidentenä. Ei kovin hyvälle näytä tulevaisuus.
 

Kempeleen kettu

#33
Jos pitää paikkaansa niin joukkueen taival superissa saanut kyllä sinettinsä.
Harmi homma, mutta täysin kestämätönhän tuo tilanne on. Mielettömän lahjakas nippu, josta piti tulla kilpailija kärkiseuroille, mutta jos kauden jälkeen aina parhaat ostetaan pois niin no can do.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
#35
Taitaa 2019 naisten super pelata kymmenellä joukkueella, jos ainakin kahdella on suunnattomia vaikeuksia saada joukkuetta kasaan. Ehkä olisikin parempi pudottaa joukkueiden lukumäärää ihan vakiona.
 
#37
Hohhoijaa. Tarkoitin kylläkin (ja varmaan kaikki muut tajusikin) että nyt kun pudotettaisiin kaksi pois ja pidettäisiin se lukumäärä vakiona jatkossa. Ei näin että yritetään pelata tusinalla ja lähes joka vuosi joku luopuu paikasta.

Kuuluu itseasiassa kolmen joukkueen suunnista huhua että ei oikein tahdo saada joukkuetta kokoon. 10 joukkueen sarja todella puoltaisi paikkansa.
 
#38
Lipottarissa kasataan tällä hetkellä joukkueita sekä b-tyttöihin että naisiin. Kuulemani perusteella on otettu yhteyttä myös b-tyttöjä ajatellen sellaisiin nuoriin, joilla ei ole omassa seurassa joukkuetta. Jos näin on, niin tästä lienee hyötyä sekä seuran että näiden nuorten pelaajien omalle tulevaisuudelle. Käsittääkseni naisten taustat hoitaneet molempien joukkueiden kasaamista. Molemmissa joukkueissa on kyllä tietääkseni pelaajia sen verran, että eiköhän pelit jatku kaudella 2019. Jospa tältäkin suunnalta jossakin vaiheessa kuullaan, ketä nämä pelaajat ovat.
 
Ylös