Supervuoro Verkkolehti »

Olisiko Lipon kuulunut saada paikka Ykköspesiksestä?

Viestejä
186
Ja todella pieni raha siihen kustannuksen verrattuna mitä edellisten kahden konkurssiin menneen Lipon päätön toimiminen pelaajamarkkinoilla on muille seuroille aiheuttanut. Tästä ei tämä kolmas Lippo kanna mitään vastuuta, vaikka edeltäjät ovat aiheuttaneet suuria vahinkoja lajille päättömällä toiminnallaan. Eikä liittokaan vastuuta näytä ottavan heikosta talouden valvonnastaan. Toivottavasti sama tohelointi ei jatku Lipon nro 3 ja Pesäpalloliiton osalta!

Mitä tämä tarkoittaa, että muille seuroille aiheutunut haittaa päättömällä toiminnalla pelaajamarkkinoilla?

Lippohan pelasi halvalla joukkueella tuon nousun jälkeisenkin kauden. Olikohan sarjan neljänneksi halvin. Haittaa varmasti on tullut sitä kautta, että lajin mainehan tästä kärsii.

Lippo hoiti hommansa päin mäntyä, koska sisään ei saatu rahaa juuri ollenkaan.

Samalla Superpesikseltä oli aivan ihme veto antaa Lipon pelata viime kesä umpisurkealla joukkueella lisää tappiota/velkaa tehden. Siinä mielessä saa superi katsoa peiliin ja ottaa mallia esimerkiksi Veikkausliigan lisenssijärjestelmästä.
 

Zuck

Päätös on tehty ja pulinat pois. No taitaa jutut jatkua. Lippo pelaa kesällä 2019 ykköspesistä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös