Supervuoro Verkkolehti »

NHL

Viestejä
270
Voitto vielä San Joselle, niin ovat tasoissa Edmontonin kanssa, joka taitaa vieläkin olla jonkun papereissa Stanley Cupin voittajasuosikkeja. On tuo SJ:n 1,16 maalia per peli kyllä varmaan jotain ennätystä hipova, jos ei ole itse ennätys.
Joka kausihan tuolla joku umpisurkea joukkue on räpeltämässä, mutta tämä taitaa olla jo kaikkein huonoin esitys mitä itse muistan.
 
Viestejä
718
Kyl se tarttee 2 voittoa, kun änärissä saa voitosta vaan 2p. Oli sitte ja/rl tai suora voitto... Mut juu, ohan tuo melekosta räpeltämistä ollu! 🙂

Toisaalta, kuten sanottua, olihan St Louis tosiaan mestaruuskaudellaan divarinsa hännillä viel vuoden vaihtees, kunnes otti hurjan kirin poffeihin...

Tuo on änärissä katsojien kannalta kiva, paitsi jos NY Islestä kannatat ja seuraat, se ei voita koskaan mitään!! 😁😁
 
Viestejä
718
Tänään alkaa Ruotsin pelit Globenissa. Nyt ei pelejä tuotu Nokialle, kuten viime kaudella. Enpä tiä, ei varmaan vastaa ihan aitoa änäri-peliä, siis katsomon puolella... 🤔

Kerran männävuosina olin kattomas Hakametsäs näytöspeliä, Tappara-Florida. Kaliit tiketit oli moiseen näytöskeekoiluun...

Mutta, Ottawa-Detroit tänään Globenissa. Sen verran tuohon huomiota, notta Ottawa on tällä hetkellä ainoa joukkue ilman tasapeliä. Se "tilastotasuri" voi hyvinkin tulla tänään?? Käykääs kioskilla, mummolaput sissää, oha se varma! 😁
 
Viestejä
718
No täälläkin on jo konferenssifinaalit alkamassa.
Onpahan ittelle kyllä tympeet joukkueet jäljellä... 🤔

NYR -Florida, ihan sama kumpi mennee, ehkä NYRin kelkassa.

Lännessä löytyy kiinnostavin näistä neljästä, Vancouver. Toki vaatii game7 voiton... Florida vissiin vahvin mestarikandi nyt?
Näin sanovat ne oikiat asiantuntijat? 🙂
 
Viestejä
3,042
Näikö vaan Florida sulaa totaalisesti stanley cup finaaleissa. 3-0 johto on sulanu ja edmonton kiriny tasoihin. Mitäköhän Floridassa on tapahtunu.

Sehän oli päivän selvää, että oilers tulee mukaan tähän sarjaan, ja kauhea hurmos joukkueella päällä. Vastahyökkäykset ja kiekollinen peli on ollu aikamoista myrkkyä ja yv toimii taas.

En tiedä, onkohan nappiauki pantterit lähteny, et tää hoituu nui vaa. Ja onhan tuo panttereiden koko ketju peli aika karmeaa. Nyt Barkov ja muiden johtavien pelaajien pitää ny palauttaa joukkue maan pinnalle, ja muisteltava miks he oli niin hyviä runkosarjassa heidän kotikaukalo ja fanit. Ens vuonna tuskin finaaleissa tuskin tullaan näkemää kaks pitkää kevättä.

Oilers varmaa koko kesän kestävät mestaruus juhlat, et voi pikkusen mcdavid pyörähdellä jäällä ku kausi alkaa.

Toisaalta viimeks 1993 montreal voitti, josko ny stanley cup palais kanadaan. Ja ku uus koutsi tuli nii aika hyvin oilers pelannu eikä sekään väärys olis. Draisalt tulis ensimmäinen saksalainen stanley cup mestari.

Mut vaikka oilers henkinen yliote, Bobrovsky pelattava hyvin, ja Barkov ja Tkachuk kaltasten johtavien pelaajien on noustava esiin. En usko Barkov puheita että ei muka olis jotain hätää. On, nyt on kapteenin astuttava esiin ja puhuttava ja korotaa ääntä vaikka sasha ei sellane taida olla. Nyt ei parane oilersia alussa päästä johtoon. Tulee kyllä jännä game 7. Ja saa nähä tekeekö oilers historiaa 3-0 takaa ajo asemasta rinnalle ja ohi.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
718
Jeps, onpa ollu kohtuullisen uniikki finaalisarja! 0-3 -> 3-3, eikä yhtään jatkoerää, eikä siten ratkaisevia räkäpomppumaaleja, veskarin perseen kautta kimmoten, vaan tosi selkeitä 8-1, 5-1, 3-0, 4-1...

Ehkäpä nyt game7 olis sitte noilla jatkoerillä ja flipperimaalilla varustettu? Oli miten oli, oon todella Edmontonin kelkas!! 👍👍
Se olis melkonen temppu ja kuten edellä sanottua, NHL-historiaa... 🙂
 
Viestejä
3,042
Kyllä!! Edmontonilla henkinen yliote. En yhtää ihmettelis jos game 7 päättyis 2-5.

Mut ootteko huomannu miten Sam Reinhart on ollu pimennossa koko finaalin. Vaikka tako maaleja ku liuku hihnalta. Ei taida kolme päivää riittää hekkisesti lataamaan joukkue mestariks.

Mut kyl florida saa siitä syyttää itteä. Paul Maurice vaan naureskeli vuosisadan selkäsaunan jälkeen ku peli oli päättyny 8-1. Kotona edelleen vähätteli ettei mitään hätää ole. Florida gm tosin alko jo kotipelissä paiskoa vesipulloja. Edmontonissa Maurice alko huutaa sitten.

Kyllä valmentaja olis pitäny reagoida 8-1 jälkeen ja palauttaa joukkue maan pinnalle. Nyt koko pantteri laumalle on tullu menettämisen pelko eikä sitä kolmessa päivässä noin vaan korjata. Mikäli tulee tappio nii florida gm zito antaa maurice kuulla kunniansa ja antaa potkut hänelle.

Edmonton on pelannu hyvin kiekollinen peli ja vastahyökkäys peli on ollu myrkkyä. Yv toimii ja kaikkie vähättelemä Skinner on pelannu maalissa hyvin.

En tiedä voiko floridaa enää mikää pelastaa. Jos bobrovski nousee tasolleen ja puolustus ja viisikko peli mikä oli koko runkosarjan ajan Floridan vahvuus palaa tasolleen.

Siinä mielessä tää saattaa olla Barkov viimene tilaisuus voittaa stanley cup koska ens keväänä eivät tule finaaleissa olemaan. Ja edmontonille ihan siks ku 3-0 tilanteesta ohi ja 93 viimeks kanada voittanu cupin. Et sinällään ihan sama ittelle kuka voittaa, mut hävettää kyllä jos florida tosta kyykähtää vaikka en kummankaa puolella ole.
 
Viestejä
718
En ole finaaleita kuin poffekaan seuranny NY Islesin putoamisen jälkeen, kuin txt-tv 235+maalikoosteet yms.

En minäkään nyt kummankaan kannattaja, mut ehkä vähiten tykkään Floridasta ja olishan tuo historian kirjottaminen kova juttu! Ja Kanadan puolelle kannu...

Noi numerot ei välttämättä sillee merkkaa näissä. Kuten Barkov tulosruudun haastattelus sanoi, ihan sama onko häviö 2-1 vai 9-0. Maalieroja ei lasketa...

Olikos se seiskapeli ny ti-yönä?
Toivottavasti näkyis subilla, sen vois kyl väijyä! 👍

Jännä kaveri tuo Barkov. Haastatteluis katsoo aina maahan, eikä juuri turhia jorise... 🙂
 
Viestejä
718
No niin, ei tullu historian lehtiin merkintää...
Tiukka vääntö, jonka Miamin Pantterit vei maalilla! Onnittelut! 👍
Jäi ne tasapelitkin uupumaan. Itseasiassa, pelin alussa Alkio kertoiki, notta onhan kerran noustu finaaleissa 0-3 tappiosta. Se on niinkin läheltä menneisyydestä, kuin vuodelta 1942! Toronton toimesta.

Enpä tienny en tätä päivää sitäkään, notta JoMan naisten pj on sukua Floridan Eetu Luostariselle. Veljekset Luostariset 🙂
Onnea myös siis Jojensuu tai Siilinjärvi! 🏆

Nyt Siilinjärveltä on 2 Stanley cup-voittajaa, enemmän kuin monista isommista kiekkopitäjistä... 👍

Näihin kuviin ja tunnelmiin.
 
Viestejä
3,042
Olihan se tosi hieno voitto. Ja paremmin Panthers pelas ku edellisissä peleissä.

Onnittelut Tuomo Ruudulle myös kannusta ja nappas Paul Maurice ensimmäisen kannun päävalmentajana. Onhan toi hieno juttu hakametsän jäiltä floridaan ja stanley cup voittajaks. Koko floridan organisaation tärkein pelaaja Barkov.

Ite katoin pelin viaplay ja Mäkinen ei meinannu pysyä paikoillaan florida voitettua, ja Nieminenkin rupes historioimaan ja kunnon monologia vetää.

Ja samalla oli floridan seura historia ensimmäinen kannu. Hieno homma onnittelut koko joukkueelle ja suomalaisille.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös