Supervuoro Verkkolehti »

Naisten Ykköspesis 2021

Viestejä
242
Farmien, kokoonpanojen ja pelinjohtajajien kanssa tehdään töitä, mutta onko jo jollain valmista?
 
Viestejä
13
Etelän joukkueista Haminalla näyttäisi olevan aika hyvin paletti kasassa. Espoo ja Janakkala aika isoja kysymysmerkkejä, jatkuuko edes Ykköspesis näissä seuroissa
 
Viestejä
11,744
HP julkaisi sopimustilanteen, kahta vielä haetaan + omia nostoja junnuista

HP:n naisten joukkueen sopimustilanne kaudelle 2021 (suluissa joukkue kaudella 2020, jos ei HP):
Emmi Simonen
Inka Pietilä
Piitu Saarinen (Tahko/Espoo)
Anniina Marttila
Riina Hallikainen
Sanni Silander
Sini Satama
Eerika Marttila
Taru Toikka
Petra Pakkanen
Ella Latva-Panula (Majuttaret)
Roosa Martinmäki (Siipettäret)

Eivät jatka:
Saara Suomalainen
Elina Muurman
Jenna Velling
Tytti Bertling
Silja Pakkanen

Neuvottelut kesken:
Veera Toikka

 
Viestejä
7
Mielestäni on surullista, etteivät naisten ykköspesisjoukkueet tiedoita niin hyvin sopimuksistaan tai uusista tulokkaista. Yleensä tulee sitten täysin yllätyksenä ketä joukkueesta jatkaa ja ketä uusia on tullut, kun joukkueilla on sitten joskus someviikot. Jotkut joukkueet kyllä julkistavat hyvin omia sopimuksiaan, kuten Pöytyän Urheilijat, mutta suurin osa kuitenkaan ei.
 
Viestejä
16
Joukkueet vaan seurantaan somessa, niin pysyy ainakin muutamasta seurasta selvillä. Hamina on tosiaan julkaissut omansa jo lähes kokonaan, Pöytyä julkaisi valmennusrinkiään ja iso osa sopimuksista taitaa kattaa myös ensi vuoden. Myös Kankaanpää on julkaissut ison osan tulevasta joukkueestaan. Ongelma voi seuraajalle olla se, että kaikki julkaisevat hieman eri alustoilla (somessa/kotisivuilla/paikallislehdessä..).
 
Viestejä
103
Käsittääkseni Pöytyän sopimukset olivat mallia 1+1 jossa optiot olisivat asettuneet heti voimaan jos nousu olisi toteutunut. Nyt kun nousua ei tullut, osa ehkä lähtee ja osa jää. Itse veikkaan että esim Sylvi Pellonperän, Elisa Paunan ja jopa Sanni Kyläpekan perässä on ollut Superin seuroja kuten Manse, Rauma ja Pori.
Huhuissa on, että Hämeenkyrön Vilja Ahola vaihtaa verkkarit Pöytyän Urheilijoihin.
 
Viestejä
16
Jalas ainakin kasaa vahvaa joukkuetta, taustat myös uudistuu. Pelinjohto ja valmennus.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
49


Espoolla nyt kuusi sopimusta kasassa.

Ketkä ovat ne kolme muuta? Tieto löytyisi varmaan Instagramista, mutta ei kiinnostaisi avata uutta some-kanavaa pelkästään tätä tietoa varten. Jännä, että seura ei ole tiedottanut näistä esim. Facebookissa tai omilla nettisivuillaan.
 
Viestejä
16
5EEAB707-FD81-4DCD-950F-8B382AEABA5C.jpeg
 
Viestejä
89
Janakkala ajautunut oman toimintansa takia syöksykierteeseen. Pelinjohtajaa etsitään, jo maakuntasarja tasolta. Pelaajiakaan ei löydy. Väkisin vaan ykkösenunelmasta pidetään kiinni.
 
Viestejä
13
Janakkala ajautunut oman toimintansa takia syöksykierteeseen. Pelinjohtajaa etsitään, jo maakuntasarja tasolta. Pelaajiakaan ei löydy. Väkisin vaan ykkösenunelmasta pidetään kiinni.
Ihmetyttää miksi Janakkalassa ei ole luovuttu sarjapaikasta, jos näin pahasti syöksykierteessä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös