Supervuoro

Naisten Ykköspesis 2021

Viestejä
12
Farmien, kokoonpanojen ja pelinjohtajien kanssa tehdään töitä, mutta onko jo jollain valmista?
Pirkanmaalaisen pesiksen buumi ei vain ota laantuakseen. Hämeenkyrön Räpsä on ollut poikkeuksellisessa tilanteessa joukkueiden ryhmittämisen suhteen. Aloitusviikonloppuna, NYP+TSU, pelaajia kokoontui paikalle yli 60. Tämän, tavoitteelliseen pesäpalloiluun keskittyneen tyttöjoukon jako kahteen harjoittelevaan, saati pelaavaan kokoonpanoon ei ole käynyt kivuitta. Lisäksi toiminnan keskeinen ajatus on ollut löytää jokaiselle, myös ringistä poisjäävälle pelaajalle, taitotasoaan vastaava pelipaikka naapuriseuroista tai Räpsän alemmilta tasoilta.
Runsaudenpulasta huolimatta, koska suuntaviivoja halutaan, sopimuspelaajat 2021 Hämeenkyrön Räpsä:
Frantsila Amanda
Heikkilä Tanja
Räikkä Josefiina
Lassila Anniina
Lehto Ida-Sofia
Parantainen Stina
Kivikangas Jutta
Piirainen Krista
Koskinen Mari
Timgren Marianne
Rajala Anni
Vulli Heidi
Leinonen Hymy
Siltanen Viivi
Haavisto Aino
Mustapuro Veera
Roivanen Elsa
Viitanen Elina
Alanen Pihla
Mäkinen Jemina
Luomajärvi Ella
Viitanen Jasmin
Mäkinen Sofia
 
Viestejä
78
Onhan Pirkanmaalla ihan ok. pöhinä pesäpallon ympärillä, mutta eiköhän 60 pelaajan tyrkyllä olo Räpsän ykköseen ja B- tyttöihin ole sentään aikamoista liioittelua. Ei taida koko maakunnassa olla lähellekään sellaista määrää B- tyttöjä tai sen tasoisia aikuispelaajia joilla olisi mitään saumaa NYP peleihin?
 
Viestejä
1
Lapua jatkaa melkeen samalla porukalla... Lisätty kilpailua tyttöjen superiin ja naisten ykköspesis porukkaan... B-tyttöihin tullu Emma Hudd (Vaasan Maila), Emilia Hakomäki (Ylihärmä), Emmi Piirainen (Nurmon Jymy), Iida Piirainen (Nurmon Jymy).

Naisten porukkaan liittyny Minttu Peltomäki (Ilmajoen Kisailijat), Sanna Peltomäki (Ilmajoen Kisailijat), Senni Salli (Nurmon Jymy) . Joilla ykköspesis kokemusta Nurmon Jymys.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös