Supervuoro

Naisten Ykköspesis 2020

Viestejä
59
Joko nyt on Pöytyän nousuvuosi? Hyvää työtä siellä ainakin tehdään ja kahtena vuonna perättäin Pöytyä on ollut ykköspesiksen kärkijoukkueita. Onko muista joukkueista haastajaksi?
 
Viestejä
29
Mynämäellä aluemestaruusottelussa lauantaina Pöytyä kaatoi Vesattaret 0-2 (1-6, 3-4). Kauden avaus molemilla aika moisessa myräkässä ja +13 asteessa. Pöytyän ulkopeli oli todella vahvaa, Mynämäen neljästä juoksusta kaksi tuli kovan tuulen avittamilla vapaataipaleilla ja kaksi räpylästä.
 
Viestejä
19
Viralliset pelit alkaa juhannuksen jälkeen. Onko kanssa keskustelijoilla heittää ennakkoarvioota kesän voimasuhteista ja joukkuerankingia lohkoihin?
 
Viestejä
352
Kankaanpäältä upea nousu eka jaksolla Haminaa vastaan. Hamina johti jo 3-0, mutta Kankaanpää nousi 3. ja 4. vuoroparissa 4-3 voittoon.
 
Viestejä
27
Pattijoen Iiris Larikka ( Puskala) aloittanut todella vahvasti kauden. Kempeleessä pelatessaan oli mukana itälännessä.
 
Viestejä
15
Onko se Peltoniemi lomalla, kun viimeisimpien pelien otteluraportit puuttuu. Facebook-sivulla on tosin maininta, ettei Jalasjärvi-ottelusta jäänyt kerrottavaa.
Napelle ja muille Puijottarien kuulumisista kiinnostuneille tekstiä luettavaksi. Raporttia OsVa-pelistä ja ennakkoa Vaasa-pelistä samassa paketissa. Saa myös ehdottaa minkälaista sisältöä tuotetaan jatkossa joukkueen kuulumisista. (y)

Oulunsalo jätti Puijottaret ilman pisteitä – katseet jo lauantain Vaasa-kamppailussa | Puijon Pesis
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös