Supervuoro

Naisten Ykköspesis 2019

#41
Naisten superiin on menestyksekkäästi noussut pelaajia, jotka ovat ikänsä puolesta vielä tyttöpelaajia. Ylimmän sarjatason keskustelujen perusteella pelipaikat onkin jo jaettu.Naisten tulevalla ykköspesiskaudella näiden tyttöpelaajien lukumäärä sarjassa on vielä merkittävästi suurempi. B-tyttöikäiset ja nuoremmat pääsevät omien ikäsarjojensa pelien ohessa kehittymään ja kärkkymään pelipaikkaa ylimmän sarjatason joukkueisiin yhdessä jo useamman pelivuoden kokeneempien joukkuekaveriensa kanssa. Superin ja ykkösen välillä nähdään vielä ilmoitettujen kokoonpanojenkin osalta hienosäätöä suuntaan jos toiseen. Seurayhteistyön kaksoisedustussopimusten ja junioripelaajien vapaan liikkuvuuden ansiosta samoja nimiä nähdään tulevallakin kaudella sekä superin että ykkösen ottelukokoonpanoissa.Naisten ykköpesiskauden 2019 tekee mielenkiintoiseksi uuden kahtia jaetun sarjan sisäänajo. Nähtäväksi jää miten uudet nimet onnistuvat ryöstämään pisteitä joukkueiden kohtaamisissa. Viime kaudella nähtiin, miten sarjanousijat karsivat keskenään pääsystä superiin. Ja aikaisemmin Lipottaret etenivät esimerkinomaisesti sarjatasolta toiselle per vuosi. Ennestään tuntemattomilla joukkueilla ja pelaajilla on yllätysmahdollisuus. Sarjasta voi muodostua myös superin joukkueiden enemmän tai vähemmän farmihengessä masinoima pysyvä astinlauta ylimmän sarjatason joukkueiden tarpeeseen. Räpsä on nyt vahvoilla.Ennestään tuntemattomien pelaajien nimien satunnainen julkaiseminen saattaa johtaa helposti stalkkaamiseen puhtaasta uteliaisuudesta. On ymmärrettävää mutta ei moraalisesti hyväksyttävää.
Paljon sanoja, vähän sisältöä. Jäämme odottamaan seurojen virallisia tiedotteita.
 

yllätysotto

#43
Ihan hyviä pointteja. Ykkösen sijoituksiin tulee kyllä paljolti vaikuttamaan farmisopimukset. Hyvinkää-Janakkala, Räpsä-Manse, Seinäjoki-Jalasjärvi. Onko muita? Vaasa-Lappajärvi, Nurmo-Lapua?
Hyvinkäällä on kylläkin sopimus Espoon kanssa. Janakkalalla puolestaan yhteistyötä Mansen kanssa (mm. Korhoset, Kanerva) vaikka ei suoraan farmijoukkue olekaan.
 
#47
Onko Mansella enään yhteistyötä Janakkalan kanssa kun Korhoset sekä Ala-Kauhaluoma siirtyivät Räpsän riveihin? Vanhempi Kanerva myös vuokrattu Pesä-Yseihin. Järkevämmältä kuulostaisi yhteistyö akselilla Manse-Räpsä näiden siirtojen perusteella.
 
#48
Onko Mansella enään yhteistyötä Janakkalan kanssa kun Korhoset sekä Ala-Kauhaluoma siirtyivät Räpsän riveihin? Vanhempi Kanerva myös vuokrattu Pesä-Yseihin. Järkevämmältä kuulostaisi yhteistyö akselilla Manse-Räpsä näiden siirtojen perusteella.
Manse vaihtanut yhteistyön suunnan Janakkalasta Hämeenkyröön, kuten jo aiemmin keskusteluissa mainittiin.
 

Naisten super

#49
Ei kannata stressata tässä lajissa!!Minunkin tyttö on lyöntitilastossa Naisten superissa ihan siellä alkumetreillä.Jokainen joukkue menestyy ,niin kuin menestyy.Vanhempien ei kannata tällä hommalla hermoja menettää.Seuraavalla kaudella voidaan pelata silti alemmalla tasolla,eikä se ole ongelma.Pitää osata nauttia harrastuksesta.Ja ylemmän sarjan pelaajia otetaan mielellään varsinkin,jos on ulko- ja sisäpelaajina hyviä.
 
#59
Kyllä. Lisänä Lintala, Niemenmaa, Sillanpää ja Ojanen. Toivoisi silti kaikille vähän vaihtelua. Saisi kilpailua. Mielenkiintoinen kausi tulee, sen verran on kuitenkin ollut suuntaa ylöspäin. Jalasjärvi ja Nurmo ainakin jäävät miinukselle.
Sillapää lopettaa. Lintala ja Ojanen epävarmoja. Udelius miettii vielä.
Tähtilä on nostettu suomensarjasta.
 
Ylös