Supervuoro

Naisten ykkösen siirtohuhut 2019-20

Viestejä
147
Kuopiossa hiljaista. Tuleeko isojakin muutoksia. Pulkkiset JoMan ryhmään, ketä jää jäljelle.
Omia junioreita ei ole joten varmaan SiiPestä ja Jomasta tulee pelaajat jos joukkueen keski-ikää aiotaan saada alemmas.
Pulkkisista Siiri pelasi runkosarjassa huimat viisi matsia ja Nora ei pelannut peliäkään Puijottarissa koko kaudella. Vaikka Siiri loistavat pudotuspelit pelasikin, niin en näkisi että kovin vaikeita korvattavia nämä JoMaan siirtyvät Pulkkiset. Esimerkiksi isä Pulkkinen olisi jo hieman vaikeammin korvattavissa.

Käsittääkseni runko on pysynyt aika hyvin kasassa, uusiakin pelaajia varmasti ollaan ajamassa sisään. Ja eihän tuo muuta vaadi kun seurayhteistyö vaikka juuri JoMan kanssa ja tilanne näyttääkin yllättäen aika pirun hyvältä. Ihan näillä nykyisilläkin pelaajatiedoilla.
 

Tase

Pirun hyvältä näyttää!! Mahtaa lausunto perustua hyvään omaan pelaaja tuotantoon ja sitä kautta tulevaisuuteen.!!!! Joku vuosi taakse katsoen äärettömän noloa toimintaa joidenkin henkilöiden + seuran taholta.
 
Viestejä
40
Kuulemma liitolta tullut mahdollisuus hakea paikkaa Suomensarjojen jatkopelien joukkueille. Muhokselta loppui koko naispesis..
 

Pallopeli

Kempele vei Muhoksen pelaajat?
Eihän Muhoksella ollut omia tyttöjunioreita kuin C-ikäisistä eteenpäin, tiedossahan se oli että eiköhän toiminta jossain kohtaa lopu. Hyvä kai se on että halukkaille pelaajille löytyy mahdollisuus pelata edes jossain.
 
Viestejä
1
Ikävä huhu Espoosta

Kaikki NYP pelaajasopimukset laittomia. Seuran puolesta sopimukset tehty ilman asianmukaisia oikeuksia.
Mitä vastaa Suontausta ???
 

Pasila

Ikävä huhu Espoosta

Kaikki NYP pelaajasopimukset laittomia. Seuran puolesta sopimukset tehty ilman asianmukaisia oikeuksia.
Mitä vastaa Suontausta ???
Eli kaikki pelaajat ovat nyt muualle kaupan? Vai? Myös ne joilla ei ole vielä viime vuoden jäljiltä sopimusta? Tyhjennysmyynti pesiytyy kiekon puolelta myös pesikseen? Mielenkiintoista...
 

Annamaija

Espoossa uusi hallitus allekirjoittaa pelaajasopimukset. Vuosikokous ensi viikolla. Pelaajilla sopimusluonnokset, jotka allekirjoitetaan ensi viikon leiriviikonlopussa.
Tatun puolesta
 

Tempputivoli

Espoossa saivat eilen melkoisen väännön jälkeen uuden hallituksen kasaan. Tässä uudessa joukossa vaan vallitsee melkoinen nyp viha, joten jännä nähdä, lähteekö Espoo sittenkin vielä pois sarjasta heidän päätöksellään. Nykyjohdon suurempi tavoite on tuottaa vain junnuja muiden seurojen käyttöön. Kyllä vain, joku todella ajattelee näin pk seudun asukasmäärällä ja talousalueella...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös