Supervuoro Verkkolehti »

MYP Kausi 2019

Viestejä
2
Keskustelua ja veikkauksia tulevasta kaudesta. Oma veikkaukseni on, että sarjataulukko näyttää runkosarjan jälkeen tältä:

1. Manse PP
2. Haminan Palloilijat
3. Oulun Lippo
4. Pöytyän Urheilijat
5. Puijon Pesis
6. Ylivieskan Kuula
7. Vähäkyrön Viesti
8. Ulvilan Pesä-Veikot
9. Sotkamon Jymy 2
10. Laukaan Urheilijat
11. Kannuksen Ura
12 . Simon Kiri
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
11,744
Hitsi, en ollut tajunnutkaan, että mullahan on ollut kaikessa ärsyttävyydessään Pirhosta ikävä. No kohtahan tuon taas näkee.
 
Viestejä
1,509
Mikä mies on tämä Sotkamon lukkari Komulainen? Varsin hyvännäköistä touhua tälle tasolle. Näin lyhyellä otannalla aivan eri luokkaa kuin PuPen vastaava.
 
Viestejä
11,744
Hienoja lyöntejä Manselta. Ja ansaittu johto.
 
Viestejä
11,744
Melko pamaus Manselta. Viisi lyötyä ja kaksi annettua. Nyt mitataan kanttia
 
Viestejä
11,744
Haminassa superiin. Heikkilältä pamahti takareisi.
 
Viestejä
11,744
Superissa päästettiin sitten Manse räpyläkkunnarilka tasoihin ja Manse kiitti ja vei lopulta ansaitusti.
 
Viestejä
1,509
PuPe arvailtiin niin pohjamutiin, niin oletin Sotkamolta kovempaa esitystä. Viime kausihan siellä oli varsin hyvä odotuksiin nähden. Onneksi edes risti osui pitkävedossa, kun PuPella on hieman tapana varsinkin näitä alkukauden pelejä sössiä. Eka jakso tasan ja toisella jaksolla kolmen vuoron jälkeen 4-1 johto ei riitä. Hieman mietin Matias Litmasta, mutta hänen ei ilmeisesti tarvitse enää näitä karkeloita vääntää.
 
Viestejä
1,509
Nyt kun "taas" tuli kirjauduttua palstalle, niin laitetaan tämäkin ajatus ilmoille. Ei voi kuin ihmetellä sarjaohjelmaa. Eikö sarjan aloitukseen kannattaisi satsata, pelata tiiviisti ja sitä kautta luoda innostusta ja huumaa seuraaviin ihmisiin? Nyt esim. PuPe pelasi ensimmäisen ottelun sunnuntaina 12.5. ja toisen (vieraskentällä) lauantaina 18.5. Kaikkia otteluita ei tietysti voi kotona pelata, mutta nyt kahden ensimmäisen ottelun välillä on noin viikko ja kahden ensimmäisen kotiottelun välillä 10 päivää. Ei tässä ainakaan mitään innostusta pääse liialti syntymään. Eikä varmasti uusia seuraajiakaan tällä menolla tule, kun nykyisetkin meinaa kuolla pystyyn odotellessa, kun alkukauden innostus pitäisi olla kovimmillaan.
 
Viestejä
11,744
Manse harjaa LaU:ta melko huolellella. Neljään vuoroon 17 juoksua ja noin 75% kotiutustehot.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös