Supervuoro

Miesten Supercup tulee Halli-SM:n tilalle

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,046

Cup-muotoinen formaatti tekee paluun pesäpalloon, kun 12 joukkuetta on mukana kamppailemassa miesten Supercupin 2021 voitosta maalis-huhtikuussa. Kaikki ottelut pelataan halleissa. Kahden kierroksen jälkeen Supercup huipentuu välieriin ja loppuotteluun Tampereella 11.4.

Miesten Supercupiin osallistuvat Haminan Palloilijat, Imatran Pallo-Veikot, Joensuun Maila, Kankaanpään Maila, Kempeleen Kiri, Kiteen Pallo -90, Manse PP Tampereelta, Pattijoen Urheilijat Raahesta, Seinäjoen JymyJussit, Siilinjärven Pesis, Sotkamon Jymy sekä Ykköspesiksen Oulun Lippo.

Ruutu näyttää kaikki Supercupin ottelut suorina lähetyksinä. Yleisön pääsy halleihin selviää myöhemmin, kun ajantasaiset koronarajoitukset ovat alueittain selvillä.

1. kierros

La 20.3.

A1: Oulun Lippo – Pattijoen Urheilijat, Raahe 14.00 | Kempeleessä
C1: Imatran Pallo-Veikot – Siilinjärven Pesis 16.00 | Imatralla
A2: Sotkamon Jymy – Kempeleen Kiri 18.00 | Kempeleessä

Pe 26.3.
C2: Joensuun Maila – Kiteen Pallo -90 | 18.00 | Joensuussa

Suoraan 2. kierrokselle

B1: Seinäjoen JymyJussit
B2: Kankaanpään Maila
D1: Manse PP, Tampere
D2: Haminan Palloilijat

2. kierros

La 20.3.

Manse PP, Tampere (D1) – Haminan Palloilijat (D2) 14.00 | Tampereella

Su 21.3.
A1 – A2 14.00 | Kempeleessä

La 27.3.
Seinäjoen JymyJussit (B1) – Kankaanpään Maila (B2) 15.00 | Seinäjoella
C1 – C2 17.00 | Joensuussa

Välierät

Su 11.4.

C1/C2 – D1/D2 11.00 | Tampereella
A1/A2 – B1/B2 14.00 | Tampereella
Loppuottelu 19.00 | Tampereella
 
Viestejä
796
Missä Tahko, KPL, Kossu ja Vimpeli??
Reenaamassa kesää varten.

Ja mitäs peruivat kaksi kertaa putkeen Kuortaneella pelattavan halliturnauksen, joka olisi voitu nytkin pelata. Mutta mitäpäs tuolla on loppupeleissä muutenkaan merkitystä. Hallipelit on hallipelejä.
 
Viestejä
1,244

Pallonlyöjät ei osallistu Supercupiin. Seuran hallituksen puheenjohtaja Harri Lehto kertoo:

”Valmennusjohdon kanssa yhdessä totesimme, että liiton keksimä peliformaatti ei tässä tilanteessa palvele joukkueen harjoittelua kesää kohti. Se on myös tehty tavalla, joka tulisi Pallonlyöjille aivan turhan kalliiksi toteuttaa. Olemme pelanneet jo kolme harjoitusottelua ja niitä sovitaan seurojen kesken sen mukaan kuin harjoittelun ja valmentautumisen näkökulmasta katsotaan tarpeelliseksi.”
 
Viestejä
1,256

Arffman: "Pesäpalloliitto korvaa halli-SM-turnaukset Supercupilla. Hyvä ratkaisu, mutta muutaman yksityiskohdan olisi voinut tehdä paremminkin."
Teet niin tai näin, niin aina väärinpäin.
 
Viestejä
2,270
Enpä tiedä eikä kukaan muukaan vielä, hätäilikö. Voi käydä niinkin - tai sitten ei - että toukokuussa on hyvät kelit ja korona aisoissa. En usko sitä, ettei olisi suunnitelmaa, miten kauden aloitusta tarvittaessa lykätään eteenpäin. Kausi pitää aloittaa heti, kun säät ja korona sen sallivat. Nyt se on mahdollista, mutta jos olisi jo nyt siirretty aloitus "kesään", olisi ehkä menetetty jopa kauden parhaat peli-ilmat. Voi käydä niin, että kaiken natsatessa ideaalisti, yleisö ryntää toukokuussa otteluihin kuin lehmät talven jälkeen laitumelle, iloisina ja innoissaan, kun elämä vihdoin alkaa "normaalisti" ja pesis on heti tarjolla ensimmäisten elämysten joukossa.
 
Viestejä
1,244
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös