Supervuoro Verkkolehti »

Manse PP - KPL, finaali 2021

Pallo muuntajalle

Se oli tauosta alkaen yhtä maalia. Mansen ulkopeli rautaista ja sisällä otteessa oli enemmän hauista. Parani koko ajan vain loppua kohden. Ja tietysti kun saadaan ykköskärjestä palottomia ajolähtöjä, se ennemmin tai myöhemmin noilla kotiuttajilla napsuu.

Manselta nousuvireinen ottelu. Koplalta laskuvireinen. Pari välipäivää taitavat olla tällä kertaa Koplalle huomattavasti tärkeämmät; Manse varmasti haluaisi vaikka heti hypätä bussiin Kouvolaan.

Tuohisaarelta erinomainen ottelu ulkona, Liljalta sisällä.

Meriläisen silmäkulma karvan verran tyylikkäämpi kuin Jussilan viikset.
 
Viestejä
600
Kouvolaa kannatan näistä kahdesta mutta kyllä parempi voitti tänään. Saukon loukkaantuminen sekoitti lopullisesti Kpl:n pasmat.
 
Viestejä
445
Nihkeä oli Manselta peli. Siihen nähden hyvin tyytyväinen olen voittoon. Alussa tuntui tärräävän vähän kaikilla ja IPV-sarjan alun tapaan eniten Myllyniemellä. Peluutuksessakin ihan ihme ratkaisuja eka jaksolla.

Loppuratkaisuun Saukko-tapauksella saattoi olla isokin osuus, koska alussa KPL:n kärki toimi todella hyvin ja ilman Saukkoa ei sitten ollenkaan...
 
Viestejä
3,506
Peli lässähti Koplalta totaalisesti sisällä toisella jaksolla. Ulkona oli pari häpläystä, ei siis paljon. Koplan on vaikea voittaa, jos Hakki vaihtajana 0/6. Ei siis onnistunut mikään. Jos näin jatkuu lauantaina heti alkuun, niin sitten ei enää Hakkia vaihtoihin. Pomppu ei oikein kylmällä kelillä nouse ja toki se pitää saada ruutuun ilman aukeamista keskelle. Sisällä Hakin romahtamisen ohella jäivät mieleen Tommin 3 ykköspaloa - ne kaikki häneltä ensimmäisenä yrittäjänä- ja Saukon irtoamiset Puhtimäen vääriin. Ennakkosuosikki ja parempi voitti sen jälkeen kun pääsi vauhtiin.
 
Viestejä
1,477
Paremmalleen ei voi mitään - Manse jyrää kohti kultaa 💪💪💪
Jyrääminen on vielä tässä kohtaa aika paksua puhetta, kun kuitenkin ottelu ratkottiin vasta superissa, eikä Manse kummallakaan jaksolla mitään ylivoimaisia otteita esittänyt. Parempi joukkue voitti.

Lauantaihin Manse PP voi lähteä aika rennoin mielin hakemaan vierasvoittoa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös