Supervuoro Verkkolehti »

Manse PP 2023

Viestejä
783
Tuossa luvassa on juniorit,valmentajat jotka pääsevät ilman, eläkeläiset, opiskelijat,lapset alarivipaikat joiden liput on halvempia,mut varmasti Mansen kassaan tullut sievoinen summa euroja joilla maksavat palkkoja ym muita kuluja
En tiedä, mikä finaaleissa on seuran junnujen osalta linjaus, mutta mitään opiskelija/eläkeläis/alarivi lippuja ei ollut, vaan kaikki maksoivat sen 30e.
 
Viestejä
411
Kyllähän melkoista buumia on... Kaupin stadion on todella upea ja hienosti suunniteltu, se on hyvän kokoinen ja jättää kaiken tilan pelille. Koko on myös sopiva ajatellen sitä, että kun siellä on noin 1000 katsojaa niin syntyy tunnelmaa eikä kolise tyhjyyttään. Mutta kyllähän tulee silti väkisin mieleen, että tällaisiin peleihin pitäisi pystyä enemmänkin lippuja myymään. En tiedä montako lippua tähän matsiin mahtais mennä jos mitään ylärajaa ei olisi - ja voi kuvitella että jos vaikka miehet olis päässy finaaleihin niin siinäkin olis ollut aikamoinen kysyntä. Manse on koko ajan saanut hienosti kasvatettua sitä porukkaa joka stadionille tiensä silloin tällöin löytää. Joten tulevaisuutta ajatellen olisi ehkä hyvä jotain laajennusta keksiä? Tuollaiset siirrettävät pikku lisäkatsomot eivät oikein ratkaise mitään, tukkivat sit vain peliä.
 
Viestejä
725
Mansen menestyessä porukkaa tuntuu Tampereen kokoisesta kaupungista katsomoon löytyvän. Näihin finaaleihin ihan samoin kuin miestenkin finaaleihin muutamana edellisenä vuonna tuntuu tulevan myös paljon "elämysmatkailijoita", eli urheilukatsojia joilla ei niinkään ole pesäpallosta lajina hirveästi pohjaa, mutta joukkueen menestys saa lähtemään paikalle. Tuosta porukasta tulee aina jonkin verran katsojapohjaa myös runkosarjan peleihin ja kannatuspohja laajenee pikku hiljaa.
 
Viestejä
411
Tampereella on jatkuvasti kaikissa isommissa peleissä katsomossa ihmisiä, jotka ovat seuraamassa elämänsä ensimmäistä pesäpallo-ottelua, näitä tulee aina omassa tuttavapiirissäkin vastaan. Näistä kun sitten jollain prosentilla saadaan vähän vakituisemmin silloin tällöin katsomossa poikkeavia niin hyvin menee. Sanoisin että Mansen tulevaisuus näyttää tällä hetkellä erittäin valoisalta.
 
Viestejä
783
Just näinhän se Rantalainenkin sanoi. Että haaste/tavoite on saada juuri niitä ensikertalaisia matseihin, ja sitten tosiaan itse peli ja tapahtuma konvertoi niistä enemmän seuraavia, kun kokemus on positiivinen Kaupissa.

"Jos saamme kymmenen uutta ihmistä käymään, veikkaan että vähintään kolme tai neljä heistä saadaan koukuttumaan lajiin"
 
Viestejä
263
Halvemmalla hinnalla tähän peliin, mitä tarkoitat? Muuttuiko hinnat kesken myynnin?
Muuttui. Oli aluksi 27 euroa.
Puoliso ehti ostaa meille liput tuolla hinnalla kun lähdettiin Porin stadionilta. Myyntipalvelu oli siis jo tuolloin aivan jumissa, meni varmaan vartti että liput sai. Sen jälkeen meni toviksi kiinni ja hinta nousi. Ilmeisesti kysyntä yllätti, niin laittoivat vielä pienen lisäkorotuksen hintaan.
 
Viestejä
45
Muuttui. Oli aluksi 27 euroa.
Puoliso ehti ostaa meille liput tuolla hinnalla kun lähdettiin Porin stadionilta.
Hitto, mä yritin seurata koska tulee myyntiin, yleensä se on infottu koska myynti alkaa, ja siksi myöhästyin lempipaikaltani. Sain onneksi viereisestä katsomosta paikan
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2,831

– Uskon, että meidän naiset ovat nyt osoittaneet väkevyytensä ja ovat vain yksinkertaisesti niin kovia. He eivät toista kertaa suostu kotikentällä häviämään. Se heidän henkinen kovuutensa tässä vaiheessa ratkaisee, osaamista löytyy kuitenkin molemmilta joukkueilta.

Miten se Mansen merkki?

– Nyt siihen on olemassa ratkaisu, miten se homma toimii, joten ei tarvitse sitä enää jännittää, Antti Vihtkari kertoi.
 
Viestejä
30
Täähän menee ihan mahottomaks; Pesäpalloo Nokia-Areenan jättikuutiolta!
Ilmatteeks!
Ja Kaupissa kattovat pääsee illemmalla Tapparamatsiin kans - ilmatteeks Kaupin lipulla.

Ei aina Hämeessä olla hitaita ja Tampereella tuhrata!
Hianoo Manse & Tappara.

Tietysti eihän tää tähän lopu: Porilaiset saa katella Ässien luolassa samalla lailla!
 
Viestejä
783
Hukan Aamulehti-haastiksesta:
”Hyvin todennäköisesti jään Tampereelle, kun peliura joskus päättyy. Ihastuin kaupunkiin heti, kun tulin tänne. Tämä on ollut hyvä paikka toipumiseenkin.”

Uusi sopimus on kaksi vuotta, mutta kuulostaisi siltä, että niin kauan kuin jaksaa vaan pelata, paikka löytyy Tampereelta.
 
Viestejä
36
Väärässä ketjussa
Eipä ole Antti Vihtkari ikinä itselleni mitenkään miellyttävänä tyyppinä näyttäytynyt - aika lailla päin vastoin - mutta idioottimainen kommentointi pelin jälkeisessä haastattelussa selostamon suuntaan oli mauttomuudessaan jo kaiken huippu. Helvetin huono häviäjä ja täydellisen epäkypsä ihmisenä. Ihmettelin tätä Mansen palkkausta ja vielä suurempi ihme on, jos tuo mieslapsi jatkaa pj:na tulevallakin kaudella.

Eikä edes menestys ole mikään puoltava tekijä, koska tuolla nipulla olisin itsekin vienyt joukkueen finaaliin.
 
Viestejä
1,258
Joko taas... Ei sillä että meillä jyväskylässäkään olis asiat hyvin menneet, mut odotuksiin nähden suuri pettymys
Pettymyshän tämä on! Kuitenkin hopee ei ole häpee. Lisäksi toi talouspuoli on nyt kunnossa. Taas tuli kassaan montakymmentä tuhatta, joten kärjessä pysytään myös jatkossa. Toivottavasti tekin pysytte? Tiukka sarja on kaikkien etu.
 
Viestejä
60
Turha provo
Pettymyshän tämä on! Kuitenkin hopee ei ole häpee. Lisäksi toi talouspuoli on nyt kunnossa. Taas tuli kassaan montakymmentä tuhatta, joten kärjessä pysytään myös jatkossa. Toivottavasti tekin pysytte? Tiukka sarja on kaikkien etu.
Hieno oli finaalisarja. Vaan olipa hyvä osoitus että vaikka lyö kuinka rahaa tiskiin niin ei se voittoa takaa. Naiset 2. miehet 4.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös