Supervuoro

Manse PP 2021

Viestejä
566
Jonkun markkinointikykyisen nimekkään pelaajan soitto kausikorttiasiassa on hyvä ja toimiva idea. Tätä on käytetty ainakin eräässä toisessa lajissa. Se tuntuu aika mukavan henkilökohtaiselta tällaisen puhelun saanti! Nykyään vaan ns. kanta-asiakas saa vähän joka tuotteen kohdalla huonompia tarjouksia kuin satunnaisostaja. Täytys kyllä pyrkiä pitään vaki ostajista kiinni kaikella mahdollisella tavalla. Kestetään kaverin erilaista mielipidettä, sitä on hyvä keskustelu.
 
Viestejä
119
Pyydän Juhaa soittamaan jos tapaan hänet puurolautasen äärellä. Lähetä vaikka Manselle puhelinnumerosi.
Toivottavasti Mansen toimistolla sisälukutaito on hieman parempi kuin sinulla: siellä on minun ja monen muun yhteystiedot (ml. puhelinnumero ja sähköposti). Niitä ei kuitenkaan selkeästi ole kerätty samaan, yhteiseen tietokantaan, koska joku saa viestintää ja toinen ei.

Ja kiitos jalosta eleestäsi, mutta ei tarvitse pyytää Puhtimäkeä soittamaan minulle; voin myös itse tehdä saman halutessani. Halusin ainoastaan tarjota seuralle jotain työkaluja perustellakseen selkeästi kaikkia muita seuroja korkeamman hinnoittelun.

Toivon olevani väärässä mutta en yksinkertaisesti ole keksinyt ainoatakaan syytä ostaa kausikortti keskellä (alku)talvea. Keksitkö sinä? Muut seurat ovat käyttäneet jos jonkinlaista markkinointikeinoa tuodakseen rahaa kassaan myös talvella mutta Mansessa uskotaan ilmeisesti kaupan käyvän kun ollaan oltu pari kuukautta (sitten) lehdessä ja kerrottu että reilun puolen vuoden päästä aletaan (ehkä) pelata Suomen mestaruudesta. Näiden lisäksi on julkaistu pari (sinällään kyllä kivaa) videoa somessa. Hienoa jos nämä toimenpiteet riittävät ja tuulipukukatsojan huoleni suosikkiseurani taloudellisesta menestyksestä on aiheeton.

Pelillisen puolen uskon jo videoiden perusteella olevan aidosti parasta A-luokkaa mutta monta vuotta Superia ja menestystä odottaneena/toivoneena en kuitenkaan välittäisi nähdä tästä yhden kauden ihmettä.

Kritiikkini tarkoitus oli auttaa asianosaisia myymään lisää ja paremmin mutta nähtävästi homma on tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti hanskassa joten parempi vaieta takaisin talviunille.
 
Viestejä
283
Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää luettua? Kyllä se Helimo viime keväänä kovinkin tiiviisti otti yhteyttä sähköpostin välityksellä.
Sama täällä. Keväällä vaikeuksien keskellä tuli kyllä Helimolta useampikin sähköposti (”Hyvä tamperelaisen pesäpallon ystävä...”, ”Arvoisa tamperelaisen pesäpallon ystävä...”), mutta nyt ei ole kuulunut mitään.
Kutsu aikaisemmin tuohon kauden päätöstilaisuuteen ja nyt tuolle joulupuurolle on lähetetty pelkästään yhteistyökumppaneille tai heidän edustajille. Tavallisilla kausikortin ostajalla ei ole mitään asiaa noihin kekkereihin.
Itsellä jää nyt kyllä kausikortit ostamatta. Peleissä tulee kesällä taatusti edelleen käytyä, mutta huomattavasti valikoidummin vastustaja ja keli huomioon ottaen. Eli osaltani seura ei tule tienaamaan niin paljon kuin aikaisempina kesinä, koska vähempien pelien takia en tule myöskään kantamaan niin paljon rahaa kioskeihin.
 
Viestejä
8
Taas julkaisevat muut huippuseurat sopimuksia nuorten lahjakkaiden junnujen kanssa. Tätä olisi moni halunnut kuulla myös Manselta.
 
Viestejä
163
Taas julkaisevat muut huippuseurat sopimuksia nuorten lahjakkaiden junnujen kanssa. Tätä olisi moni halunnut kuulla myös Manselta.
Onkos nyt menossa jokin mr Nuori Suomi kisa? Yhteishyvä ja Pelastusarmeijja ovat humaaneja järjestöjä, mutta nekään eivät kisaile pesiksen paremmuudesta. Jos rinki on täysi, niin eihän se kuoripoikia lisukkeeksi kaipaa, että voidaan kertoa palstoilla nuorimman pelurin päässeen juuri rippikoulusta.
 
Viestejä
1,256
Taas julkaisevat muut huippuseurat sopimuksia nuorten lahjakkaiden junnujen kanssa. Tätä olisi moni halunnut kuulla myös Manselta.
Niin, mitkä ovatkaan ne huippuseurat, mitkä ovat tehneet edellisen kauden pelaajien lisäksi sopimuksia omien lahjakkaiden junnujen kanssa? Sotkamo ja ehkä Kitee - onko muita?

@vierailijan pitäisi ottaa selvää, mistä lähtien Mansessa on tehty juniorityötä ennen kuin tuollaisia "viisauksia" laukoo.
 
Viestejä
283
Kannattaa ehkä verrata ensi kauden hintoja ensi kauden hintoihin. Emmehän me täällä vertaa postaamiasi Ilveksen hintoja Mansen viime kauden hintoihin. Lisäksi vertaa yleisökapasiteetti. Kauppi 1500 vs. Ratina 15000+.
Tässä on nyt tämän kauden hintoja verrattavaksi:


Toisin kuin Mansen hinnat, niin eipä ole juuri nousseet viime kaudesta.
 
Viestejä
83
Tässä on nyt tämän kauden hintoja verrattavaksi:


Toisin kuin Mansen hinnat, niin eipä ole juuri nousseet viime kaudesta.
Saman hintainen kausari lipan alla, 270 euroa. Ilveksellä on mielenkiintoinen ja nuori joukkue ensi kaudella, mitaleille tuskin kuitenkaan on asiaa, kuten Mansella. Varmasti tulee mentyä ainakin viiteen Ipan peliin. Ratina ei pelipaikkana sytytä, mutta kaudella 2024 sitten uudessa Tammelassa.
 
Viestejä
49
Viestejä
566
Kovasti näyttävät rakentavan kaupin kentän vieressä. Tuleeko siihen se uusi huoltorakennus. Kävin vetäseen sm vitosen ladun ja asiaa siinä ihmettelin. Ei ihan saanut suoralla suksella mentyä pirunvuorelle, vaatii vielä hikoilua!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös