Supervuoro

Manse PP 2019

Viestejä
634
#22
Oikein pelimiesliikehän olisi napata lukkari itselle ensi kauden runkosarjan todennäköisesti pahimmalta vastustajalta eli Haminalta, kun ei ole vissiin heidän oma juniorikaan (Hangasmaa) :)
On vahvimmat valtit sarjasta putoamisissa. Joma II, Lohi ja HP kolmevuotta peräkkäin alaspäin. No nuorimies ja pelipaikat ei ole olleet yläkvartaalin joukkueissa, mutta ei sateen tekijä.
Mansena kääntäisin katseet A-poikien Sm sarjan kärki lukkareihin, jos heitä saisi pitemmällä sopimuksella nostamaan Mansea.
 
Viestejä
140
#23
On vahvimmat valtit sarjasta putoamisissa. Joma II, Lohi ja HP kolmevuotta peräkkäin alaspäin. No nuorimies ja pelipaikat ei ole olleet yläkvartaalin joukkueissa, mutta ei sateen tekijä.
Mansena kääntäisin katseet A-poikien Sm sarjan kärki lukkareihin, jos heitä saisi pitemmällä sopimuksella nostamaan Mansea.
No joo, Hangasmaa näköjään jatkaa HP:ssa tämän päivän uutisen mukaan, että se vaihtoehto meni jo. Hangasmaa jatkaa HP:n lukkarina – "Muutoksia tulee paljon, mutta näyttää ihan hyvältä" - Kymen Sanomat

Vähän olen kyllä eri mieltä ja epäilen kyllä, että A-junnuissa ei ole yhtään esim. Hangasmaan nykytasoista lukkaria, poislukien Perttu Ruuska joka nyt ei ole saatavilla, vaikkakaan en ole tänä vuonna kyllä seurannut A-junnujen pelejä paljoa. Vai pystytkö nimeämään jonkun? Se sitten on ihan sama, että mikä se taso on ollut joku vuosi, pari sitten, mutta kyllä itse ainakin joitain HP:n pelejä katsoneena sanoisin, että Hangasmaa on tällä hetkellä parempi kuin yksikään Mansen tämän kauden lukkareista, lisäksi vielä kehittyvässä iässä. Tolppa pysyy lautasella hyvin, perussyöttö on varma, lukee peliä hyvin ja antaa välillä hyviä taktisia vääriä ja hakee kohtuullisen hyvin näppejä. Heittokäsi ei nuorena lukkarina ole vielä ihan kauhean hyvä, mutta tuo varmasti paranee ensi kaudeksi ja on se helpoin kehitettävä osa-alue.

Kyllä Mansella haasteita riittää, jos meinaa Hangasmaan tasoisen ykköslukkarin jostain saada, paremmasta puhumattakaan. Mitään projektilukkaria, joka on ehkä sitten joskus kolmen kauden päästä samalla tasolla kuin vaikka Hangasmaa nyt, en ottaisi, koska niitä voi tulla omasta takaakin tai tämän kauden pelaajista, vaan sinne pitäisi saada kova ykköslukkari heti ensi kaudeksi, jos meinaa Haminan voittaa runkosarjassa. Ylipäänsä, jos kritiikkiä voi jostain antaa Mansen pelaajahankinnan suhteen, niin miehissä lähes joka kausi lukkari on se pelaaja, joka on hieman heikompi verrattuna muihin Ykköspesiksen kärkiporukoihin, kun minun mielestäni ykköslukkari on se mihin pitäisi rahallisesti panostaa eniten pelaajien osalta ja saada se osa-alue paremmaksi kuin kilpailijoilla, vaikka joutuisi tinkimään sitten muista pelaajista jonkin verran. Muutenhan Manse on tehnyt myös miehissä aivan loistavaa työtä pelaajahankinnoissa ja naisissa vieläkin parempaa ja lukkari on ollut viimeiset kaudet juuri se vahvin lenkki naisten joukkueessa, ja se on tuonut tulosta.
 
Viimeksi muokattu:
#24
Kyllä Mansella haasteita riittää, jos meinaa Hangasmaan tasoisen ykköslukkarin jostain saada, paremmasta puhumattakaan. Mitään projektilukkaria, joka on ehkä sitten joskus kolmen kauden päästä samalla tasolla kuin vaikka Hangasmaa nyt, en ottaisi, koska niitä voi tulla omasta takaakin tai tämän kauden pelaajista, vaan sinne pitäisi saada kova ykköslukkari heti ensi kaudeksi, jos meinaa Haminan voittaa runkosarjassa
No ensinnäkin olen samaa mieltä että hyvä lukkari tarvitaan mutta mistä se löytyy onkin sitten eri juttu.Kyllähän hyvien lukkareiden perässä on superin seuratkin. Hangasmaasta senverran oli yllätys kyllä itsellenikin lukkarina mutta joukkueeseen tarvitaan muitakin sen hyvin selvästi ykkössarja joukkue Siilijärvi näytti Haminalle eli siinä pelissä taisi voiton viedä Teemu Kinnunen. Haminasta ei voi vielä joukkueena sanoa yhtään mitään kun ei oikeastaan ole muita nimiä kuin Hangasmaa niinkuin ei Mansestakaan. Pitää muistaa että Haminan sai ykkösessä täyteen lentoon parivaljakko Pulliainen/Vesseli Toikka. Eli tällä tarkoitan että tarvitaan hyvä 1pelinjohtaja/2pelinjohtaja Haminalla ainakin ykkösessä oli kohdallaan siitä en ole ihan varma oliko superissa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
140
#30
Superpesiksen puolella on menossa aikamoiset markkinat.
Joo, paljon siirtoja kyllä tulossa. Mielenkiintoista erityisesti nähdä, että missä Vimpelin Heimonen pelaa ensi kaudella ja missä on heidän pelinjohtaja Kivimäki. Näillä ilmeisesti ei ole vielä sopimuksia Vetoon, ainakaan julkistettuna. Milläköhän hintaa tulisivat Manse PP:hen.. Muita uusia vahvistuksia Superista ei sitten tarvisikaan, jos nuo saisi. :) Mutta saattaapa olla molemmat liian kalliita Manselle, vaikka lukkariin panostettaisiinkin rahallisesti enemmän.

Hyvinkään tämän kauden A-junnuissa on myös paljon kovatasoisia pelaajia, voittivat Oulun A-junnut juuri jaksoin 0-8 ja 0-1 toisessa A-poikien finaalissa. Tuolta voisi ehkä saada joitain pelaajia Manseen, jos eivät kaikki hyvät mahdu Tahkon Superin porukkaan ensi kesänä, jos Juha Korhonenkin palaa sinne.. Joitain Tahkon Superin pelaajia oli Tahkon A-poikien kokoonpanossa tuossa viime pelissä, mutta sitten lisäksi joitain hyviä vähän tuntemattomampiakin pelaajia, kun katsoin YouTubesta tuon finaalipelin. Miksei vaikka kaksoisedustussopimuksella tai suoraan joku hyvä tuolta Manseen, jos omista tämän kesän runkopelaajista lopettaa joku. Ihan samantasoisia pelaajia A-junnuista tuskin saa kuin suoraan Superista, mutta jonkun hyvän Ykköspesistason pelaajan varmaankin ensi kesälle, jos on tarvetta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
171
#32
Mansen joukkue julkistetaan tiedotustilaisuudessa parin viikon päästä yhdessä naisten joukkueen kanssa. Kuulemma joukkueessa on vetovoimaa ja seuraan on ollut tulijoita lopettaneiden tilalle. Saa nähdä, minkälaisia nimiä on lopuksi lyödä tiskiin, huhuja ei ole kauheasti kuulunut.
 
Viestejä
508
#35
Jospa Superpesis haluaisi Tampereen miesten superiin ja edesauttaisi jollakin tavalla Kohosen siirtoa Mansen joukkueeseen😊 Toni on senluokan pelaaja mistä olisi varmaan suuri apu ja toisi mahdollisuuden nousuun!
Taitaa Kohosen motivaatiot olla tällä hetkellä uudessa siviilityössä. Toki Superin keskitason nostelijana auttaisi Mansea ykkösessä, mutta kun se kannettu vesi ei kaivossa pysy, niin pitkällä tähtäimellä ei mitään järkeä. Kuten ei Superin joukkueissakaan. Markkinoinnillisena arvona toki menee, mutta pelillisesti pian 43-vuotias puolittaisen lautaskammon omaava pelaaja ei vie kyllä tähtiin. Mailan varressa toki tekijämiehiä edelleen.
 
#38
Mikään ei ole mahdotonta kun muistaa, että Manse PP:n toiminnanjohtajana toimii Inga Ärnfors, joka toimi aikaisemmin 3 vuotta SuperJymyn markkinointipäällikkönä.
Tuona aikana Inga on luultavasti luonut hyvät suhteet Sotkamon suuntaan ja sielä pelanneisiin pelaajiin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
140
#39
Haluatteko te tosiaan jotain superpesiksen apua tai muuta sääliä nousun saavuttamisessa? Eihän sellainen ole mistään kotoisin. Kyllä se itse tekemällä ja pelaamalla pitää tehdä, jos meinaa.
Ei, en minä ainakaan.
Ketkä te? Manse PP:n kannattajat? Supervuoro.comin kirjoittajat? Itse kuulun näistä molempiin. Toki eri kannattajilla on varmaankin eri mielipiteitä jokaisen seuran sisällä. Sitä en tiedä, että mitä joukkuetta Lappajärven sijainnikseen laittanut @tapanimikko kannattaa, mutta huumorimielessä veikkaan tuon tekstinsä kirjoittaneen hymiöstä päätellen ja se oli minun ymmärrykseni mukaan hypoteettista pohdintaa eikä niinkään oman tahtonsa julki tuomista, jos tulkitsin oikein. :)

Kohonen kelpaisi kyllä erinomaisesti, kun hyvälle lukkarille olisi tarvetta, mutta en kyllä jaksa uskoa yhtään huhua, että pelaisi Mansessa ensi kaudella, vaikka Ärnforsin tuttu olisikin. Mutta tervetuloa vaan, jos epäilykseni on väärä!

se kannettu vesi ei kaivossa pysy, niin pitkällä tähtäimellä ei mitään järkeä. Kuten ei Superin joukkueissakaan.
Ei, mutta Tampereen Keskustorin suihkulähteessä kyllä pysyy. :) Eiköhän lähes joka joukkueella ole joitain ei-oma-junnu -tyyppisiä pelaajia. Pitkällä tähtäimellä toki koitetaan varmaankin itse kehittää hyvää lukkaria Manselle, ehkä jopa jotain omaa junnua tai ainakin jotain, joka tykkää pelata Mansessa. Mutta ensi kesälle hyvä lukkari olisi tärkeä joukkueelle, jos aikoo noususta kamppailla.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös