Supervuoro Verkkolehti »

Manse PP 2018

Pomppueliminointi

Kyl kannattais eliminoida se keskipompun mahdollisuus voimalyöjiltä takatilanteessa ja ajossa, erityisesti yhen juoksun pelissä ja nollan tai yhen palon tilanteessa. Pukkista ja Mikkolanahoa vastaan tappi kauemmas, laidat vähän lähemmäs pesien eteen ainakin kolmospuolelta, että he voi hakea pienet ja polttajat, tai ainakin kolmospolttaja, vähän laitoja kohti ja ehkä myös vähän lähemmäs. Entisajan takatilannekuvio, ei tuu keskipompulla juoksuja. Läpilyöntiuhka rajoista vähän isompi ja juoksun uhka saumasta, mutta ottamisen arvoinen riski, erityisesti tiukassa yhden juoksun pelissä. Nyt tuli kaksi tärkeää juoksua Ankkureille keskipompulla. Kopparit myös kaukaa voimalyöjiä vastaan jaksojen alussa ainakin, koska läpilyöntiuhka. Väliin, jos saa, niin sitten saa, pitää olla hyvä lyönti si. Tappi kauempana tapin yli väliin vaikeampi saada toisaalta ja polttajat vähän lähempänä myös vaikeampi pussarilla.
Juoksuja itse lyötiin riittävä määrä, hyvää sisäpeliä suurelta osin.

Kakkostilanteessa laittaisin etulukijan vähän enemmän kohti kakkospesää ja pesävahdin enemmän rajaan polttamaan rajakovista.
 
Viestejä
727
Todella upeaa! Hieno kotivoitto!

Nyt sitten vaan runsaasti porukkaa sinne Kitron pesisstadionille Alajärvelle tukemaan Mansea torstaina klo 16:30! Joko fanimatkalla tai omalla kyydillä. Vierasvoitto on ollut se hankalin juttu ennenkin näissä sarjoissa ja nyt tarvitaan iso määrä kannattajia tukemaan joukkuetta!
Kunnon punainen meri sinne katsomoon! :)
 
Viimeksi muokattu:

Pallo muuntajalle

Kertoo aika paljon ylipäänsä pesäpallon aseman muuttumisesta Tampereella, että suunnitellaan fanibussimatkoja arkipäivänä Alajärvelle. Vaikka tänä vuonna ei vieläkään nousua tulisi, kyllä Tampereesta alkaa tulla myös pesiskaupunki - ja se on koko suomalaisen pesäpallon kannalta upea asia!
 
Viestejä
3,498
Miksiköhän viides ottelu pelataan arkena klo 16:30 eikä viikonloppuna, joka olisi kaikin puolin parempi ajankohta sekä kotiyeleisölle että vierasjoukkueen kannattajille?
 
Viestejä
11,744
Miksiköhän viides ottelu pelataan arkena klo 16:30 eikä viikonloppuna, joka olisi kaikin puolin parempi ajankohta sekä kotiyeleisölle että vierasjoukkueen kannattajille?

Voiko häntäpään pelaajamarkkinat olla syy? Muut häntäpään joukkueet ja suora nousija paitsi karsijat ovat voineet neuvotella jo viikkoja sopimuksista, tosin en nyt sitten tiedä voiko se olla muutamasta päivästä kiinni.
 

jhr

Viestejä
303
Ei pitäisi olla kahdesta päivästä kiinni. Varmaan viikonloppu on haluttu varata pelkästään finaaleille eikä sinne haluttu enää muita pelejä häiritsemään?
 
Viestejä
11,744
Ei pitäisi olla kahdesta päivästä kiinni. Varmaan viikonloppu on haluttu varata pelkästään finaaleille eikä sinne haluttu enää muita pelejä häiritsemään?

Tuo on varmaan se syy.
 
Viestejä
880
Ainakin voi olla varma, että finaaleja pelataan silloin, toisin kuin muistaakseni kevään ekoilla kierroksilla haluttiin siirtää viikonloppupelit pois Suomen mahdollisen MM-jääkiekkomitalin tieltä. Kuinkas sitten kävikään? :)

Mutta ihan tosissani symppaan nyt Mansea Superiin. Kuten muuntaja tuossa edellä totesi, niin Tampere saattaa olla parasta mitä lajin julkisuuskuvalle on tapahtunut pitkään aikaan. Eri asia sitten, kuinka sitä osattaisiin hyödyntää. Mutta Superia Tampereelle sekä miehissä että naisissa on minusta paljon oleellisempi asia kuin 1-2 peliä kaudessa Helsingin Töölössä kamalissa peliolosuhteissa. Sotkamo voisi suosiolla mennä alkukaudesta sinne ja jättää sen Töölön rauhaan.

No, Helsinki-pelejä tuskin ollaan heti perumassa, mutta kuitenkin.
 
Viestejä
727
Noniin Manse, tänään sitten vielä viimeisen kerran peliin kaikki mitä löytyy, kävi miten kävi! Ankkurit on ennakkosuosikki kotikentällään, mutta jonkinlaiset mahdollisuudet voittoon on. Itselleni riittää edelleen, kun parhaansa kaikki yrittävät, oli lopputulos mikä tahansa.
 

Ropsukopsusalminen

Joo ei muutakun zemppiä Manselle Alajärvelle tänään, tehdään tästä kaikkien aikojen ykköspesiskesä teidän panostuksella!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös