Supervuoro Verkkolehti »

Manse PP 2018

jhr

Viestejä
303
Ysinä pitäisi saada kunnon koppi nostettua kun mikään pikkukoppi ei riitä kakkosvaihdossa ja siinä tekee Hakalalla tiukkaa vaikka käytössä olisi kolme lyöntiä. Ennemmin Moisio takaisin piilokärjeksi. Topi menee ihan totaalisen hukkaan nimellisenä kakkoskärkenä, jota ei koskaan käytetä. Eilenkin pääsi ensimmäisenä lyöjänä kentälle pariin otteeseen mutta silti otettiin pystykopilla pois. Tosin Topi on pudotellut palloa väliin ihan hyvällä prosentilla joten menee kyllä siinä mielessä ylimääräisenä kotiuttajanakin.

Lisää Kulmalan peluutusta: kaksi paloa, kakkonen tulossa lyömään, viimeinen lyöjä vitonen ja sekä etenijä että lyöjäjokeri käyttämättä. Sen sijaan, että pistetään jokeri etenemään ja vietäisiin Reinikalla sitä vaikka kaksi pesänväliä niin kopiteltiin suosiolla kaikki numerot pois ja sitten Paloniemi yritti viimeisenä lyöjänä viedä jokeria ykköseltä kotiin asti. Olihan se varman päälle mutta kun on kaksi etenijäjokeria niin edes kolmoseen lyöntijärjestyksen jääminen ei olisi katastrofi.
 
Viestejä
727
Ysinä pitäisi saada kunnon koppi nostettua kun mikään pikkukoppi ei riitä kakkosvaihdossa ja siinä tekee Hakalalla tiukkaa vaikka käytössä olisi kolme lyöntiä.
Ihan kaikella kunnioituksella, mutta tästä olen kyllä eri mieltä. Ensinnäkin ykköseltä voi kärkkyä ja jos kopinnosto ei ole onnistunut kahdella lyönnillä ja jää viimeiseen lyöntiin, niin voi lähteä väärä pois -merkilläkin jo hyvissä ajoin, jos väärää ei huudeta. Lyöjällä menee oma aikansa myös lyönnin loppuunviennissä, kun ykköseltä etenee jo sillä aikaa kakkoselle. Mielestäni ero on oikeasti hyvin pieni, että kumpi on ennen pesällä, kotipesästä lähtevä ykkösellä vai ykköseltä lähtevä kakkosella tässä tapauksessa. Mielummin se, että on kolme yritystä Hakalalla nostaa se koppi. Jos se koppi jää lyhyeksi 10 metrin korkuiseksi pörriäiseksi ja tippuu etukentälle, niin usein muutenkin helpompi polttaa ykköselle lyhyemmän heittomatkan takia. Kyllähän näpilläkin ehtii kakkoselle monesti, vaikka se on lähes heti käsissä etukentällä.

Tosin Topi on pudotellut palloa väliin ihan hyvällä prosentilla joten menee kyllä siinä mielessä ylimääräisenä kotiuttajanakin.
Katsoin vähän Pesiksen Maailman tilastoja ja tästäkin olen täysin eri mieltä. Tilastojen mukaan Moision kotiutusprosentti on ollut 27,3% runkosarjassa. Tilastoselain
Nyt kolmessa pelissä on ollut kaksi kotiutusyritystä, joista tehot yhteensä 0/2 eli 0%. Yllättävää tuossa runkosarjan kotiutustilastossa on, että Hakalalla kotiutusprosentti on itse asiassa todella hyvä 8/13 eli 61,5%. Tuomistolla ja Virrolla ilmeisesti niin vähän yrityksiä, ettei edes ole tuossa tilastossa. Voisi harkita myös sitä, että laittaisi Hakalan kutoseksi Suurnäkin jälkeen, jos pelataan yhden kärjen taktiikalla.

Lisää Kulmalan peluutusta: kaksi paloa, kakkonen tulossa lyömään, viimeinen lyöjä vitonen ja sekä etenijä- että lyöjäjokeri käyttämättä. Sen sijaan, että pistetään jokeri etenemään ja vietäisiin Reinikalla sitä vaikka kaksi pesänväliä niin kopiteltiin suosiolla kaikki numerot pois ja sitten Paloniemi yritti viimeisenä lyöjänä viedä jokeria ykköseltä kotiin asti. Olihan se varman päälle mutta kun on kaksi etenijäjokeria niin edes kolmoseen lyöntijärjestyksen jääminen ei olisi katastrofi.
Tästä olen oikeastaan samaa mieltä. Kyllä kakkosen eteen kahdella palolla voi laittaa vielä etenijäjokerin, jos vitonen viimeinen lyöjä ja pelataan yhden kärjen taktiikalla. Jos se etenijäjokeri pääsee kentälle, niin sitä voi sitten vaihtaa joko lähes täysin riskittömällä lyönnillä (esim. etenijän lähtöpesän puoleinen merkkaamaton jatkelyönti) tai hyvin pienen riskin lyönneillä (esim. pomppu ihan rajaan). Sitten, jos kakkonen ei onnistu ensimmäisellä lyönnillä viemään sitä etenijäjokeria ykköseltä kakkoselle, niin sitten ehkä koppi taivaalle. Pitää kuitenkin muistaa, että vaikka tämä tilanne onnistuisi täydellisesti ja se etenijäjokeri saataisiin pienen riskin lyönneillä kolmoselle asti, niin siltikin siitä saa vain kahden palon ajolähdön Hotakaiselle ja hänen pitää sitten koittaa lyödä jollain riskittömällä jatkekupperilla etenijää kotiin, koska lyöntijärjestys ei saisi jäädä Suurnäkkiinkään, vaan pitäisi saada vielä hänen yli ennen seuraavaa vuoroa.
Tämä koko skenaario on kuitenkin sellainen, että jotain on täytynyt mennä pieleen jo siellä alun perin lyömään jääneessä kakkoskärjessä, jos on kaksi paloa, kun tullaan kakkoseen. Siksi yhden kärjen taktiikalla pitäisi mielestäni aina vain kopittaa se kakkoskärki pois, jos lyöntijärjestys on jäänyt siihen ja lähteä ykkösestä nollalla palolla pelaamaan.
 
Viestejä
134
Hyvää keskustelua. Nyt kun selvästi peluutetaan vain yhtä kärkeä niin peräpäästä paras kotiuttaja lienee Virto. Hän siis kutoseksi näitä "myöhästyneitä kolmostilanteita" varten ja perään sitten Ilkko tai Tuomisto. Hakala kasiksi ja Moisio sitten piilokärjeksi kun on Hakalaa varmempi kopinnostaja.

Eilen kävi kuitenkin selväksi että se paras rosteri on juuri tämä kahden etenijäjokerin mukainen. Muutoin Kulmalan peluutus on harmittavan ennalta-arvattavaa; poikkeuksena juuri tuo Peltoniemen vaihto 0-2 -tilanteessa joka oli loisto-oivallus. Samanlaista lisää ja kun Pallea selvästi käytetään Hotakaisen jälkeen usein 1 tai 2 palon tilanteessa niin olisi vähän tuoreempaa ajattelua antaa vaikeassa saumassa Pallelle 1- tai 2-tilanne Nissisen tapaan lyöntituntuman ylläpitämiseksi eikä niin että siellä on puolet pelistä edessä joku viimeisen lyöjän toivoton ykköstilanne. Kulmala vaan tuntuu olevan melko kaavoihin kangistunut joten siinäkin yksi iso tasonnoston paikka jos tästä vielä Superin karsintaan saadaan paikka kairattua.
 
Viestejä
727
Minun mielestäni olennainen asia taktisesti nyt ennen ensi peliä on, että valitaan, että lähdetäänkö pelaamaan selkeästi yhden kärjen taktiikalla vaiko kahden kärjen taktiikalla sisäpeliä. Viime pelissä oli vähän välimallin ratkaisuja, kun lyöntijärjestys oli jäänyt kakkoskärkeen. Välillä sillä lähdettiin pelaamaan ja välillä kopitettiin ja lähdettiin nollalla palolla ykköskärkeen. Välimallin ratkaisut eivät ole ihan optimaalisia mielestäni pesiksessä, joko selkeä yhden kärjen taktiikka tai kahden kärjen taktiikka. Lyöntijärjestystä kannattaa muokata vähän sen mukaan, että valitaanko yhden kärjen taktiikka vaiko kahden kärjen taktiikka. Alla mielestäni parhaat lyöntijärjestykset molempiin taktiikoihin.

Yhden kärjen taktiikalla:

1. Piispanen 2P
2. Reinikka S
3. Ilkko 2V
4. Hotakainen 3V
5. Suurnäkki 2K
6. Hakala 3P (tai Tuomisto/Virto, jos parempi kotiuttaja)
7. Moisio 1V
8. Tuomisto 3K
9. Virto L
10. Paloniemi
11. Peltoniemi
12. Torppa

Kakkoskärki alkaa seiskasta. Nollalla palolla koko ajan ykköskärkeen. Kakkoskärki koko ajan kopilla pois, jos lyöntijärjestys jäänyt siihen. Kasi pyrkii ensimmäisellä lyönnillä riskittömästi kentälle, jos ei pääse niin kahdella seuraavalla koppi. Ysi lyö kopin kaikilla ja kopittaa myös mahdollisesti kasin. Tämä ehkä ulkopelillisesti paras yhden kärjen taktiikka. En pistäisi Moisiota piilokärjeksi ysiksi, koska sitten kärkikolmikon pelaajat ei lyö omaa parasta tilannettaan, kun Piispanen vaihtaa kakkoselle, Reinikka kolmoselle ja Ilkko lyö kotiin. Ei tuo oikein lisäarvoa piilokärki, kun siellä Piispasen lisäksi kaksi etenijäjokeria. Yksi noista kyllä pääsee.

Kahden kärjen taktiikalla:

1. Torppa 2K/1V (joukkueen paras kentällemeno%: 72,7% ja sarjan paras etenemis% 1->2: 84,4%)
2. Reinikka S (lyöjänä koko sarjan paras vaihtaja% 1->2: 83,8%)
3. Ilkko 2V (Hotakaisen jälkeen joukkueen 2. paras vaihtaja% 2->3: 80,8%)
4. Hotakainen 3V (lyöjänä joukkueen paras kotiuttamisprosentti% 3->K: 67,0%)
5. Suurnäkki 3K (lyöjänä joukkueen 4. paras kotiuttamis% 3->K: 50,8%)
6. Piispanen 2P (3. p kentällemeno%: 65,3%, 3. etenemis% 1->2: 74,6% ja 3. vaihtaja% 1->2: 62,3%)
7. Tuomisto 1V/2K (lyöjänä joukkueen 3. paras vaihtaja% 2->3: 78,6%)
8. Hakala 3P (lyöjänä joukkueen 3. paras kotiuttamis%: 61,5%)
9. Virto L (lukkari)
10. Paloniemi (lyöjänä joukkueen 2. paras kotiuttamis%: 63,1%)
11. Peltoniemi (joukkueen 2. paras kentällemeno%: 71,9% ja 2. paras etenemis% 1->2: 81,8%)
12. Ammesmäki (lyöjänä joukkueen 5. paras kotiuttamis%: 47,5%)

Tässä minun mielestäni runkosarjan sisäpelitilastollisesti paras kahden kärjen taktiikka sillä oletuksella, että joku kolmikosta Tuomisto, Torppa, Suurnäkki pystyy täyttämään tuon Moision ulkopelipaikan (1V) ja loput kaksi on kopparina. Jos ei pysty ja Moisio on ulkopelissä aivan korvaamaton, niin sitten hän piilokärjeksi numerolle 9, Tuomisto pois tuosta välistä ja Virto ennen Hakalaa. Tai sitten Moisio ysiksi piilokärjeksi, Hakala pois ja Torppa polttajaksi.
Tällä taktiikalla kannattaisi laittaa Peltoniemi Piispasen eteen, jos lyöntijärjestys jäänyt kutoseen ja Peltoniemi myös jos lyöntijärjestys alkaa ykköskärjestä ja Torppa ei pääse kentälle. Myös jos joku ykköskärjestä joutuu takaetenemisen sijaan kopittamaan itsensä, niin takaetenijäksi esim. 0-2 -tilanteessa.
Tilastot tämän vuoden runkosarjasta.
Tilastoselain
Tilastoselain
Tilastoselain
Tilastoselain
Tilastoselain

Ei Kulmala kuitenkaan aivan kujalla ole tuon optimaalisen lyöntijärjestyksen suhteen, kun noita tilastoja katsoo. Aika lailla parhaat pelaajat parhailla paikoilla ainakin tuossa yhden kärjen taktiikassa. Tosin pientä hienosäätöä mielestäni kaipaisi, kuten yllä kirjoitin. Etenkin tuo, että kutoseksi vielä kotiuttaja.

Lähtisin ehkä ensi peliin kuitenkin pelaamaan yhden kärjen taktiikalla, koska sillä tuli voitto viime kerralla ja huono sekoittaa nyt kun selkä seinää vasten. Lisäksi Ammesmäellä ei ole onnistunut nyt oikein viime peleissä, niin ehkä parempi pelata kahdella etenijäjokerilla ja laittaa Paloniemen lisäksi kotiuttajat numeroille 4, 5 ja 6. Oikeastaan aika hyvin tuo yhden kärjen taktiikka toimi viime pelissä aina silloin, kun se kakkoskärki vain kopitettiin alta pois ja lähdettiin nollalla palolla ykköskärjestä. Ulkopelin osalta tuo yhden kärjen taktiikka on ehkä optimaalinen, koska yhdeksikköön saadaan parhaat ulkopelaajat. Tuokin on tietty harkinnan arvoinen asia, että laittaako Ilkon ykköskärkeen ja Tuomiston tuohon tynkäkakkoskärkeen yhden kärjen taktiikalla, vai toisinpäin, kumpi on paremmassa vireessä vaihtajana. Tosin heidän numerot voi vaihtaa vaikka kesken pelin, jos toisella ei tunnu onnistuvan, jos molemmat kuitenkin kokoonpanossa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
727
Nyt on sitten kova paikka tänään. Kuopio laittaa varmasti kaiken peliin nyt kotikentällään ja saa tukea mylvivästä kotiyleisöstään. Miten pystytään vastaamaan? Toivottavasti hyvin. Parasta osaamista peliin nyt vaan itsekin ja suorituksiin laatua, viime peli oli jo hyvä! Parhaansa kun tekee, niin ei voi moittia, kävi miten kävi.
Tsemppiä!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
727
Noniin, hienoa! Tärkeä voitto vieraissa! Torstaina sitten kunnolla porukkaa Kauppiin kotijoukkueen tueksi!
 

jhr

Viestejä
303
Ulkopeli on saatu nyt pitämään. Näköjään kesän Kempele-voitoissa molemmissa Kempele jätettiin 10 kolmostilanteeseen / peli ja se sai jokaisessa jaksossa 2 juoksua. Ja Kempele oli sisällä astetta kovempi porukka kuin Kuopio. Lauantaina Kuopio sai kolmostilanteita vain 6, eilen 15 joista tosin 4 toisen jakson viimeisen vuoroparin paniikin aikana. Tappiopeleissä luvut olivat 16 ja 19.
 
Viestejä
159
Kahden etenijäjokerin käyttö näyttää toimivan! Ainakin viime pelissä hyvin päässeet kentälle. Lisäksi Hotakainen ja Paloniemi onnistuneet. Tästä hyvä jatkaa torstaina!

@jhr: Luenko jotain väärin, koska ao. tilastojen mukaan PuPella ollut 13 kolmostilannetta?

Pesäpallon tulospalvelu

Edit. Pakko mainita vielä Roope Reinikan KL-% -> 71%!
 
Viestejä
11,744
@jhr: Luenko jotain väärin, koska ao. tilastojen mukaan PuPella ollut 13 kolmostilannetta?

Pesäpallon tulospalvelu
!

Kohdennetusta kysymyksestä huolimatta kommentoin silti. PuPe on vienyt onnistumeesti kärjen 13 kertaa kolmoselle, mutta kaikkiaan kolmostilanteita on ollut 15. Eli takaetenemisellä kärjen mennessä kotipesää kohti kolmonen on täytetty onnistuneesti kahdesti.
 

Osakkeisiin eikä tilille

Manse PP oli Kuopiossa koko ajan niskan päällä. Hyvää peliä suurelta osalta. Kulmala on ihan hyvä pelinjohtaja, peruspeli on erittäin hyvää. Mikä erottaa hänet aivan huippupelinjohtajasta on, että ei osaa hyödyntää tällaisia "low risk, high gain" tilanteita. Joskus pieni riski voisi tuottaa useita juoksuja sisäpelissä. Esimerkiksi:

*Suurnäkillä numerolla 5 alle kahden palon ajo edessä ja päätettiin lyödä merkistä väliin. Mutta vain kärki kotiin, muut ei liiku lyönnillä... Seuraavaksi kopitettiin kaikki jäljellä olevat. Miksi ei laiteta välilyöntiyrityksellä merkkiä päälle kaikille, jos joka tapauksessa kopitetaan sitten seuraavalla lyönnillä ennen numeroa 6? Onnistuneella merkatulla välilyönnillä ehtii vaihtaakin samalla, kun tulee kotiin. Jos lyönti onnistuu, tulee juoksu ja ajo säilyy, eli yksi kotiutusyritys lisää seuraavalle. Jos menee kopiksi, sama lopputulos kuin että seuraavalla lyödään koppi. Yksi palo siitä luultavimmin joka tapauksessa tulee, jos jää linjaan kopiksi, joko kotiin kärjestä tai pesälle takaetenijästä. Jos jää kopparille kopiksi, luultavimmin ei paloja joka tapauksessa. Jos tulee maalyönti, joka tapauksessa poltetaan kotiin, ellei ole 2 paloa, muuten tulee juoksu. Ehkä tämän takia Kulmala ei laita numerolle 6 kotiuttajaa, koska numerolla 5 pelataan käsittämättömästi siten, että ajo ei voi jatkua vaikka ei häviäisi lähes mitään viedä merkistä väliin samalla takaetenijöitäkin. Sitten lyödä numerolla 6 vaikka uudestaan juoksu merkistä väliin ja vaihtaa samalla silläkin kaikki ja ajo jatkuu. Tai lyödä merkistä väliin useamman kerran numerolla 5 takavienneillä ja tehdä useampi juoksu. Tässä ei kylläkään vapaita lyöntejä sitten saa numero 5.

*Virto numero 8 ja Hakala 9. Virto pääsi kentälle, Hakala kopitti kakkoselle. Tiputettiin. Kakkostilanne palottomasti. Ei viedä kolmoselle edes välilyönnillä, pompulla tai pykellä, vaan kopitetaan ja lähdetään nollasta, vaikka Paloniemi käyttämättä. Liian varman päälle mielestäni. Hakalasta ei tullut kai yhtään paloa kopinnostossa, se hyvää tuossa järjestyksessä. Tosin sama juttu, jos Hakala numerolla 8 koittaisi 3 kertaa koppia ja myös numero 9 vain kopittaisi ja tiputettaisiin. Joka tapauksessa numero 1 joutuu lyömään yhden kopin tuolla pelillä, yleensä se onnistui ensimmäisellä. Jos Manse PP pääsee jatkoon Alajärveä vastaan, kakkostilanteetkin on tiukassa. Palottomasti kopeilla annettu kakkostilanne kannatta käyttää ja viedä etenijöitä. Sitten Paloniemi lyömään jokaisella lyönnillä merkistä väliin takavientien kanssa ja yksi tai useampi juoksu siitä ennen ykköskärkeä. Jos kenttä tyhjenee koppiin, ei haittaa. Ykköskärki seuraavana. Parhaillaan tulee 3 juoksua.

Kummallista:

*Etenijäjokereista käytetään Peltoniemeä ennen Torppaa. Torppa on vähän nopeampi. Reinikan ykkösrajapompulla Torppa ehtii luultavammin paremmin vaihtaa kakkoselle. Ehtii paremmin myös näpyillä.
 
Viestejä
134
Tuosta peluutuksesta hyvää analyysia ja täytyy kyllä suuri osa itsekin allekirjoittaa. Peluutuksen suhteen kaivattaisiin ehdottomasti yllätyksellisyyttä lisää erityisesti Alajärveä silmällä pitäen jos sinne onnistutaan pääsemään.

Tuo Peltoniemen peluutus ennen Torppaa on sen sijaan looginen sillä Peltoniemi menee kentällä Torppaa paremmilla tilastoilla. Siksi Torppa jätetään toiseksi etenijäjokeriksi jolloin nopeimpana kaverina kentälle päästessään ainakin jonkun logiikan mukaan ehtii hiukan huonommallakin lyönnillä. Peltoniemi halutaan taas usein parhaiden vaihtajien eteen jos kärki ei kentälle pääse.

Edelleen tekisin sen muutoksen kokoonpanoon huomiselle että laittaisin Virron ennen Tuomistoa sillä jos peräpäällä ei kuitenkaan aiota pelata, kannattaisi pelaajat laittaa lyönnin vaarallisuuden mukaiseen järjestykseen "myöhästyneitä" kolmostilanteita ja ajolähtöjä silmälläpitäen.
 

jhr

Viestejä
303
*Suurnäkillä numerolla 5 alle kahden palon ajo edessä ja päätettiin lyödä merkistä väliin. Mutta vain kärki kotiin, muut ei liiku lyönnillä... Seuraavaksi kopitettiin kaikki jäljellä olevat. Miksi ei laiteta välilyöntiyrityksellä merkkiä päälle kaikille, jos joka tapauksessa kopitetaan sitten seuraavalla lyönnillä ennen numeroa 6?

Kahdella palolla ei yleensä viedä takaetenijöitä koska silloin riittää pallon heittäminen kolmospesälle eikä välilyönti välttämättä riitä juoksuun, ainakaan ilman hyviä lähtöjä kakkoselta.
 
Viestejä
159
Täysin samaa mieltä Peltoniemi / Torppa peluutuksesta @Etupenkki kanssa. Torpan nopeus riittää huonommallekin vaihtolyönnille.

Olen tällä kaudella käynyt katsomassa kuusi runkosarjapeliä sekä yhden pleijaripelin (ensimmäinen osaottelu). Pleijaripelissä kyllä pelattiin ylivarovaisesti ja minimoitiin riskejä. Toivottavasti näissä kahdessa viimeisessä on peli ollut rohkeampaa. Tänään paikan päälle katsomaan, kun Manse kairaa voiton ja taistelee noususta superiin :)
 
Viestejä
727
Tänään sitten vielä kunnon taistelu päälle! Minulle riittää edelleen, kun kaikki pelaajat yrittää parhaansa, oli tulos sitten mikä tahansa.
 
Viestejä
366
Niin hienoa kun se onkin, että Manse tänään voittanee, ei taida sittenkään riittää rahkeet AA:ta vastaan. Toisaalta olisi kiva kekiläisenä ottaa revanssia ensi kesänä, kun nyt meni miten meni. Ainoa joukkue joka jäi voittamatta.
 
Viestejä
727
Todella hienoa, upea nousu kuopasta kahden tappiopelin jälkeen!! Parannettiin vähän peli peliltä tekemistä. Tänään varsinkin pelin alku oli todella vahva Mansella sekä sisällä että ulkona ja myöskin loppu vahva etenkin ulkona.

Niin hienoa kun se onkin, että Manse tänään voittanee, ei taida sittenkään riittää rahkeet AA:ta vastaan. Toisaalta olisi kiva kekiläisenä ottaa revanssia ensi kesänä, kun nyt meni miten meni. Ainoa joukkue joka jäi voittamatta.
Joo, kyllähän Alajärven Ankkurit on selkeä ennakkosuosikki tähän seuraavaan sarjaan lähdettäessä ja Manse lähtee haastamaan. Mutta pieni mahdollisuus Mansella kyllä mielestäni on.
Mansen kotipeli KeKiä vastaan oli kyllä varmaankin kauden parasta peliä, vaikka KeKillä ei ollutkaan vielä silloin "melekosta Pelekosta". :) Tänään päästiin jo ajoittain samalle tasolle pelin alussa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
727
Harmittavan paljon paloon johtaneita virheitä tuli Manselle viime pelissä AA:ta vastaan. Laskin otteluseurantaketjun videolta, että kaksi kopinnostopaloa, kolme pesältä irtoamista (yksi kolmospesältä syöttöliikkeen jälkeen, yksi kakkospesältä vapaalla kakkosjatkelyönnillä, yksi ykköseltä kärpäsenä) ja yksi merkkivirhe ihan lopussa joko lyöjälle tai etenijälle, luultavasti lyöjälle, mihin peli päättyi. Näiden lisäksi sitten ne kaksi paloa siitä tulkinnanvaraisesta estämistilanteesta. Tuo on yhteensä 6+2 paloa, eli kahden tai lähes kolmen lyöntivuoron verran, kun yhdessä vuorossa tulee 3 paloa. Myös ulkopelissä joitain räpylävirheitä etenkin ensimmäisen jakson toisessa vuoroparissa.
No, ehkä jännitys ja sitten tuo härdelli tuomarien kanssa vähän sekoitti. Nyt ensi peliin sitten vaan lisää huolellisuutta ja pää kylmänä ja keskittyminen suorituksiin, vaikka tulisikin jotain huutelua vastustajalta tai kyseenalaisia tuomioita. Kaikki keinot näytetään käytettävän näissä peleissä.

Muutenhan sitten Mansen peli oli hyvää. Varsinkin pelin lopussa. Ykköskärki toimi hyvin ja pelin lopussa ulkopelikin oli jämäkkää. Kotiutuksetkin alkoivat olla laadukkaita loppua kohden. Hotakainen, Ilkko ja Reinikka varsinkin olivat hyviä, vaikka Ilkko nyt paloikin siinä estämistilanteessa.

Toivottavasti tulee runsaasti porukkaa huomenna peliin tukemaan kotijoukkuetta. Itselleni riittää edelleen, kun pelaajat vain yrittävät parhaansa oli tulos sitten mikä tahansa. Olisihan tuossa sauma jopa voittoon, mutta parantaa pitää sitten viime pelistä kyllä jonkin verran vielä. Ainakin koittaa pelata yhtä hyvin koko peli kuin viime pelin loppu.
 
Viestejä
727
Hienoa! Mahtavaa! Parannus viime pelistä, vaikka toinen jakso nyt menikin vähän ohi läpilyöntien takia. Hieno ensimmäinen ja superi!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös