Supervuoro

Maajoukkue

Viestejä
851
#21
Sotketaan vielä mukaan lentopallon maajoukkue. Puolaa vastaan on juuri menossa MM-ottelu. Suomen joukkueessa pelaa Niko Suihkonen, 19v. Oulun Kiskon kasvatti, pesäpalloa pelasi muutaman kauden Lippo Junioreissa.
 
Viestejä
48
#22
Tälle ajatukselle tuskin omaa ketjua kannattaa avata mutta antaisin hieman haasteellisemman tehtävän. Pitää valita joukkue "kaisaniemen tiikerit 2018", joukkueeseen saa valita yhden pelaajan jokaisesta superpesisjoukkueesta.
Tätä aloin miettimään tylsistyneenä. Joukkueita on superissa 14, joten jos jokaisesta valitsisi yhden pelaajan, jäisi kaksi joukkuetta ilman valintaa. Tässä luonnokseni.

1. Niko Korhonen (3V)
2. Timo Kallio (3P)
3. Tuomas Jussila (2P)
4. Sami Haapakoski (2V)
5. Teemu Nikkanen (3K)
6. Veli-Pekka Yli-Hirvelä (2K)
7. Jouni Itävalo (S)
8. Sami Partanen (1V)
9. Janne Kivipelto (L)
Jokerit: Jukka-Pekka Vainionpää, Jere Dahlström, Lauri Kaartokallio

Alajärveltä ja Oululta jäi miehet käyttämättä. Vaikeita päätöksiä:

Jomalta mukaan Jussila vai Puhtimäki? Päädyin Jussilaan, koska yhtä kelpo lukkari saadaan muualta, eikä Koplalla ole ketään muuta, joka olisi aivan pakko saada mukaan.

Vimpeliltä Kanala vai Haapakoski? Varmaan vaikein valinta, Kanala toisi mukaan ehkä maan parhaat jalat, mutta etenemisvoimaa on kyllä jo muutenkin ja Sigge nyt vaan on Sigge. Joka tapauksessa hyvin voisi olla 1. Korhonen 2. Jussila 3. Kanala 4. Nikkanen ja kakkoskärki.

Sotkamolta vaihtoehtoina Niko ja Roope Korhonen, nyt valitsin Nikon, koska kotiutusvoimaa riittää ilman Roopeakin ja Nikon nopeat jalat ja heittokäsi tulisi tarpeeseen.

Etukentälle olisi voinut laittaa myös Aki Oravan.
 
Ylös