Supervuoro Verkkolehti »

KPL 2022

LBC

Viestejä
3,627
Mutulla sanoisin, että Kopla on kyllä pelannut monesta kohtaa hyvinkin usein. Nyt vain se toinen lähtö on tapahtunut jokereista niin, että varsinkin Hämäläinen on jäänyt vaille hommia. Viime vuoden korjaussarjasta ei voi puhua, mutta ei pelkästä ykköskeulastakaan missään tapauksessa.
 
Viestejä
29
Mielenkiintoinen kokoonpano, ja ihan hyvä antaa Hämäläisen huilata vaikka ja toivottavasti kyse ei olisikaan loukkaantumisesta.

Parhaat esitykset on tähän asti tulleet selvällä kahden kärjen systeemillä, ja nyt siellä on lisäksi Kivipelto numerolla kotiuttajana. JLuoma on ollut varsinkin kolmosvaihdossa hyvä, ja Ruuskan mailassa vaisumman kauden tasaisin suorittaminen tapahtunut (prosentteja tarkastamatta) kentälle menemisessä ja etenemisessä. Ja tuolla numerolla voi tarvittaessa kotiuttaakin. Tuo tämänpäivän kakkoskärki voisi olla yli puolissa joukkueita ykköskärki, ja kannattajat olisivat tyytyväisiä?

Nikkasen pelikunto ja vire on mielestäni yksi tärkeimpiä asioita pudotuspelejä ajatellen.

Suurin ongelma pöivän kokoonpanossa on, että Hacklin ei ole mikään hyvä kotiuttaja ja tämän näkee ihan viime ja tämän kauden prosenteista (tämän kauden prosenteissa 19 lyötyä 17 pelissä, 42%, kaiken lisäksi on mukana kaksi(?) ajoihin lyötyä kunnaria jotka saavat heikot tilastot näyttämään paremmalta kuin mitä tasainen, oikea suoritustaso on ollut).

Siltä varalta että joku kommentoi, niin tottakai kunnarijuoksutkin lasketaan, mutta jos kaksi lyöntiä 17 ottelussa on kolmannes lyödyistä niin pakko se on huomioida. Jokerikotiuttajan on mielestäni oltava tasainen ja luotettava.

T
 
Viestejä
4,119
Hakin 400. ottelu tänään Koplassa ja seuraennätys, mites olis voitto sen kunniaksi?



1658844513694.png
 

LBC

Viestejä
3,627
Ehkä karsein tasatilanteessa olevan jakson viimeinen vuoro on nyt nähty. Vieno pyyntö: älkää laittako enää pahemmaksi.
 
Viestejä
101
Menkää sinne omaan topikkiin heittelemään näitä nollatason onelinereita, jos ei tosiaan mitään muuta antia keskustelulle ole.

Mitä Koplaan tulee, niin ei taida olla kultamitaleille asiaa tänäkään vuonna. Nyt sen tosin näkee jo tässä vaiheessa. Onko liikaa vaihtoehtoja kokoonpanoon, joten kukaan ei oikein osaa olla ja joku ihme lukko lyö päälle?
 
Viestejä
364
Onko liikaa vaihtoehtoja kokoonpanoon, joten kukaan ei oikein osaa olla ja joku ihme lukko lyö päälle?
Sanoisin että tällä hetkellä Teemu Nikkasen kestäminen ehjänä tulee ratkaisemaan todella paljon, muuten ei tule lyöntivoima riittämään millään koska Kivipellon otteissa ei näy mitään parannuksen merkkejä.
 
Viestejä
1,463
Nikkanen pelasi hyvin ulkona, mutta siirtäisin hänet jokeriksi Meriläisen tilalle. Meriläinen muutamaksi peliksi harjoitusverkolle hakemaan keskiosumaa. Hämäläinen koppariksi. Jasperi luoman vaihtaisin nokkanlaan. Siinä lähinnä mitä on tehtävissä.
 

eod

Viestejä
67
Eihän tämä hyvältä näytä. Haimin peluutus on kyllä mielenkiintoista. Yllätysotot eivät ole yllätyksiä jos niitä käytetään koko ajan. Jasperi Luoman laittoa ennen Hakkia kakkostilanteeseen ihmettelen kun nopeita jalkoja on käytössä. Juu, Japi vaihtoi kerran komeasti. Jotenkin koplan peli näyttää alistuneelta, no kaikki on vielä auki mutta ilmeen pitää muuttua..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös