Supervuoro

KPL 2022

Viestejä
293
Veikkaan, että hintalapullakin voi olla monelle seurajohtajalle merkitystä 🤔
Varmasti näinkin mutta eiköhän Meriläinenkin kilpailukykyisiä sopimuksia ole nauttinut. Lisäksi sponsoreita voi olla helpompi lähestyä kun sopimus on tehty Niemen eikä Meriläisen kanssa. Mutta tämä tästä aiheesta.
 

LBC

Viestejä
2,711
No Niemenkin markkina-arvo on tainnut heilahdella. Tampereen ensimmäiset puolitoista kautta. 2020 kotiutukset 38% ja Manse halusi vaihtaa Ruuskaan. On Niemi nyt kovempi nimi varmasti, mutta moisia ei joka joukkueelle riitä, kuten ei ykköskorin lukkareita, polttajia, takamiehiäkään. Ossi on toimittanut Koplalle ihan hyvin.
 
Viestejä
1,320
Varmasti näinkin mutta eiköhän Meriläinenkin kilpailukykyisiä sopimuksia ole nauttinut. Lisäksi sponsoreita voi olla helpompi lähestyä kun sopimus on tehty Niemen eikä Meriläisen kanssa. Mutta tämä tästä aiheesta.

En tiedä minkälainen sopimus Ossilla on, mutta sen verran tiedän, että on myös kauden aikana ”siviilitöissä”.

Mielestäni Ossi kyllä onnistunut hyvin, etenkin tällä kaudella.
 
Viestejä
2,957
Toivon Harri Lehdon jatkavan KPL:n puheenjohtajana siitä huolimatta, mitä hän on saanut viime aikoina kokea. Lehdon perhe on ollut mukana KPL:n toiminnassa kolmen sukupolven voimin, mikä kertoo perinteiden merkityksestä. KPL:ssä ei ole yhtään liikaa sellaisia toimijoita, jotka tuovat huomattavaa lisäarvoa seuralle. Tämä sama toteamus koskee koko lajia. Lehto kuulemma miettii vielä asiaa. Tämä on ymmärrettävää, koska niin paljon on häntä tässä yhteydessä lyöty. Uskon, että KPL:n kannattajien ylivoimainen enemmistö toivoo näkevänsä Lehdon KSS Energia Areenalla edelleen KPL:n puheenjohtajana.
 
Viestejä
338
Mystistä on Pesun ja Meriläisen poissaolo mutta tässä vaiheessa voi kiittää sitä että materiaali on laaja.

1660288604154.png
 
Viestejä
3,248
Nyt näyttää paremmalta tuo kakkoskärjen kotiutusmahdollisuus kun jokereina kolme ukkoa jotka pystyvät sekä vaihtamaan että lyömään juoksuja.

Toivotaan että Meriläinen ja Pesu palaavat pelikuntoon pian.
 
Viestejä
12
Mä jo ajattelin videon alussa, että nyt julkistetaan Hakin vuoden jatkosopimus😂

Tänään olisi kyllä äärimmäisen tärkeä saada hyvä ja ehjä peli alle. Meriläistä ja Pesuakin toki vähän kokoonpanoon kaipailen.
Toisaalta, monena loppukesänä on tällä ajankohdalla ilmassa ollut enemmänkin kysymysmerkkejä.
 
Viestejä
78
Nää on nyt viimeisiä aikoja lepuuttaa/parannella vaivoja jos sellaisia on. Haimi totesi ennakossa että tästä eteenpäin pelataan ja paljon ja sitä leveyttä miehistön osalta tarvitaan. En itse näe tässä mitään sen kummempaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös