Supervuoro

KPL 2022

Viestejä
399
Kyllä oli kaksijakoinen peli eilen. Manse vei eka jaksoa mennen tullen. Kopla ei saanut Puhtimäkeä kiinni ja avitteli ratkaisevasti tilanteita kaverille jakson alussa (Kivipellon väärät ja yliheitot kakkoselta).
Kyllä Haimi syötti tauolla Koplalle jotain käärmekeittoa. Jakso lähti hyvin käyntiin Latvala löi vapauttavan ekan juoksun ja sitten mentiin rennolla meiningillä. Tälläistä fiilistä olen kaivannut peliin , tämä hurmos kun saadaan päälle kaatuu kuka vaan.
Puhtimäki hiipui toisella jaksolla ja Kivipelto nousi lautasen herraksi. (y)
Alkaako Puten patterit olla tyhjät kun puhalteli polviasennossa pelin lopussa Luoman huoltotoimien aikana.
Tommi joutui tänään aika kovalle kuormalle , hoitaa aika isoa tonttia takakentällä ja etenijänä tuli aika nopeita vientejä peräjälkeen. Kokeilisin Nikkasta jokerina ja Hämäläinen koppariksi, kuka huilaa Hacklin , Meriläinen vai Pesu siinä Haimilla pulmaa. Eilisen pelin perusteella huilaa Meriläinen prosentit 17, Pesu 83 ja Hacklin 90.
 

olihansepalo

Nikkanen jokeriksi niin meriläinen huilaa. Tai hacklin tai tai. Jos joku on varmaa tai epävarmaa niin kaikki eivät ole syyskuussa pelikunnossa. Sen vuoksi Koplalla hyvä kun kierrätyksessä eli penkillä on päteviä pelimiehiä. Taitaa olla suurin vuori kiivettävänä henkisellä puolella kun mestaruutta tavoittelevat. Intoa varmasti on niillä ketkä kentällä ovat.
 
Viestejä
803
Vaikka Puputin Henkka saa aina oman huomionsa kun Kouvolaan tulee, oli aika hienoa nähdä kun hän pressin jälkeen pysähtyi ja jutteli pitkät pätkät Kouvolan urheilukatsomolegendan, Hypenin Peten pyörätuolin viereen. Siinä korkeassa polviasennossa ollessaan kerkesivät vaihtaa monet jutut ja nimmarit eikä edes taatusti kipeän tappiopelin jälkeen ollut niin kiire minnekkään etteikö olisi kannattajalle ollut hetki aikaa. Urheilun hienoja hetkiä. Ja tämähän siis kävi kun kentällä ei enää montaa ihmistä ollut eli mistään julkisuuskuvan kiilloituksests ei tosiaan ollut kyse. Puhtimäki jakeli nimmareita ja kuvia otetiin matsin jälkeen fanien kanssa, jopa muutama sana vaihdettiin pelin keskelläkin (ihan hyvässä hengessä). Tosin on harmi että yksi vuosikerta ylöspäin kun mennään niin sitten meno muuttuu, katsomossa ja somessa sitten perseillään miten sattuu. Noh se siitä, ei auta antaa noille yhtään enempää palstamillejä, innostuvat vaan…
 
Viestejä
338
Kokeilisin Nikkasta jokerina ja Hämäläinen koppariksi, kuka huilaa Hacklin , Meriläinen vai Pesu siinä Haimilla pulmaa. Eilisen pelin perusteella huilaa Meriläinen prosentit 17, Pesu 83 ja Hacklin 90.
Tämän voi silti nähdä Koplan kannalta valoisana että nykyinen kokoonpano on toimiva ja siihen on helppo palata vaikka vielä IPV:tä, Tahkoa tai Kempelettä vastaan tehtäisiinkin kokeiluja jossa esimerkiksi Meriläinen huilaa ja Nikkasen toimivuutta testataan jokerina.

Vaikka olisi tehty päätös, että eilinen kokoonpano on se jolla tullaan pudotuspeleissä pelaamaan niin luulen, että Hämäläiselle ja Nokkalalle annetaan jo ihan pelituntuman vuoksi peliaikaa tulevissa seuraavissa viidessä ottelussa.

Olen. Yksi väärin tuomittu juoksu ei muuta kokonaisuutta :).
Erikoista. Minun mielestä Nikkanen on tällä hetkellä Koplan sisäpelissä yksi tärkeimmistä pelaajista johtuen siitä että osaa lyödä kovaa mutta kykenee myös etenemään ihan mukiin menevästi. Monipuolisuus on vahvuus.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
487
Ei voi Kivipelto antaa näin paljon vääriä kärki etenijöille syksyllä. Ipvtä vastaan se tuskin vielä niin haittaa, mutta syksyllä ehdottoman tärkeää saada nuo vapaat pois.
 
Viestejä
3,248
Jätkät vaihtoi jo vapaalle sen ekan sisävuoron jälkeen, luulis PattU-pelin opettaneen jotain.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös