Supervuoro Verkkolehti »

KPL 2021

Viestejä
918
Ja molemmissa on varmasti osa porukkaa ketkä eivät edes asu ko. paikkakunnilla ja silti pelaa sielä työkseen pesäpalloa :) Ei vaan, varmasti on muutakin mukavaa touhua tarjolla ja hyviä paikkoja olla ja elää. Ainakin Kouvola.
 
Viestejä
4,119

Harmi homma, tiedä nyt sitten mitä kaikkea tuossa on taustalla kun kaupungille tuntuvat olevan lähinnä näreissään.

Mutta mukavaa että vielä yksi iso sponssi kirjoitettu seuroille ja annettu varoaikaa sopeuttaa / etsiä uutta kumppania.
 
Viestejä
11,781
No tosta samasta verkkolehdestähän ehkä noita syitä löytyy. Vaihtaa kotipaikan Helsinkiin kun suurin osa liiketoiminnastakin on muualla kuin Kouvolassa ja näyttää siltä, että pääomistajat ovat sitä mieltä, että kaupinkin on toiminut väärin tai epäreilusti Sarkolan koulun urakkakilpailussa ja se olisi ollut ns viimeinen niitti. Taitaa nuokin olla maksumuurin takana. Noissa on varmaan totuuksia niin paljon kuin osapuolia.


 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
364

Harmi homma, tiedä nyt sitten mitä kaikkea tuossa on taustalla kun kaupungille tuntuvat olevan lähinnä näreissään.
En tiedä itsekään yksityiskohtia, mutta en poistaisi sitäkään seikkaa vaihtoehdoista, että Jatke käyttäisi tässä kaupungin päättäjiä vipuvartena keskittää toimintaa muualle ja sitä myöten myös mainontaeuroja lähtee toisaalle. Imagollisesti tälle seudulle "lähtö" on kuitenkin iso päätös ja kun esiinnytään enemmän uhrina niin näyttäytyy suurelle yleisölle paremmalta.
 
Viestejä
3,507
Jussi Pousi on ollut Kouvolan urheilulle suuri tukija rahallisesti ja muutoinkin. Rahaa on jaettu ainakin tuo jutussa mainittu 1,5 miljoonaa. Kunnioitettava summa! En kuitenkaan usko, että yksikään yritys vaihtaa maisemaa sen takia, ettei pääse tarjoamaan yhdessä kilpailutuksessa. Perin lapsellistahan se olisi, eikä liiketoiminnassa ole sellaiselle oikein sijaa. Voi olla, että toimittaja nosti asian esille suuremmin kuin haastateltava antoi ymmärtää. Keskisuuren rakennusliikkeen toiminnan kannalta ei mainonnalla ole juuri mitään merkitystä. Kouvolassa yritys on näkynyt. Helsingissä se ei tule näkymään, vaikka mitä tekisi. Enemmän on Kouvolassa ollut kyse siitä, että Pousi on urheilumiehiä ja halunnut tukea, kun siihen on ollut varaa.
 
Viestejä
11,781
Haminan ilmaisjakelun ykkösaviisissa oli jututettu Santeri Löppöstä, laitetaan tänne kun Koplan miehiähän Santeri on urallaan pääsääntöisesti ollut. Opinnot edellä mennään nyt niinkuin täälläkin on kirjoitettu.

 

LBC

Viestejä
3,627
Mielenkiintoinen kommentti kaudesta 2018, Haminassa jos missä olisi kuvitellut RUK:n ja pelaamisen onnistuvan (en tätä noteerannut tuolloin, tai sitten en vaan muista). Varsinkin kun näytti jutussa siltä, että Santerilla olisi ollut kiinnostusta jatkaa.
Jos ja jos, olisko tuonut vaikka kolmeen viimeiseen peliin yhden ehjän enemmän.

Nyt varmaan tuo Maanpuolustuskorkeakoulu on aika hevi juttu, menestystä sinne ja tervetulloo joskus takaisin.
 
Viestejä
11,781
Mun mielestä julkisuuteen ei silloin 2018 syitä kerrottu. Itse kuulin/luin ekan kerran tosta Reimarin jutusta. Mut ymmärrän valinnan täysin.

RU-kurssi on käsittääkseni nykyään aika napakka paketti. En ole varma oliko 2018 jo uudenmuotoiset kurssit mut nykyään kevätkurssi on kait käytännössä metsässä/lomilla kesä/heinäkuun ja jos haluaa kohtuupaprut ni harjoitukset pitää olla mukana, pelkkä kokeissa pärjääminen ei riitä. Mut eiköhän tossa ole aselajikohtaisia eroja. Ja olihan se loppukurssi -80 -luvullakin metsäpainotteinen ainakin 3K:ssa. Mut kurssi loppu jo kesäkuun alkuun ja nyt mennään mielestäni heinäkuulle.
 
Viestejä
1,518
Pitkä tauko takana tänne kirjoittelussa. Vieläkin korpeaa niin nuo syksyn finaalit. Viikoittain tulee mieleen ratkaisun paikat.. jospa se viikonlopun harkkamatsi saisi ajatuksia jo seuraavaan kauteen 🤔😂
 
Viestejä
1,463
Minua on jäänyt finaalisarjassa eniten mietityttämään se, että miksi ihmeessä Haimi valitsi toisen finaalin superissa alkuun ulkovuoron eikä sisävuoroa. Sotkamon ulkopeli oli toisella jaksolla varsin sekaisin ja Koplalla olisi ollut mahdollisuus mennä aloittavalla sisävuorolla menojaan. Kun Kopla liki koko kauden lähti liikkeelle hyökkäyksellä, niin miksi ihmeessä piti alkaa ratkaisun kynnyksellä pakittelemaan.

Mutta mennyt on mennyttä. Uutta matoa koukkuun ja kohti uusia seikkailuja.
 
Viestejä
918
1610878895176.png

kotiseuturomantikoille hyvä rosteri, jännityksellä jäädään odottelemaan matsia
 
Viestejä
4,119
Mukavahan se on pesisvuosi voitolla aloittaa, vaikka sitä ei tilastoihin merkitäkään :)

Valtteri Hämäläinen kopparina vakuutti minut, nähtiin jopa useampi syöksykoppi jotka jäivät viime kaudella syystä tai toisesta Hacklinilta tekemättä. Arttu Ruuska teki etukentästä ainakin yhden palon kakkoselle mihin Sasu ei olisi nykyisellä heittokädellä pystynyt.

Ja Pitkäsen peli oli raikasta katsottavaa, kyllä nuori näyttää jaksavan vaikka Joensuun kommentaattori oli kovin huolissaan että riittääkö puhti ;)

Oikeita hallipelejä innolla odotellen.
 
Viestejä
918
Hienostihan se meni. Eka jakso rallateltiin ja jätettiin Joma nollille. Silmiinpistävää oli uusien pelaajien reippaat otteet, Hämäläinen takana erinomainen hakien pelin aikana puolen tusinaa syöksykoppia ihan kentän pinnasta ja muutoinkin kun pallo tulee räpylään niin se lähtee melko liukkaasti liikkeelle. Japi pärjäili ihan hyvin polttajana/välimiehenä, ei oikein tullut isompia näytön paikkoja mutta silloinhan peli on mennyt hyvin jos ei nimi jää mieleen (mistään negatiivisesta). Ruuska luuti etukentällä hyvin mutta kun lopussa tuli vaihto linjaan V.Luoman tilalle niin muutama kotiutuspallo poltteli ikävästi. Ja sitten Elias - olipahan peli! Tähän aikaan vuodesta todella valmista tekemistä. Fysiikka kehittyy vielä monta vuotta mutta nyt kyllä pallo saa jo kyytiä siihen malliin että moni superin lukkareista vaan katselee kateellisena. Muutoinkin hyvin pelin päällä, ei saatu ilmaisia lähtöjä pesiltä ja muutamat kärpäset tuli haettua. Ainoita kauneusvirheitä oli 2-jakson aikana kun joensuu pääsi melko hyvin lennättämään kotiin, Doksa sai hyvin vietyä noi taistelut. Mutta tuo 2-jakso olikin meiltä melkoisen huonoa pelaamista, onneksi taas parani superissa - Joma kyllä päästi ilmaiseksi mukaan turhalla ohiheitolla.

Muutamia pelaajakohtaisia huomioita:
Hacklinin eka peli jokerina - aika kaksijakoinen peli, välillä hyviä lyöntejä mutta liian monta huonoa näpyä tai kopinnostopaloa. Superin kopinnostopalo vaihtui juoksuun ohiheitosta, oli siis meiltä todella huonoa pelaamista mutta saatiin ilmaiseksi. Kunnon leikkurilämäreitä kaipailen, nyt kun Sasu siirtyi Haminaan niin niitä ei meillä oikein lyö kukaan.

Mäentausta - tehtaan takuulla varmaa tekemistä. 2-jakso mollissa kuten koko joukkue. Kentälle kovilla lyönneillä, selkeästi painostettiin Joman kokemattominta kohtaa eli 2-pesää.

Saukko - Myös tehtaan takuulla. Todella hyvää pelaamista niin sisällä kuin ulkona.

Meriläinen - Keskimailassa lyönnit mikä ei ole kumuralyöjälle se paras vaihtoehto, ei siis osunut ihan kuten varmasti oli suunnitelmissa. Superin ratkaisu sitten kunnon saumanpuhkoja, hieno ratkaisu. Kunhan kesä tulee niin eiköhän se siitä, nyt vasta eka peli pitkään aikaan.

Hämäläinen - ulkona maaginen. Sisällä vaihtoja pompulla, ainoana koko joukkueesta. Isot saappaat mitä täyttelee mutta tekee siinä erinomaista työtä

Luomat - Molemmilla vähän näkymätön rooli, Vatu sai jonkun vamman 2-jaksolla ja jouduttiin vaihtamaan jokeriksi ja Pesu tilalle. Vatu nro5 mikä voikin olla ihan hyvä rooli mailassa, toivottavasti kokeillaan useamminkin talvella ja kesällä.

Latvala - jälleen vanha kettu näyttää mallia, ulkona eleetöntä pelaamista mitä leimaa varmat kiinniotot ja kovat polttoheitot. Sisälläkin tuttua tekemistä, ei voi valittaa. Kesällä kun saisi vielä kumuran putoamaan -18 malliin niin avot

Ruuska - kaverissa paljon ulosmitattavaa. Urheilullinen ja erittäin osaava. Etukentällä huiskaa hyvin ja sisälläkin pelotetta riittää joten ihan varpaille ei auta etukentän tulla heilumaan.

Nokkala - Iiro pelasi omalla tasollaan ja tyylillään. Pieni kauneusvirhe tuli yhdessä polttoheiton kiinniotossa, rystykauhaisu matalasta polttoheitosta lipsahti räpylästä mutta monta hyvää pysäytystä ja polttoheittoa paikkaa moninkerroin. Mailassa myös sopivaa taiteilua mikä sopi peliin.

Että semmoista, mukavahan se oli katsella. Teknisesti jäi jossiteltavaa, kuva oli rakeinen (resoluutio on jossain vaiheessa tiputettu tosi pieneksi) ja kuva pätki koko pelin ajan. Ääni tuli sentään läpi ihan sellaisenaan, mitä nyt tasot heitteli pelin aikana hurjasti, volumea sai rassata melkein jokaisessa vuoronvaihdossa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
3,507
Hämäläisestä oli joskus syksyllä mielipiteiden vaihtoa HP:n kannattajien kanssa. Eivät HP-fanit olleet lainkaan vakuuttuneita todisteluistani, että Valtteri lyö pomppua hyvin ja hoitaa takakentän syöksykopeillaan ja kovalla kädellään laadukkaasti. Yksi peli hallissa ei vielä kerro tietenkään kaikkea, mutta onhan hänessä potentiaalia. Mokia tullee, mutta se kuuluu uran tässä vaiheessa vielä asiaan.

Hienoa, että Koplalla on nyt luotettava varalukkari Elias Pitkänen (16 v 2kk ! ). Mahtuisi johonkin ykkösen seuraan "heittämällä" :) .
 
Viestejä
364
Kun tuossa yläpuolella on kaikki oleellinen Koplasta jo sanottu, niin laitetaan yksi tarpeeton kommentti sekaan. Toivottavasti Ville Väliaho ei tule koskaan pelaamaan Koplassa.
 
Viestejä
918
Kun tuossa yläpuolella on kaikki oleellinen Koplasta jo sanottu, niin laitetaan yksi tarpeeton kommentti sekaan. Toivottavasti Ville Väliaho ei tule koskaan pelaamaan Koplassa.
No mikäs? Villehän on ihan juoni lukkari mikä hakee sääntöjen ja tuomareiden rajoja. Ei ehkä omakaan suosikki mutta on tuolla superissa monta muuta lukkaria ketkä laitan Villen taakse rankingissa.
 
Viestejä
52
Hämäläisestä oli joskus syksyllä mielipiteiden vaihtoa HP:n kannattajien kanssa. Eivät HP-fanit olleet lainkaan vakuuttuneita todisteluistani, että Valtteri lyö pomppua hyvin ja hoitaa takakentän syöksykopeillaan ja kovalla kädellään laadukkaasti. Yksi peli hallissa ei vielä kerro tietenkään kaikkea, mutta onhan hänessä potentiaalia. Mokia tullee, mutta se kuuluu uran tässä vaiheessa vielä asiaan.

Hienoa, että Koplalla on nyt luotettava varalukkari Elias Pitkänen (16 v 2kk ! ). Mahtuisi johonkin ykkösen seuraan "heittämällä" :) .

Hämäläinen oli valtavan hyvä ulkona. Joma löi tappikumuraa jonkun verran, mutta miehet seisoi kolmosella, ainakin kaksi kumuraa meni niin suoraan Hämäläistä kohti, että en tiedä jättivätkö sitten ottamatta tuon heittopelotteen takia? Jos jatkaa samaan malliin, ei tule kalpenemaan vertailussa muihin kolmoskoppareihin.
 
Viestejä
918
Ei ihan otsikon alle kuulu mutta aiheeseen kuitenkin, KPL-Puijo 2006 ilmestynyt youtubeen:

Mullakin on kasa noita tuon ajan pelejä taltioituna DVB-T lähetteestä, pitäisikin katsoa millainen laatu niissä on.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös