Supervuoro

KPL 2021

Viestejä
603
Ja molemmissa on varmasti osa porukkaa ketkä eivät edes asu ko. paikkakunnilla ja silti pelaa sielä työkseen pesäpalloa :) Ei vaan, varmasti on muutakin mukavaa touhua tarjolla ja hyviä paikkoja olla ja elää. Ainakin Kouvola.
 
Viestejä
1,209

Harmi homma, tiedä nyt sitten mitä kaikkea tuossa on taustalla kun kaupungille tuntuvat olevan lähinnä näreissään.

Mutta mukavaa että vielä yksi iso sponssi kirjoitettu seuroille ja annettu varoaikaa sopeuttaa / etsiä uutta kumppania.
 
Viestejä
7,034
No tosta samasta verkkolehdestähän ehkä noita syitä löytyy. Vaihtaa kotipaikan Helsinkiin kun suurin osa liiketoiminnastakin on muualla kuin Kouvolassa ja näyttää siltä, että pääomistajat ovat sitä mieltä, että kaupinkin on toiminut väärin tai epäreilusti Sarkolan koulun urakkakilpailussa ja se olisi ollut ns viimeinen niitti. Taitaa nuokin olla maksumuurin takana. Noissa on varmaan totuuksia niin paljon kuin osapuolia.


 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
51

Harmi homma, tiedä nyt sitten mitä kaikkea tuossa on taustalla kun kaupungille tuntuvat olevan lähinnä näreissään.
En tiedä itsekään yksityiskohtia, mutta en poistaisi sitäkään seikkaa vaihtoehdoista, että Jatke käyttäisi tässä kaupungin päättäjiä vipuvartena keskittää toimintaa muualle ja sitä myöten myös mainontaeuroja lähtee toisaalle. Imagollisesti tälle seudulle "lähtö" on kuitenkin iso päätös ja kun esiinnytään enemmän uhrina niin näyttäytyy suurelle yleisölle paremmalta.
 
Viestejä
2,230
Jussi Pousi on ollut Kouvolan urheilulle suuri tukija rahallisesti ja muutoinkin. Rahaa on jaettu ainakin tuo jutussa mainittu 1,5 miljoonaa. Kunnioitettava summa! En kuitenkaan usko, että yksikään yritys vaihtaa maisemaa sen takia, ettei pääse tarjoamaan yhdessä kilpailutuksessa. Perin lapsellistahan se olisi, eikä liiketoiminnassa ole sellaiselle oikein sijaa. Voi olla, että toimittaja nosti asian esille suuremmin kuin haastateltava antoi ymmärtää. Keskisuuren rakennusliikkeen toiminnan kannalta ei mainonnalla ole juuri mitään merkitystä. Kouvolassa yritys on näkynyt. Helsingissä se ei tule näkymään, vaikka mitä tekisi. Enemmän on Kouvolassa ollut kyse siitä, että Pousi on urheilumiehiä ja halunnut tukea, kun siihen on ollut varaa.
 

LBC

Viestejä
1,263
Mielenkiintoinen kommentti kaudesta 2018, Haminassa jos missä olisi kuvitellut RUK:n ja pelaamisen onnistuvan (en tätä noteerannut tuolloin, tai sitten en vaan muista). Varsinkin kun näytti jutussa siltä, että Santerilla olisi ollut kiinnostusta jatkaa.
Jos ja jos, olisko tuonut vaikka kolmeen viimeiseen peliin yhden ehjän enemmän.

Nyt varmaan tuo Maanpuolustuskorkeakoulu on aika hevi juttu, menestystä sinne ja tervetulloo joskus takaisin.
 
Viestejä
7,034
Mun mielestä julkisuuteen ei silloin 2018 syitä kerrottu. Itse kuulin/luin ekan kerran tosta Reimarin jutusta. Mut ymmärrän valinnan täysin.

RU-kurssi on käsittääkseni nykyään aika napakka paketti. En ole varma oliko 2018 jo uudenmuotoiset kurssit mut nykyään kevätkurssi on kait käytännössä metsässä/lomilla kesä/heinäkuun ja jos haluaa kohtuupaprut ni harjoitukset pitää olla mukana, pelkkä kokeissa pärjääminen ei riitä. Mut eiköhän tossa ole aselajikohtaisia eroja. Ja olihan se loppukurssi -80 -luvullakin metsäpainotteinen ainakin 3K:ssa. Mut kurssi loppu jo kesäkuun alkuun ja nyt mennään mielestäni heinäkuulle.
 
Viestejä
1,072
Pitkä tauko takana tänne kirjoittelussa. Vieläkin korpeaa niin nuo syksyn finaalit. Viikoittain tulee mieleen ratkaisun paikat.. jospa se viikonlopun harkkamatsi saisi ajatuksia jo seuraavaan kauteen 🤔😂
 
Viestejä
119
Minua on jäänyt finaalisarjassa eniten mietityttämään se, että miksi ihmeessä Haimi valitsi toisen finaalin superissa alkuun ulkovuoron eikä sisävuoroa. Sotkamon ulkopeli oli toisella jaksolla varsin sekaisin ja Koplalla olisi ollut mahdollisuus mennä aloittavalla sisävuorolla menojaan. Kun Kopla liki koko kauden lähti liikkeelle hyökkäyksellä, niin miksi ihmeessä piti alkaa ratkaisun kynnyksellä pakittelemaan.

Mutta mennyt on mennyttä. Uutta matoa koukkuun ja kohti uusia seikkailuja.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös