Supervuoro Verkkolehti »

KPL 2020

Viestejä
146
Toivottavasti Sotkamon pelaajat ovat yhtä ylimielisiä ja varmoja voitostaan luin heidän kannattajat Sotkamon palstalla.Se tietää pojan tuloa kotiin Kouvolaan.

Ylimielisyytä tuskin näkyy. Mielestäni nyt ovat vastakkainen nuoret "jännittäjät" ja kokeneet "jännittäjät".
Joukkue joka paremmin pystyy käsittelemään tuon tunteen voittaa ottelun.
Jollakin vapauttavalla suorituksella on iso merkitys huomenna. Se voi olla ulkopelissä tai sitten sisällä.
Saa nähdä löytyykö kummastakaan joukkueesta eka jaksolla lyöntiratkaisussa riskinottajaa ilman pelinjohtajan lupaa. Luvassa olis sankarin viitta onnistuessaan ja taasen..............
 
Viestejä
643
Nyt Kopla se on otettava. Täältä Joensuusta superkannatukset huomiseen peliin. Hakki on ollut aina suosikkipelaaajani muiden kuin omasta joukkueesta olevista pelaajista. Mies jaksaa aina keskustella myös vierasfanien kanssa.

Ja nuo ihanat Koplan naiset. Välillä ollut pientä riitaakin, mutta onneksi saatiin viimeksi sovittua. Rakkaus toivottavasti saa täyttymyksen huomenna. Koplan keltaiset värit hohtavat Sotkamaon synkällä violetilla kentällä. Ja saan Koplan mestaruushatun toivottavasti vielä muutaman pelaajan allekirjoituksella Joman toimistoon. Lupaan, että en polta sitä. Ja tulen käyttämään sitä, kun Joma ja Kopla kohtaavat ensi kertää Joensuussa. Sopii hyvin minun keltaisiin puukenkiini.
 
Viestejä
317
Joopa joo ☺️ Onhan nuo ylilyönnit ja ylimielisyydet nähty Sotkamon osalta parinkymmenen vuoden ajan.Itse pelihän on jo selvä Koplan eduksi ☺️
Pikku vinkki Hakille, vähän myöhässä kylläkin; "Älä tyri nyt, älä lyö yli nyt“
 

LBC

Viestejä
3,628
Sasu kaivaa räpylän ilmeisesti esille ja Anssi väistää sisäpelivastuussa. Kode jokeriksi. Ei siis poissaoloja, mutta kieliikö taas harsimisesta ja parsimisesta.
 
Viestejä
1,673
Täällähän 🥁🥁🥁 pärisevät päivään sopivalla tavalla 👍

- Aatelkaa hei mikä päivä; pesisfinaali pian käsillä
eikä hajuakaan kumpi matsin vie!
Ja vielä kuin kesäisessä huippusäässä..

Vaikkei ole erityinen kummankaan joukkueen fani, niin
finaali hallitsee päivän jokaista tuntia melkoisella intensiteetillä!

Toki itsellä kaksi ruutua H-hetkenä avoinna ;)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4,119
Sasu kaivaa räpylän ilmeisesti esille ja Anssi väistää sisäpelivastuussa. Kode jokeriksi. Ei siis poissaoloja, mutta kieliikö taas harsimisesta ja parsimisesta.

Kyllähän se Anssin reisi taitaa vähän vaivata, mutta hyvä jos pystyy ulkona pelaamaan.
 

LBC

Viestejä
3,628
No sisäpelissähän se on ollutkin. Saa nähdä tuleeko hommia sitten miten verrattuna jokeripaitaan
 
Viestejä
1,463
"Kopla Möhli oikein kunnolla 1-2 juoksua eka jaksossa."

Ilkeä sanoisi, ettei kyse ole kunnon möhlimisistä, mikäli tarkkaa lukua ei voi määritellä. Surullinen realisti sanoo, että ainakin tasoitus olisi tullut, mikäli Hacklin olisi lähtenyt aikaisemmin. En katsonut, missä vaiheessa mela laski, eli oliko virhe Kapasen vai Hacklinin. Sotkamon juoksuja en pitäisi möhlimisenä. Kääntö pomppuvauhdista kolmosrajaan oli upea. Sotkamon kolmannen juoksun tuonut saumalyönti olisi ollut ehkä ollut täydellisellä ulkopelisuorituksella otettavissa, mutta lyönti oli hyvä eikä juoksun voi sanoa johtuvan Koplan möhläyksestä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös