Supervuoro Verkkolehti »

KPL 2020

Viestejä
3,507
Hirveä matsi. Harvoin on tyytyväinen kahteen pisteeseen, mutta nyt olin. Ilman Dallaa oltaisiin aika liemessä. Latvalalla ei kulje. Koko jokeriosasto pelasi hyvin. Onneksi Niemi oli ihan yössä. Näinköhän Lammila pelaa sunnuntaina kakkosena ja Saukko huilaa.
 
Viestejä
4,119
Aika hirveä peli katsoa joka kantilta (sekä teknisesti että pelillisesti) eikä 2 pinnan voitto Mansesta hirveästi lämmitä, mutta toinen vaihtoehto olisi että saa taas hävetä silmät päästä tappiota niin uskalsin jopa huokaista helpotuksesta pelin päätteeksi.

Noh hopeareunus - taitavat kaikki kärkijoukkueet tänään tukeutua samaan mantraan "menetti ne muutkin pisteen..."
 
Viestejä
119
No eihän tämä hyvältä näytä. Toisaalta jos notkahdus pitää tapahtua niin tapahtukoon se nyt. Kaikki on vielä omissa käsissä vaikka ratkaisijat tänään uupuivat.
 

olihansepalo

Väsynyt lauma. Puolivälierissä lauluun jos sade keli sattuu päivälle ja pomppu ei nouse kotikentällä ekassa pelissä.
 
Viestejä
1,391
Samoin Joma lentää puolivälierissä lauluun, kun ei saanut tänään KaMalta edes kolmea pinnaa kotikentällään.

Ei tämä ole mitään taitoluistelua jossa tyylipisteet ratkaisevat.

Kaksi pinnaa on vieraspelistä ihan tyydyttävä lopputulos. Edelleen Kopla on vain yhden pisteen Joman takana ja kaikki on omissa käsissä.
 

olihansepalo

Tottapuhuen nollapistettä olisi ollut tänään koplalle se esityksenmukanen tyylipisteillä tai ilman. Mutta hyvä että on luottoa kaakossa. Samaa toivon Koplalle täällä Pirkanmaalla.
 
Viestejä
4,119

KPL joutui vaihtamaan hyvin pelanneen Matti Saukon jokeripaitaan kesken jakson, mutta Dahlstörmin mukaan kyseessä oli kramppi.

– Loppuverryttelyssä jo juoksenteli. Elohiirillä rupeaa polttoaine loppumaan, pitää vähän yskiä, Dalla naurahti.

Kramppihan se.

Kai tuo alkaa väsymys painamaan omien sanojenkin mukaan porukkaa kun pelitahti tämä ja hellettä taisi Tampereellakin olla.
 
Viestejä
4,119
Ja Kohonen sunnuntaina KS:n mukaan mukana, Saukkoa saatetaan lepuuttaa.


Kolmosvahtina alkukauden pelannut Toni Kohonen oli sivussa, mutta pelinjohtaja Iiro Haimin mukaan hän pelannee sunnuntaina. Sen sijaan ottelun kesken jättäneen Matti Saukon tilanne on avoin. Jokerina aloittanut Iiro Nokkala korvasi Saukon toisen vuoroparin alussa.

– Pelaajia riittää kyllä, katsotaan ketkä pelaavat. Tästä ottelusta voisi antaa kouluarvosanan 8. Ulkopeli toimi hyvin, sisäpelissä tapahtui kaikennäköistä sähläystä, Haimi sanoi.
 
Viestejä
4,119
Tätä on odotettu, mangustin ikävästähän tuo parin pelin masennus on vaan johtunut mutta nyt alkaa osumaan keppiin :D :cool:

 
Viestejä
1,671
Tänään isot onnittelut Kouvolaan Jere Dahlströmille 🏅
Monia hyviä pesiselämyksiä on Mies urallaan kannattajilleen ja
muille tarjonnut !!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös