Supervuoro Verkkolehti »

KPL 2020

Viestejä
758
Ei hyvää päivää. Ja polttolinjassa. Ulkokentällä viimeks 30 luvulla. Ei näin Kopla.

Saa todistaa olevani väärässä. Mielenkiintoista jokatapauksessa
 
Viestejä
4,115

Sburatura sanoo, että alkusysäys Kohosen hankkimiseksi Kouvolaan tuli pelinjohdolta ja joukkueelta. Kun tahtotilat todettiin yhteneviksi, hanketta oli helppo jatkaa.

Kohonen on Kouvolassa sen verran suosittu, että joukko pesäpalloon ihastuneita yhteistyökumppaneita tuli taloustalkoisiin ylimääräisellä panoksella.

Pelinjohtaja Iiro Haimi uskoo Sburaturan tapaan, että Kohosen siirtymä polttolinjaan tulee olemaan menestystarina.

– Kun hän otti palloja kiinni ulkokentällä, toiminta oli täysin luontevan näköistä. Jos joku Kohosen uraa tuntematon olisi nähnyt kiinniotot ja heitot, hän ei olisi ikinä uskonut pelaajan olleen käytännössä koko uransa lukkarina, Haimi myhäilee.
 
Viestejä
1,518
Jaahas. Se mitä "pelkäsinkin" julkistettiin. En edelleenkään ymmärrä mikä järki tässä kuviossa on. Ellei tuo muutaman laukullisen rahaa mukanaan (vaikka sitten ennakkoon sovittuina uusina sponsoreina).

Toivon toki olevani väärässä ja ehkä se Kohonen yllättää kaikki.

Heikkinen olisi vielä vapailla markkinoilla....
 
Viestejä
4,115
Jaahas. Se mitä "pelkäsinkin" julkistettiin. En edelleenkään ymmärrä mikä järki tässä kuviossa on. Ellei tuo muutaman laukullisen rahaa mukanaan (vaikka sitten ennakkoon sovittuina uusina sponsoreina).

Toivon toki olevani väärässä ja ehkä se Kohonen yllättää kaikki.

Tuossa linkkamassani jutussa sanottiin että nykyiset sponsorit laittoivat Kohosen palkan (ainakin osittain) tiskiin ja se on selvä että mies myy kumppanuuksia, lippuja ja oheistuotteita = todennäköisesti voitokas liike oli pelilliset ansiot sitten mitä tahansa.
 
Viestejä
1,360
No nyt tuli puskista. 😂

Mutta tuota, kenen tilalle Kohonen menee ulkokentälle? Joo, polttolinjaan siis, mutta kuka sieltä tippuu pois?

Ja vielä suurempi kysymys, mihin väliin Kohonen survotaan lyöntijärjestykseen? Kun nykytaidot tuossa nipussa uusien sääntöjen kera edellyttävät Kohosen olevan joka kerta väliinjätetty pelaaja numerolla 7-9, niin eihän se siihen suostu.

No, Kohosen ura loppuu sitten samoin kuin alkoikin. Päästämällä palloja läpi kolmospuolelta. Onnea, Kouvola.
 
Viestejä
606
No, hankittiin terävintä kärkeä oleva tulevaisuuden linjapelaaja, saatiin uusi pelinjohtaja ja hengen luoja. Kun vielä jokerihankintakin osui hyvin, niin tulevaisuus näyttää vihdoinkin valoisalta. Kopla näytti siirtomarkkinoilla oikein kunnolla hauista muille.
 
Viestejä
11,772
No Hartikaisen rekrystä kaudelle 2019 oltiin montaa mieltä syksyllä 2018 mutta kausihan meni kundilta hyvin. Ei Kohosen tarttee yhtään paremmin pelata kun ollaan jo tosi tyytyväisiä.

Olen yllättynyt ja pakko tässä on kait tarkistaa käsitystään pesäpallon vaatimuksista urheilijalle jos siirtyminen linjaan onnistuu hyvin niinkuin Haimi lehtijutussa lupailee.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5
Hyvä hankinta! Tuo lisää mielenkiintoa koplaa ja sarjaa kohti. Miinuksena tietysti ettei ole tulevaisuuden nimi ja vie jonkun junnun pelipaikan, mutta sellasta se kilpaurheilu on. Laakso toiseksi lyöjäjokeriksi, ettei ole suurinta osaa kaudesta taas telakalla. Kotiuttamisesta se viimevuonna kiinni jäi. Tilannetta kopla kotona varsinkin saa ihan riittävästi ja onhan kodelle käyttöä myös kotiutus osastolle.
 

Antt

Mielestäni KPL:n joukkue jäi syksyn jäljiltä hieman vajaaksi. Periaatteessa miehiä oli tarpeeksi, mutta ottaen huomioon ikääntyneen joukkueen loukkaantumisherkkyys, materiaali jäi mielestäni liian kapeaksi. Käsitykseni on, että KPL:n tarkoituksena oli hankkia viime syksynä siirtomarkkinoilta eräs pelaaja, mutta siirto jäi valitettavasti toteutumatta. Pesäpallossa (toisin kuin vaikkapa jalkapallossa tai jääkiekossa, joissa käytettävissä on ulkomaalaiset pelaajat) mahdollisuudet täydentää (tai varsinkaan vahvistaa) joukkuetta enää loppusyksystä ovat varsin rajalliset. Uskon, että Kohonen oli paras saatavilla oleva vahvistus, joka tulee todelliseen tarpeeseen, mikäli ensi kaudella halutaan pelata kärkisijoista.
 
Viestejä
337
Eiköhän jokainen pelaaja, niin juniori kuin aikuinenkin pelaa juuri sillä paikalla mihin kyvyt riittää. Ja pelejä kyllä pääsee jokainen pelaamaan, tuppia ei tarvitse purra...
Kohonen puremassa tuppia, kun joku nuori on poika ajamassa ohi? Ei riitä Haimin natsat tähän, Kohonen syö sen pojan elävältä!
 
Viestejä
3,506
Ei kait kukaan ole sitä mieltä, että Kopla heikentyi Koden hankinnan myötä? Tuli yksi, kokenut ja osaava pelaaja lisää. Nyt on, mistä valita. Leveyttä on aiempaa enemmän ja samalla sietokykyä loukkaantumisille ja mahdollisuus lepuuttamisiin. Jännä, että KPL:n ei-fanit ovat arvostelemassa. Hyvähän se on, että tulee lajin ystäville lisää mielenkiintoista seurattavaa. Pakko ei ole peluuttaa ketään. Alkukaudesta voidaan antaa tilaisuuksia aiempaa useammalle pelaajalle näyttää kykynsä. Jos kiekossa pystyy pelaamaan huipulla yli 40-kymppisenä, niin miksei pesiksessäkin. En usko, että Tonilla jää fysiikasta kiinni. Sen, minkä liikkuvuudessa vähän häviää, voi voittaa sijoittumisilla, pallovarmuudella ja heittojen kovuudella ja tarkkuudella. Sisäpelissä numerot 5 - 10. Jos rahaa ei mene kassasta Kohosen takia yhtään enempää sen vuoksi, että joku rahoittaa sopimuksen, niin miksikäs ei.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,250
Ei kait kukaan ole sitä mieltä, että Kopla heikentyi Koden hankinnan myötä? Tuli yksi, kokenut ja osaava pelaaja lisää. Nyt on, mistä valita. Leveyttä on aiempaa enemmän ja samalla sietokykyä loukkaantumislle ja mahdollisuus lepuuttamisiin. Jännä, että KPL:n ei-fanit ovat arvostelemassa. Hyvähän se on, että tulee lajin ystäville lisää mielenkiintoista seurattavaa. Pakko ei ole peluuttaa ketään. Alkukaudesta voidaan antaa tilaisuuksia aiempaa useammalle pelaajalle näyttää kykynsä. Jos kiekossa pystyy pelaamaan huipulla yli 40-kymppisiä, niin miksei pesiksessäkin. En usko, että Tonilla jää fysiikasta kiinni. Sen, minkä liikkuvuudessa vähän häviää, voi voittaa sijoittumisilla, pallovarmuudella ja heittojen kovuudella ja tarkkuudella. Sisäpelissä numerot 5 - 10. Jos rahaa ei mene kassasta Kohosen takia yhtään enempää sen vuoksi, että joku rahoittaa sopimuksen, niin miksikäs ei.



Kysypä pallovarmuudesta kiteeläisiltä..

Pallot meni sieltä ja täältä Kohosen sivuilta, läpi ja alhaalta&ylhäältä.

On myöntänyt tekonsa ja sanonut ihan lähivuosina että on valmis tekemään saman uudelleen jos homma ei ole mieleen.

Onneksi Kouvolan kentällä on tilaa pallon mennä.
 
Viestejä
2,807
En epäile hetkeäkään Kohosen onnistumista uudessa roolissaan, kyllä lukkari on oppinut palloja pelivuosiensa aikana kiinniottamaan. Heittokäsi on edelleen rautaa. Kiinnostavuus persoonana on suuri lisäplussa. Kopla on tehnyt hyvän diilin.
 
Viestejä
101
Samaa mieltä Observerin kanssa – hyvä diili Koplalle. Varsin mielenkiintoista tulee olemaan katsoa ja seurata, miten pitkälle valtava kokemus ja kiistaton peliäly kantavat, kun vastassa on nuoruuden voima ja vetreys. Uskon, että kantavat, kunhan vain motivaatio on kohdallaan ja oikea rooli joukkueessa löytyy. Tai ainakin toivon niin. Old guys rule!

Joka tapauksessa olen ihan satavarmasti katsomossa, kun Kopla ja Kohonen tulevat meille vieraaksi. Satoi tai paistoi.
 
Viestejä
1,250
En epäile hetkeäkään Kohosen onnistumista uudessa roolissaan, kyllä lukkari on oppinut palloja pelivuosiensa aikana kiinniottamaan. Heittokäsi on edelleen rautaa. Kiinnostavuus persoonana on suuri lisäplussa. Kopla on tehnyt hyvän diilin.



Niin, jos ei tahallaan päästä läpi siis.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös