Supervuoro Verkkolehti »

KPL 2020

Kulkuri

Onko ajattelumalli tämä että Härmä käy pelaamassa kauden, Dalla käy pelaamassa kauden, Kode käy pelaamassa kauden?
 
Viestejä
3,506
KU
Onko ajattelumalli tämä että Härmä käy pelaamassa kauden, Dalla käy pelaamassa kauden, Kode käy pelaamassa kauden?
Kuka sen tietää? Mitä tuollaisia täällä kyselet? Eivät mainitut pelaajat itsekään sitä välttämättä ole tienneet tai tiedä nytkään. Ja kuka ylipäätään tekee nelikymppisen tai sitä vanhemman kanssa usean vuoden sopimuksen? Hartikainen oli loistava täsmähankinta, joka olisi varmaan mielellään pidetty edelleenkin.
 
Viestejä
11,773
Koplan pulma on kapea materiaali ja yllättävästi jalat. Pari vuotta sitten nopeutta riitti joka puolella, mutta nyt on Lammilat ja Latvalat ja Hacklinit hidastuneet selvästi, ja Toikankin nopeus oli vähän kateissa ainakin loukkaantumisen jälkeen. Ja tietty Imatralle siirtyneet veivät mennessään nopeutta jo viime kaudella.

Eiköhän se Toikan nopeus tule takaisin kun eihän se vamma tainnut tarvita puukkoa. Toinen asia on sitten edellyttääkö tuleva rooli nopeutta.

Koplassa ovat erityisen nopeita Mäentausta, Saukko ja Löppönen, vakiokokoonpanon ulkopuolelta aika nopeita Pesu ja Koskelainen. Toikka oli välillä nopea, mutta loukkantuminen hidasti. Aika moni muukin pystyy tarvittaessa etenemään eli hitaita ei juuri ole ketään paitsi nyt sitten jatkossa Dalla

Itse sanoisin, että Toikka on aina ollut nopea ja selkeästi loukkaantuminen vei vauhtia viime kauden lopussa. 2011 Sasu oli ykkösen runkosarjan etenemististilaston yhdeksäs vaikka pelasi HP:ssa muistaakseni pääasiassa kolmosena ja HP:lla oli koko kärki Posti -Heikkilä-Toikka 11 parhaan etenijän joukossa joten ei ollut ainut vietävä joukkueessa.

Kopla ei vaan ole tarvinnut Toikan jalkoja ennen Iivarisen aikoja mihinkään, joten niiden kehittämiseen ei oltu ehkä niin paljon kiinnitetty huomiota. Nähtäväksi jää mikä tulee olemaan rooli Haimin aikana.
 
Viestejä
450
Näin ulkopuolisena näkisin,että mitään aivan älytöntä riskiä Kopla tässä Kohosen tapauksessa ottaisi. Kodella itsellään varmasti painaa halu päästä vielä superissa taistelemaan mestaruudesta,mutta tiedostaa,että Kivipeltoa ei tule syrjäyttämään.Olisihan Kodellekin uusi haaste jälkeen ulkopeliin lähteä taistelemaan pelipaikasta,luultavasti Hartikaisen paikan ottaisi?
Ja vaikka ei lautaselle tulisi Koplaan varmasti Kivipellollekin muutama vinkki antaa vielä.Eikä varmasti mitään rahastus sopparia olisi Koplasta hakemassa vaan haluaa nimenomaan päästä pelaamaan vielä mestaruudesta
 
Viestejä
606
Viestejä
674

Nyt Spuratura äkkiä puhelin käteen. Olisi ihan Koplan näköinen hankinta.
Älyn jättiläinen taas asialla.
 

Petski

Kyllähän nämä nykyiset Koplan hankinnat on ihan päättömiä.Spuran tilalle pitäisi saada joku joka osaa homman.
 
Viestejä
60
Kiteeltähän niitä miehiä tulisi,kun siellä ei palkkoja ole maksettu.Ainakin varman tietolähteen mukaan.Mie en noistä tiedä.
 
Viestejä
3,506
Jotain tiedotetaan perjantaina. Eikai vaan ..
Ennakko oli: "Ainiin, perjantaina tarjoillaan iloinen joululahja Kopla-faneille! " Se nyt voi olla melkein mitä hyvänsä.

Mutta laitetaanpa KS:n uutinen KPL:stä tännekin. Hyvä uutinen on se, että entinen KPL-ikoni Reijo Haka on nyt mukana myös hallituksessa. Reijo Haka tuo lisää talousosaamista: koulutus KTM, toiminut talousjohtotehtävissä, tilintarkastajana ja konsulttina. Wikipedia:

Reijo "Rymy" Haka pelasi Mestaruussarjassa 1972-1990 (1983 ja 1987 ykkössarjassa) edustaen koko ajan Kouvolan Pallonlyöjiä. Suomen mestaruuden Haka saavutti 1976. Pronssia on tullut kaudella 1977 jolloin lohkesi myös Cup-mestaruus. Vuonna 1972 KPL oli myös kolmas, mutta Hakan pelaama 1 ottelu ei oikeuttanut mitaliin. Kaudella 1987 Haka joukkueineen voitti ykkössarjan.
Itä-Länsi-otteluun Haka valittiin 1984 ja Liitto-Lehdistöön 1977.
Vuonna 1991 Haka toimi KPL:n mestaruussarjajoukkueen pelinjohtajana. Nykyisin hän toimii KPL:n lehdistötilaisuuksien isäntänä.


 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
552
Huominen ylläri vissiin lipsahtanut jo. Juttu kuitenkin poistettu.
Screenshot_20191219_202436_com.android.chrome.jpg
 
Viestejä
119
VMP. Hienoa että Kode ottaa Nokkalan paikan. Olen pettynyt, olisin odottanut koplan johdolta vähän enemmän rohkeutta ajatella tulevia kausia. Ei siinä, ei ole hullu joka pyytää vaan se joka maksaa...
 
Viestejä
250
Erikoista. Kovin erikoista. Nimellä sisään. Mitähän Kivipelto tästä ajattelee? Toivottavasti vetää oikeat johtopäätökset ja häipyy maisemiin. Ottajia varmaan on, Janne on kumminkin ihan huippulukkari.

Ei ole tuosta epäselvyyttä kumpi on lukkarina. Sen näytti jo kauden 2018 itä-länsi.


Eiköhän tuo vaihtaja/kotiuttajajokeriksi tule, jos tulee. Ei Kivipeltoa kannata hassata syrjään. Voisi treeneissä keskittyä lähinnä lyöntiin, ja varmaan Kode itsekkin tietää että huippuvuodet ovat takanapäin.

Koden peliotteista kaudella 2018 näki hyvin ettei kiinnosta vittuakaan pelata nälkämaassa. Kiitos tästä Komukan. Kaljamahan treeneissä sitten kyllä viihtyy ja ehkä se kipinä paluusta pääsarjaan siitä syttyi. Tyyliin jos kaljamaha aikoo pääsarjaan niin ei siinä ole muuta vaihtoehtoa.


Eikai Kohonen nyt minnekään jokeriksi enää lähde. Lukkarina pelaa jos pelaa ja Kivipelto siirtyy täyttelemään juomapulloja.

Kode lähtee asenteella hauskaa hyvässä seurassa. Kelpaa treenata Jimin ja kumppaneiden kanssa Vuokatissa riippumatta siitä missä joukkueessa sitä kukakin sitten lopulta pelaa.


Ja vaikka ei lautaselle tulisi Koplaan varmasti Kivipellollekin muutama vinkki antaa vielä.Eikä varmasti mitään rahastus sopparia olisi Koplasta hakemassa vaan haluaa nimenomaan päästä pelaamaan vielä mestaruudesta

Kaikin puolin näin se ruletti on varmasti suunniteltu puolin ja toisin sekä niin se tulee myöskin menemään. (y)


VMP. Hienoa että Kode ottaa Nokkalan paikan. Olen pettynyt, olisin odottanut koplan johdolta vähän enemmän rohkeutta ajatella tulevia kausia. Ei siinä, ei ole hullu joka pyytää vaan se joka maksaa...

Kieltämättä kahdelle kehäraakille olisi löytynyt ottajia muualtakin. Muualla vaan ei välttämättä koeta sitä kuuluisaa syksyn loppuhuipentumaa jota tämä kaksikko (Dalla&Kode) vuolaasti halajaa. Miinuksena vain että nuoria lupauksia ja tulevaisuuden tähtiä joutuu tällöin sivuun.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
602
Dalla ja Kode tuleekin ihan varmasti vaan antamaan pari vinkkiä mitalitaistoon. Herätkää nyt, herrat ei ole vuosiin pelanneet kuin rahasta. Jimiä tuo vielä kaipaa😂
 
Viestejä
4,116
Saahan sitä nauraa mutta kyllä ihmiset Kouvolassa lippuja ostavat että pääsevät Kodea vielä kerran tositoimissa katsomaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös