Supervuoro

KPL 2019

Viestejä
194
Paras mahdollinen uutinen. Minä oikeasti pelkäsin, että tämän kauden joukkuetta alettaisiin vieläkin paikata jollakin pelaajalla, vaikka se onkin julistettu valmiiksi.
Kyllä Janne on tärkeä palanen, kun joukkuetta kasataan kausille 20 - 21. Luulisi myös, että pelimiehiä on nyt helpompi haalia menestystä selvästi hakevaan joukkueeseen. Tulevaisuus näyttää kertalaakista hmm valoisammalta! Samaahan tuolla Koplan sivustollakin toki hehkutettiin.
Janne on nyt jo eliittiä, sitä ei täällä kiistä varmasti kukaan. Mutta väitän, että Koplalla on vielä kovempi lukkari kaudella 2021. Entäpäs sisäpelin panos? Jannesta saattaa tulla jopa pääkotiuttaja numerolle jossain vaiheessa. Toinen Kode.

Juhon jatko jäi uutisessa sivuosaan. Kaveri on saanut aina ristiriitaisia kommentteja, mutta kyllä minä tästäkin tykkään. Mahtaako Kouvolan kenttä kestää vielä ensi vuodenkin uusimatta... tosin on nuo vanhat kunnon laakatkin kivoja katsella. Ne taitaa olla ulkokentälle helpompia aavistaa, mutta kuitenkin. Toki niitä kunnon osumia saisi tulla himpun useammin, jos esimerkiksi täällä heitetyt ajatukset kotiuttajajokerista olisi realistisia. Heittojen tason pitäminen koko kauden voisi olla ulkopeliteema Juholle.
 
Viestejä
430
Tärkeä ja varmasti kallis jatkosopimus, mutta Kivipelto on se ehkä tärkein kulmapalanen joukkueessa, jos meinataan pelata mestaruudesta tulevilla kausilla. Jannen urakehitys on ollut nousujohteinen ja kolmekymppisenä hän pelaa nyt varmasti uransa parhaita vuosia. Nyt pitäisi saada vielä Lammilalta päätös uran jatkosta, niin sitten tämä kauden 2020-2021 joukkueen rakentaminen nytkähtäisi selkeästi eteenpäin, koska uskon Anssin olevan myös potentiaalinen pelinjohtaja Iivarisen jälkeen?
 
Viestejä
194
Laitanpa tännekin, Kopla-näkökulmaakin on vahvasti.

Harri Liekola näyttää kirjoittaneen kirjan Sami Joukaisesta. Mielenkiintoista luettavaa on varmaan luvassa.

Mielestäni Kouvolan nykytilanteenkin kannalta Sami on tärkeä osanen. Samin lyödyt juoksut kantoivat joukkuetta ensimmäisen ”rahalla ostetun” nousun ja menestyksen ajan. Mutta myös sen jälkeen, vaikeat 2011 ja varsinkin 2012 – 2013 olisivat voineet päättyä toisin, jos Sami ei olisi joukkueessa ollut. Jos putoaminen olisi tapahtunut, missähän oltaisiin? Toki luontevaahan on pysyä oman työpaikan ja ”elämän” nurkilla pelaamassa, mutta tuohon aikaan luulisin ottajia olleen.

Joukaisen prosentit ei aina ole päätä huimanneet, mutta verrokkeina Ruuska ja Jukkis pois otettuna alkaa olla siellä sunnilleen samoissa muiden kanssa, parhaina kausina. Saumapuhkaisut on aina nättiä katseltavaa. Eiköhän yleisölukuihinkin liennyt Joukaisella oma vaikutuksensa. Joka tapauksessa on siinä ylivoimaisesti eniten Koplalle juoksuja lyönyt kaveri.

Se puuttuva kruunukin jäi Kouvolassa aika pienestä kiinni, oliko Samilla jotain vaivaa 2010 finaalissa? Jossittelu on jokseenkin turhaa, varsinkin noin pitkän ajan takaa haettuna. Mutta täpärät kaksi ensimmäistä peliä käytiin.

Kyllä tuo lukea täytyy.
 
Ylös