Supervuoro

Koskenkorvan Urheilijat 2020

Viestejä
35
Huhut kertoo, että Ilmajoen Kisailijat olisi siirtymässä Koskenkorvan nimen alle. Siinä samalla loppuisi yhden perinteikkään pesäpallo seuran toiminta
 
Viestejä
609
Kun seura on pelannut korkeimmalla sarjatasolla vuodesta 1999 alkaen, ei voida puhua perinteikkäästä pp-seurasta. Myös Kaisaniemen Tiikerit ja Riihimäen Pallonlyöjät voivat olla perinteikkäitä seuroja sillä perusteella, että ovat pelanneet pääsarjatasolla (vitsi). Voisiko nimimerkki @Pystyyn palanut kertoa, mikä vuosi se olikaan, kun KosU voitti Suomenmestaruuden?
 
Viestejä
592
No voi perskules sentään, kun lyhensin seuran nimen väärin - jo toinen vakava virhe minulta. Taidan nyt pukea itseni säkkiin ja ripotella tuhkaa päälleni, kun noin vakavan virheen tein.
Ei se niin vakavaa oo. Ajattelin kuitenkin korjata. Ei kankaanpääläinenkään tykkäisi KanMasta tai tamperelainen Mase PP:stä.
 
Viestejä
609
Anteeksi, mutta pakko kysyä, onko sulla oikeasti lukihäiriö? Siis kysyn ihan vilpittömästi.
Kiitos, että kannat huolta sisälukutaidostani ja lukemiseni ymmärtämisestä. Ihan vilpittömästi vastaan vilpittömään kysymykseesi: Muinilla ieiole luikihäröätä. Vielä ihan pikku seikka: tamperelaisen Superpesikseen nousseen joukkueen virallinen lyhenne tosiaankin on "Manse PP". Revi siitä.
 

jhr

Viestejä
233
Huhut kertoo, että Ilmajoen Kisailijat olisi siirtymässä Koskenkorvan nimen alle. Siinä samalla loppuisi yhden perinteikkään pesäpallo seuran toiminta
Taas kerran. Meinaan aikoinaan 80-luvulla IK:n pesäpallojaosto irrotettiin omaksi erikoisseurakseen nimellä Ilkan Pallo joka sitten meni konkkaan parin vuoden päästä perustamisestaan. En sitten seurannut, missä kohtaa IK palasi (tyttö)pesäpalloon. Koskenkorvan brändi (siis tavaramerkki, ei se toinen) on sattuneesta syystä parempi ja siksi varmaan halutaan käyttää sitä hyväksi naisissakin. Ristilän Tappi aikanaan kertoi, että kun oli Tampereella keikkahommissa niin pubin nurkkapöytä aina hurrasi, kun Urheiluruudussa kerrottiin Koskenkorvan voittaneen.
 
Viestejä
736
kun oli Tampereella keikkahommissa niin pubin nurkkapöytä aina hurrasi, kun Urheiluruudussa kerrottiin Koskenkorvan voittaneen.

-Silloin kun Kossu vielä voitti pelejä ja Urheiluruutu kertoi pesistuloksia.

”Those were the days”
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös