Supervuoro Verkkolehti »

Koskenkorvan Urheilijat 2019

Viestejä
35
Sellaista asiaa ei vielä mainittu, että Ilmajoen pesislukiokin loppui Peltoniemen Turan jäätyä eläkkeelle. Kysymys ei ole siitä, loppuvatko Superin pelit Koskenkorvalla vaan loppuvatko ne jo tämän kauden jälkeen vai vasta myöhemmin. Tämä tarina on ohi ja jäljelle jää parit pronssimitalit, hieno stadion ja paljon muistoja.

Kyllä Ilmajoella on edelleen pesis Lukio missä on Pesäpallo reenejä. En ymmärrä vain miksi siitä ei mainita missään.
 

jhr

Viestejä
303
Kyllä Ilmajoella on edelleen pesis Lukio missä on Pesäpallo reenejä. En ymmärrä vain miksi siitä ei mainita missään.

Voi siellä harjoituksia olla, mutta ei enää mitään sellaista, joka houkuttelisi muualta maakunnasta pelaajia eikä sillä ainakaan mitään virallista statusta ole. Tapanilta juuri vuosi sitten kysyin asiasta ja vastaus oli, että loppui Peltoniemen mukana. Kuortaneella on se Pohjanmaan ainoa pesäpallolinja. Ilmajoella oli pitkään pelkkiä pesäpallon suomenmestareita poikien liikunnanopettajana mutta sekin perinne on tainnut nyt katketa.
 
Viestejä
202
Miesten superpesisottelun lopputulos muuttuu edustuskelvottoman pelaajan vuoksi

Pesäpalloliiton operatiivinen johtoryhmä on tehnyt päätöksen koskien 14.7.2019 pelattua miesten Superpesiksen ottelua Kankaanpään Maila-Koskenkorvan Urheilijat. Ottelun lopputulos 0-2 (1-5, 1-2) muutetaan pesäpallon kilpailumääräysten § 14:n mukaan Kankaanpään Mailan voitoksi 2-0 (1-0, 1-0), kun Koskenkorvan Urheilijat käytti ottelussa edustuskelvotonta pelaajaa.


Atte Brandt siirtyi Hyvinkään Tahkosta määräaikaisella seurasiirrolla Koskenkorvan Urheilijoihin 3.7. Pelaajasta ei kuitenkaan maksettu kirjaamismaksua määräajassa (10.7.2019 mennessä), mikä aiheutti edustuskelvottomuuden. Maksu suoritettiin 16.7.2019, joten Brandt on nyt vapaa edustamaan Koskenkorvan Urheilijoita tehdyn siirron mukaisesti sunnuntaihin 21.7.2019 saakka.

Ottelun tulos muuttuu Kankaanpään Mailan voitoksi 2-0 (1-0, 1-0), mutta pelaajien tilastot pelatusta ottelusta jäävät voimaan.
 
Viestejä
141
Liitto on tarkka näissä asioissa. Sanktio on samalla varoitus muille seuroille maksujen lykkäämisestä. Harmillinen juttu.
 
Viestejä
1,667
Korisliigassa taisi sattua kaksikin samanlaista tapausta muutamia vuosia sitten.
- Ainakin seurat, jotka "hyötyivät" muuttuneesta tuloksesta, olivat äänekkäimmin
vaatimassa sääntöjen tarkkaa noudattamista kun asiasta yleisellä tasolla keskusteltiin.
 
Viestejä
880
Ei tää mitenkään ennenkuulumatonta ole. Siksi pitäisi jo tietää, mitä tuosta seuraa jos noin tekee. Olisi sitten pistänyt Aten sivuun ja sanonut, että sillä on nuha. Ai niin, mutta ei siellä ole lukkareita.
 
Viestejä
995
Alajärvellä tästä ei varmasti tykätä. Nyt on jo hyvinkin todennäköistä, että putoamiskamppailut käydään Kossun ja Ankkurien välillä. Kyllähän Kossun pitäisi tuo sarja hoitaa helposti kotiin. Toki lukkariongelma pitää ensin saada kuntoon.
 
Viestejä
301
Voi s...tana mitä touhua!! Täällä älykääpiöt riekkuu, jottei Jymyjussiilla oo rahaa, meilläpä on.. Hahhaa!!!
 

Katastrof

Eikös JyJu ole täysin konkurssi-valmis seura? :D

JyJu ja Tahko suomen velkaisimmat seurat olleet jo kauan ja konkkaa on odoteltu. Tahkossa sen hoiti yksityishlö alta pois ja aloitettiin uudella nimellä, niinkuin Oulussakin tapana ollut. JyJun velkataakka on mahtava ja sen on uudet rahoittajat niskaansa ilmeisesti ottaneet, saapi nähdä kuinka käy.
 
Viestejä
35
Saa nähdä, että jos sattuisi käydä niin että Kossu putoisi, yrittäisiköhän takaisin nousta vai olisiko siinä Korvalaisen pesäpalloilun "kuolema". Saa nähdä tällä hetkellä pahalta näyttää
 
Viestejä
995
Tuo Jymyjussien konkurssi nyt ei mikään suuri ihme olisi. Kokemusta noista rahaonkelmista tuolta alueelta kyllä löytyy. Jussit 2004 ja Nurmoo 2008.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös