Supervuoro

Kiteen Pallo-90 2021

Viestejä
858
Tämä ilmestyi jo viime kuun puolivälissä, mutta vasta nyt sattui silmiin, kun kurkin Kipan sivuja koronatartuntauutisen perässä. Jollakin superilaisella on näköjään tartunta, voi surkeus. Toivottavasti selvitään pelkällä säikähdyksellä ja tartuntaketjut saadaan nitistettyä!

Hieno pelaaja kyllä tuo Purmonen. Oli ehdolla myös Karjalaisen pohjoiskarjalaiseksi urheilijaksi ja sai ainakin minun ääneni! Sekin tuli nyt huomioitua, että Kipalla on kivoja puuvillamaskeja fanikaupassa!
 
Viestejä
7,147
Ilmeisesti ei, ei ainakaan HP:n sivuilla näy moista tietoa. Ruonalassa uusittiin pari vuotta sitten valot ledeille ja lukseja tuli ainakin käyttäjäfiiliksenä reilusti lisää joten pallon ehkä jopa eroittaisi.
 
Viestejä
88
Kiteellä on jopa Superin paras etukenttä – ja mikä ilahduttavaa, Hannes Pekkinen ja Joni Lehikoinen, ovat vasta 22-vuotiaita. Kaksikko on kehittynyt vuosi vuodelta, heillä on keskenään hyvä kemia ja he ovat fyysisesti ihanteellinen etumiespari. Lukkari Jesse Eskelinen täydentää hyvänä näpin hakijana. Kiteelläkin on loukkaantumishuolia, sillä Lehikoisen jalat operoitiin vasta helmikuussa ja ainakin kauden alku saattaa tulla vastaan liian nopeasti. Kiteen onneksi Sami Partanen on aina valmis palaamaan etukentälle, jos Lehikoisen toipuminen kestää.

 
Viestejä
47
23.3. KiPalla somen mukaan kevätkokous, jossa kerrotaan menneen vuoden talousluvut. Mielenkiintoista kuulla, millainen oli koronakausi Kiteellä talouden näkökulmasta. Näkykö menestys kentällä myös taloudessa?
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,046
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös