Supervuoro Verkkolehti »

Kiteen Pallo-90 2020

Viestejä
747
Täysin odotettava lopputulos oli, ikävä kyllä.
Joo, lopputulos oli JOSSAKIN MÄÄRIN odotettu, mutta ei tapa, jolla se tuli. Kyllä KiPalta kai muutkin kuin minä odottivat jonkinlaista vastusta. Olisi kiinnostavaa kuulla, MIKÄ meni pieleen. Oliko valmistautumisessa jotain mätää, vai asenteessa vai mikä...? Vai Koplan pomput? Että ei juoksun juoksua - se kummastuttaa.
 
Viestejä
1,234
Onpa surkee alku. Äidin pikkupojat lähti muille maille jne

Toistaseks on selvää miksi Pekkinen&Varonen eivät JoMassa pelaa.

Mutta toinen jakso kaiken muuttaa vaiko eikö?
Kyllä Pekkinen olisi JoMaan haluttu, mutta kipan tarjoamalla summalla HP olisi ollut JoMan top3 palkkio ja se ei olisi ollut millään muotoa perusteltu.
 
Viestejä
1,385
Joo, itse vinoilin eilisen pelin jälkeen tai oikeastaan jo ottelun aikana Kiteestä suurena kuplana. Hieno nollaus ja upeaa peliä tänään, hattu päästä.
 
Viestejä
70
Näkikö joku tarkemmin, mitä Varoselle kävi takakentällä toisen jakson ihan lopussa? Pitkään oli peli seis ja jotain ikävää sattus. . . :(
 
Viestejä
580
Aivan mahtavaa! Hienosti pelattu ja varsinlin noustu eilisen nollauksen jälkeen. Eniten mietityttää Varosen tilanne. Menikö nilkka vai mikä?

Ja muutenkin on Kouvola ollut aina vaikea paikka pelata Kipalle. Ei ole kuitenkin kuin vain voitettavaa joten rohkeasti tulta päin!
 
Viestejä
109
Pitäisiköhän JormaK:n vetää välillä vähän happea...

Itse tykkään Kipasta tällä kaudella - illasta toiseen rohkeata pelaamista, ja taas yksi piste Jomalta plakkariin. Etenijät Purmonen-Eskelinen ihan ”beast modessa” sisäpelissä tänään(kin) ja Eskeliseltä upea parantaminen heikon ekan jakson lukkaroinnin jälkeen. Kotiutusosasto Kiteellä toimii - ja Varoselta jalkavaivainen taistelupeli.

Välillä tuntuu, että monet joukkueet ovat käyneet Jomaa vastaan ”vain pelailemassa” ja Joma on vastaavasti vähän pelaillut takaisin. Kipan peleissä joka kerta tiukkaa vääntöä. Respect!

Joma oli tänään omaan silmään, ainakin alkuun, jopa hieman hermostunut ja ylivirittynyt. (kertoo myös vastustajasta). Paransi otteitaan, mitä pidemmälle peli eteni - ja Joman ”rosterin” laajuus sekä Allu Rautiaisen varmuus ratkaisivat. Joman ykköskärjellä oli aika synkkä päivä tänään...

Kiteellä myös huippu kommentaattori Ruudussa.
Vakavasti puhuenko? Iso hatunnosto kommentaattorille hänen upeasta peliurastaan, mutta kommentaattorina hän on huippu persoonattomien itsestäänselvyyksien latelijana.
 

LBC

Viestejä
3,625
Selvästi parempi voitti tänään. Varosen loukkaantuminen näytti ikävän pahalta, tuli vielä melko harmitomassa tilanteessa. Ehkä turha toivoa muuta kuin, että pelit jatkuvat joskus.
 
Viestejä
15
Eilistä pelia katsellessa tuli olo, että eihän tällaista tapahdu kuin piirretyissä. :) Koplalta onnistui ensimmäisissä sisävuoroissa kaikki. Jokainen pomppu osui ruutuun ja kaikki napsui väliin. Ottelun alku ei ollut KiPan huonoutta, vaan Koplan täydellisyyttä. Toki tuo murskaava alku pisti jatkossa KiPan pelin takalukkoon, joka ei auennut koko loppupelissä. Sisällä ei uskallettu ja ulkona tuli virheitä niin taktisesti kuin räpylässä.

Näin jälkiviisastellen jäi kuitenkin tunne, ettei tuollaisilla prosenteilla Koplakaan, vaikka rutinoitunut pudotuspeliporukka onkin, pysty jatkamaan loputtomiin. Ei, ellei KiPan oma jumi jatku.

No tänään oli uusi peli. Kiteen pehmeämpi kenttä ja siihen tullut sade vei terän muiden kuin Hacklinin pompuilta. Oli hienoa kuulla Ruudun välityksellä yleisön kohahdukset kun ottelun kaksi ensimmäistä lyöntiä, Mäentaustan pomput, eivät nousseetkaan. Oli uudenlainen ottelu tiedossa.

Tärkein tekijä Kiteen tämän päivän nousuun oli kuitenkin joukkueen nopea henkinen toipuminen eilisestä röykytyksestä. Inhorealistiseksi käyneenä penkkiurheilijana, noita kokee harvoin. :)

Nyt ei muuta kuin rohkeasti haastamaan keskiviikkona Kouvolaan! Kopla on kotikentällään ennakkosuosikki, näiden kahden pelin perusteella. Tämä saattoi myös olla Pyrrhoksen voitto, tuo Varosen loukkaantuminen huomioiden. Tässä olisi kuitenkin, kaikesta huolimatta, mahdollisuus järjestää vielä se pesiskauden suurin pommi. 💣
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
226
Varoselta hajosi polvi, kun hyppäsi välilyönnin pomppaa kiinni, niin alastullessa polvi antoi periksi. Tuskanhuuto kuului katsomoon ja ilmeisesti myös kamerasta. Valitettavasti näytti siltä, että tämän kauden pelit on pelattu
 
Viestejä
150
Paluu Rantakentälle! Olihan menoa, kun kerkesi jo, melkein, tottua Siilinjärvellä Mantun kentän "tunnelmaan". Omatkin kannattajat KiPalla olivat ennen peliä vähän kallella kypärin, mutta itse sanoin, että nythän tää vasta alkaa - KiPa tykkää leikkiä kissaa ja hiirtä. Annetaan kaverille lelu hyppysiin, ja käydään nappaamassa se sitten poies.

Upea uusi katsomo, upea kannustus, upeat pelaajat ja upea tulevaisuus!

KPL:n pelaajilla riitti urputettavaa ja mussutettavaa - keskiviikon jälkeen saattaa olla pitkä talvi aikaa pohtia, miksi KiPa-kissa vei valmiin saaliin......
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös