Supervuoro Verkkolehti »

Kiteen Pallo-90 2020

Viestejä
1,390
Mikkolanaho ja Pippola hiuksista mäkeen kokoonpanosta ja Nen.com voisi sponsoroida sen jälkeen ainakin neljännesmiljoonalla.
 
Viestejä
60
Miksi Mikkolanaho ja Pippola mäkeen kokoonpanosta?Ja jos pois,niin mistä miehet tilalle?Eikös Sami lyönyt 3 juoksua?
 
Viestejä
1,390
Miksi Mikkolanaho ja Pippola mäkeen kokoonpanosta?Ja jos pois,niin mistä miehet tilalle?Eikös Sami lyönyt 3 juoksua?
Herätyyyys.

Tähän ei tarvitsisi edes sarkasmitutkaa vaan pienen älyn ja väläyksen kohtaamisen. :ROFLMAO:

Korostan vielä, että tuosta kokoonpanosta, jos olisi poistanut nimenomaan Mikkolanahon ja Pippolan, niin -Nen.com voisi sponssata sen jälkeen varmasti jo viidellä miljoonalla.

Valentin IkoNen olisi ollut jo ensimmäinen 2,5 miljoonan arvoinen korjaus.

Jos ei vieläkään auennut, niin kannattaa katsella ylläolevaa kuvaa käsillä seisten samalla piimää juoden ja sen jälkeen ihan normaalisti.
 
Viestejä
4,096
Kolme kierrosta pelattu, joten on turhan aikaista puhua mistään sensaatiosta.

sensaatio
  1. (luonteeltaan positiivinen) tapaus, joka aiheuttaa kohun
  2. (harvinainen) aistimus
Kaikilla on kai omat määritelmänsä mutta minusta tuota otteluakin itsessään jo voi aika sensaatioksi kutsua kun oletettu ns. alakastin joukkue lätkii mestarin ulkokentästä 14 juoksua :unsure:

Ei se sitä kuitenkaan meinaa että loppukausi olisi mitenkään erikoinen vaikka Pekan sanoin "alkukauden sensaatio" olisikin.
 
Viestejä
134
Oli muuten hieno hämy Kiteellä eilen toisella jaksolla. Yleensä JoMan kaari on ollut skarppina noissa tilanteissa, mutta nyt ei kyllä kukaan ollut hereillä tilanteessa. Näytti että meni tuomareiltakin ohi. Fanikamerasta 1.40.00 eteenpäin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös