Supervuoro

Kempeleen Kiri 2023

Viestejä
318
Se oli eilen sitten ensimmäinen matsi tälle vuotta! Aatu oli lautasella ja markus ykkösenä... Mitäs mietteitä jengillä tuosta matsista? Löytyykö mitään positiivisia ajatuksia? Näitähän ei lämpimien ulkopelien kanssa sitten voi vertailla ja pääkauteen on vielä aikaa.
Möykky Korhosella oli vakuuttavasti kumura kepissä. Pelissä 3 väliin kakkospuolelle ja yksi kolmospuolelle, kotareissa kumura kakkospuolelle.
 
Viestejä
276
Olisiko Kanalan lisäksi joku kärkimies, jolla paljon kunnareita eli avara kotikenttä. Valtteri Ketonen jos 100 lyötyä täynnä?
 
Viestejä
886
Hyvä knoppi, en olisi tuota toista mitenkään arvannut. Jätän julkistamisen @Neloskoppari sinulle, jos niin haluat tehdä.
@Dalton oli hyvin jäljillä.
Kanala oli hyvin mietitty. Tämä toinen olikin sitten mielestäni todella haastava keksiä.

Laitetaan spoilerin sisään, jos joku haluaa vielä miettiä toista pelaajaa, joka on lyönyt urallaan yli 100 juoksua yli 60% tehoilla miesten Superpesiksessä.

Marjamäki Toni, 301 ottelua 31+100=131, 61.5%

Lisään vielä, että Naisten Superpesiksestä tai osa ehkä SM-sarjan ajalta löytyy peräti:
- 18 kpl yli 100 juoksua lyöneitä vähintään 60% kotiutusprosentilla
- 1 kpl yli 100 juoksua lyöneitä vähintään 70% kotiutusprosentilla

Miesten sarjassa näitä oli siis 2 kpl. Naiset voittivat lähes 100-0.

Sellainen todellinen yllätys vielä, että yli 100 juoksua lyöneiden naisten kotiutusprosenttilistalla Siri Eskola, Janette Lepistö ja Susanna Puisto ovat sijoituksilla 35. tai vielä alempana.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös