Supervuoro

Kempeleen Kiri 2022

Viestejä
1,473
Viestejä
22
"KeKi on saanut junioritoimintansakin jo jalalle, mutta ensi kaudella joukkueessa pelaa vain yksi KeKin oma juniori, Aappo Savikoski."

Mahtavaa että jo vuoden Kempeleen Kiriä edustanut Aappo Savikoski muistetaan mainita oman junioritoiminnan helmenä. 👍
 
Viestejä
77
Korhoset ovat mieleltään oululaisia ja pelaavat nyt Kempeleessä olosuhteiden pakosta. Kun Oulu nousee, käy kekille kehnosti. Sen tietää myös seuran johto.
 
Viestejä
1,473
Korhoset ovat mieleltään oululaisia ja pelaavat nyt Kempeleessä olosuhteiden pakosta. Kun Oulu nousee, käy kekille kehnosti. Sen tietää myös seuran johto.
Mietitään sitä sitten kymmenen vuoden päästä, jos se realisoituu. Korhosten matkakulut ovat pitkästä henkisestä välimatkasta huolimatta pysyneet vielä hyvin kurissa ja pelit jatkuu Kempeleessä.
 
Viestejä
187
"Halu rauhoittaa oma sopimustilanne"? Onko kyselijöitä ollut oikein vaivaksi asti setelitukkujaan heiluttelemassa? Sotkamo etsii jo Rytkösen korvaajaa vuodelle 2023?
Kyllä, Sotkamo etsii Rytköselle korvaajaa kesälle 2023 ja Onni oli kiikarissa. Muutkin isot seurat on kyselleet. Varmaa huhutietoa ;).
 
Viestejä
187
Kovin on hiljaista täällä. Joukkue on aloitellut treenikauden ja ainakin yksi leiriviikonloppu on jo takana. Hyvä tekemisen meininki tuntuu joukkueessa olevan. Onni Määtän jatkosopimus tuo jatkuvuutta ja uskottavuutta tulevillekin kausille.

Huhujen mukaan lähiaikoina on tulossa mielenkiintoisia uutisia. Ehkä jatkosopimuksia kärkipelaajien kanssa?
 
Viestejä
187
Vuosi vaihtunut ja kesä 2022 lähenee. Mikä olisi Kekin optimaalisin kokoonpano? Isoin kysymys taitaa olla se, kuka paikkaa Jussi Korhosen valtavan aukon takakentällä. Tehdäänkö Lahdesta tai Saastamoisesta koppari? Vai jatkaako Patrikka siitä mihin viime kaudella jäi? Toinen kysymys on vanha tuttu kärkietenijä, numero 1. Olisiko Koivisto edelleen ja etenijäjokereita keulille jos Tommi ei pääse kentälle?

Linjaan on kova tunku, moni mies jää ilman vakipelipaikkaa. Toisaalta sitten voidaan kierrättää ja särkymävaraa on. Sisäpelissä vaihtajia myös riittää, jospa nyt viimein saisi Keki sisäpelin rullaamaan tasaisesti.

Oma ehdotukseni:

1. Koivisto 2K
2. Määttä 1V
3. Keski-Petäjä 3P
4. Haapakoski 2V
5. A Korhonen S
6. Savikoski 3V
7. Lassila L
8. T Korhonen 2P
9. Patrikka 3K
Jokerit
10. Korvola
11. Lahti / Saastamoinen
12. M Korhonen

Sisäpeli pitäisi saada rullaamaan niin että Korhosen veljeksille tulisi kotiutuspaikat käytännössä joka jaksoon. Jos Keski-Petäjälle sattuu musta ilta (viime kesänä taso heitteli välillä kovasti) niin Haapakoski numerolle 3 ja Möykky numerolle 4 kesken pelin. Jos vaan kärki saadaan kentälle niin Määttä ja Haapakoski tekevät tilannetta kovalla prosentilla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös