Supervuoro Verkkolehti »

Kempeleen Kiri 2021

Viestejä
108
Ilkka Hirvonen 🖐
Jarkko Kokko 🤟
Emmi Särkioja🏏
Reetta Törmänen ⚾
Annika Linna 🥊
Sieltä ne palaset löytävät paikkansa! Ai saamari kun vaikuttaa jo nyt hyvältä. Ketäs seuraavaksi?
 
Viestejä
108
Kyllä sieltä joku taitaa olla lähtökuopissakin...?
Toivottavasti saadaan jo ensi kaudeksi Lapualta, Porista, Raumalta tai Jyväskylästä vähintään yhtä hyviä paluumuuttajia lähtijöiden tialle ja miksei samalla joukkueellinen huippupelaajia takas Oulun seudulle lähitulevaisuudessa.
 
Viestejä
108
Suuntaako pompun pohjoisemmaksi.
Jos sieppari on lähdössä ja Reetta Törmänen jatkaa, tämä tarkoittaa Lammelan tai Korhosen siirtymistä toisaalle. Kempelettä pohjoisempana ei ole kuin yksi 1-sarjan porukka ja se on Oulunsalo, ellei Simon Kirin ja NaPan suomari-joukkueita lasketa. No ei lasketa. 🤔
Jos noinkin kova pelaaja kuten Lammela tai Korhonen vaihtaa maisemaa, Kempeleelle on tulossa todellinen vahvistus kärkiporukasta.
Jos laskin oikein, runko säilyy ja saadaan ainakin 2 todella kovaa vahvistusta, etenijä/vaihtaja/sieppari ja kotiuttaja/koppari. 😍
 
Viestejä
108
Ykköspesikseen pudonneista joukkueista taitaa tulla pari peluria Kempeleeseen
Tämä on minun omaa mutuilua, mutta kyllä se nyt siltä vaikuttaa, että pari vahvistusta olisi tulossa. Saadaan 2 erillistä kärkeä ja variaatioita etukentälle. Annetaan seuran tiedottaa näistä aikanaan. Eihän tässä malta odottaa uuden kauden alkua. :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös