Supervuoro Verkkolehti »

Kempeleen Kiri 2021

Viestejä
1,822
Mutta itse näit kuitenkin tarpeelliseksi tulla sitä ratkomaan?

Ja hittoako tässä kukaan tänne kirjoittamaan. Pelit ratkotaan kentällä, uudet sopimukset takahuoneissa ja peluutus valmentajakopissa, joten eikös tuolla logiikalla koko foorumi ole turhaa parranpärinää?
No en todellakaan ole tullut ratkomaan. Kerroin ihan yksiselitteisesti, että käräjäoikeus ratkaisee asian. Jos tuomiosta valitetaan, hovioikeus ja Korkein oikeus jatkavat asian käsittelyä tarvittaessa.
 
Viestejä
958
Jos kyse on ollut siitä tuleeko Vihtkarille maksaa tulevista kausista voi päihdeasialla olla merkitystä. Eli KeKi voi katsoa, että miestä ei voi enää käyttää seurassa muissa tehtävissä näiden syiden vuoksi. Tämä antaisi aiheen purkaa suullinen työsopimus. Kaiketi Vihtkarille on tarjottu muita tehtäviä organisaatiossa.
Onkohan asia ihan noin? KeKi antoi Vihtkarille potkut kauden 2019 aikana vapauttaen pelinjohtajan tehtävistä. En tiedä tarjosiko KeKi Vihtkarille tuolloin muita tehtäviä mutta asia ei ole sikäli merkityksellinen että KeKi maksoi palkan sopimuskauden loppuun ja siitä ajasta ei kiistellä.

Kiistanalaiselle sopimuskaudelle 2020-21 KeKi ei varmaankaan ole tarjonnut Vihtkarille mitään muita töitä koska KeKin mielestä sopimusta ei ole edes tehty. Jos käräjäoikeus toteaa että sopimus on tehty, tällöin KeKille jäisi mahdollisuus - ainakin teoriassa - tarjota Vihtkarille jotakin töitä kauden 2021 ajalle tai yrittää purkaa sopimus vedoten johonkin Vihtkarin virheeseen niin pian kuin suinkin. Jolloin koko sopimusajan palkkaa ei tarvitsisi maksaa. Mutta silloin KeKin pitäisi ensin antaa Vihtkarille kirjallinen varoitus jostakin. Noista virheistä joita KeKi väitti Vihtkarin aikanaan tehneen olisi pitänyt laittaa kirjallista dokumenttia jonnekin.
 
Viestejä
424
Julkisuudessa olleen näytön perusteella kysymyksessä on laiton irtisanominen. Tyypillinen korvaus on noin puolen vuoden palkka. Jos osapuolet käyttävät palkattuja juristeja, saattaa voittajan kulujen korvaaminen tulla varsinaista korvausta kalliimmaksi.
 
Viestejä
186
Tufhnpäiväistä jauhaa asiaa tällä forumilla. Tuomioistuin tekee päätöksen aikanaan.

Turhaa keskustella tulevan kauden joukkueestakaan kun sen näkee aikanaan. Tai miettiä menestysmahdollisuuksia kun vuoden päästä tulokset selvillä.

Uskomaton soppa ja ihme mustamaalaamista Kekiltä Vihtkarin nykyiselle työnantajalle. Sinällään ymmärrän, että Vihtkari on sitten tuonut esiin myös Kekin pimeänä käteisellä maksettavat palkat.

Verottaja kuuntelee varmaan korvat höröllä. Saattavat yhteistyökumppanit päästä tiukan seulan alle verottajan puolelta. Sinällään fiksua veronkiertoa Kekiltä, ettei nuo kirjekuoret näy omissa tapahtumissa mitenkään vaan on tehty sovitusti yhteistyökumppanin kautta
 
Viestejä
158
Oletin että talvesta tulee pesiksen kannalta mielenkiinnoton näillä seudun.Lippo näyttäisi valitsevan hitaan kiiruhtamisen joka aikanaan johtaa superiin.Patusta ei juuri saa otskoita,ainoa mielenkiinto on kuinka kauvan Topi jatkaa.Keki pelasti tilanteen ostamalla pelaajia,mutta seuran yllä on nyt synkkiä pilviä.Saa nähdä miten sponsorien käy,kun AcOulu vai mikä se oli nousi liigaan,varmsti seuraavat tilannetta tarkasti.Nyt voisi sanoa että pesis on parasta sohvalla.
 
Viestejä
186
Sillä lailla. Monesti käy huonosti kun alkaa mustamaalaamaan ja muuntelemaan totuutta. Muutama tuhat uutta mietittävää toimistolle.

Todella kummallista touhua urheiluseuralta, mutta tapansa kullakin.
 
Viestejä
55
Sillä lailla. Monesti käy huonosti kun alkaa mustamaalaamaan ja muuntelemaan totuutta. Muutama tuhat uutta mietittävää toimistolle.

Todella kummallista touhua urheiluseuralta, mutta tapansa kullakin.
Keki sai mitä tilas! Manageri varmaan nyt tyytyväinen kun Kekin todelliset arvot tuli julki.
 
Viestejä
139
Keki sai mitä tilas! Manageri varmaan nyt tyytyväinen kun Kekin todelliset arvot tuli julki.

Käräjäoikeuden päätös vaikuttaa ainoalta oikealta yleisessä tiedossa olevan materiaalin perusteella. Manageri ei varmasti ole tyytyväinen. KeKi:n laajassa toiminnassa on erittäin paljon positiivisia puolia. Tämä tapaus kuvaa KeKi:n todellisia arvoja hyvin huonosti. Oma arvaukseni ilman mitään sisäpiiritietoa on, että KeKi maksaa nyt managerin osaamattomuudesta. Joukkueen rakentaminen näyttää sensijaan onnistuneen hyvin ja mielenkiintoinen kausi on tulossa. Se on tosin juuri tällä hetkellä laihahko lohtu.
 
Viestejä
104
Aikamoinen summa kertyi kumminkin tähän saumaan maksettavia korvauksia, eli reilut 51.000€ + korot päälle :rolleyes:
Kyllä asiat on vaan hoidettava oikein tänä päivänä. Ehkäpä tästä opitaan Kempeleenkin suunnalla jotain.
 
Viestejä
186
Seuraavaksi kannattaisi Vihtkarin ottaa käsittelyyn nuo huumejuttujen heittelyt. Siinä todella selkeät ainekset kunnianloukkaukseen kun ei liittynyt mitenkään käsiteltyyn asiaan. Ei voi nostaa irtisanomisperusteita, jos väittää ettei sopimusta ole.

Mitä tekee verottaja kun selvisi, että Keki maksaa palkkoja pimeänä? Kysymyksessä kuitenkin hyvinkin merkittäviä summia kun sujautellaan kirjekuorissa.

Kovasti on managerit ja muut puuhamiehet huudelleet taloudenhoidostaan ja piikitellyt talouden kanssa sekoillutta naapuriseuraa. Mutta siellähän on itse kierretty veroja jo vuosia sitten.
 
Viestejä
1,949
KeKin avustajana oikeudessa toiminut Janne Vikeväinen sanoo Kalevassa tuomion olleen iso yllätys. Vikeväisen mukaan he päättävät myöhemmin, ilmoittavatko he tyytymättömyytensä tuomioon ja valittavatko he siitä Rovaniemen hovioikeuteen.
 
Viestejä
366
Käsittämätöntä, että tätä ei sovittu ennen käräjiä. Rajakorventien eläkeläiseukkokin olisi voinut kertoa, ettei suullisen sopimuksen syntyä voinut kiistää. Oli muuten hyvä, että Antti sai lenkkareistakin asianmukaisen korvauksen. Tosin halvalla meni.

Mutta nyt KeKi voi keskittyä tulevaan. Missään tapauksessa ei pidä lähteä jatkamaan prosessia hovissa. Managerin vaihtoa voisi myös alkaa harkitsemaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös