Supervuoro Verkkolehti »

Kempeleen Kiri 2020

Viestejä
157
Kekiä sen kummemmin mollaamatta jotenkin niiden touhu on jäänyt suutariksi.Totuushan on että siellä ei ole kun kolme superin täyttävää miestä.Määttä,Pelkonen ja Korhonen.
 
Viestejä
592
Jos tarkoitat koppari Korhosta, niin lisäksi superin tasoisia ovat ainakin kumurajokeri Korhonen, lyöjäkunkku Meriläinen, keskitason lukkari Lassila, terhakka Hepokangas, Kleemola, Keski-Petäjä, Ojala ja nuoremmista vielä pari muuta. Että semmoinen on Keki.
 
Viestejä
139
Syksylläpä tuo nähdään.

Syksyllä se nähdään .... samoin nähtiin viime ja toissa syksynä. Provosi hyvä puoli oli se, että se oli niin huono ja pelkistetty, ettei siihen kukaan tarttunut. Onneksi asiallinen keskustelu on vilkastunut naisten ottelujen ja miestenkin harjoitusottelujen päästyä vauhtiin.
 
Viestejä
482
0-2 ryöstö Rännäriltä on kova juttu. Toki harkkapelit on harkkapelejä mutta olisihan pattukin mielellään tuon pelin voittanut. Rautaisen ulkopelin lisäksi ilahduttivat kärjen ja kotiuttajajokerien onnistumiset. Tästä on hyvä lähteä kauteen 💙.
 
Viestejä
592
Sivumyötäinen puhuri eli kunnon lyöntikeli. Nyt 14-5 ja kansa tykkää. Hyvin rullaa kun kahdella luottojokerilla on paukku kohdallaan. Mut katsotaan tuo toinenkin.
 
Viestejä
592
Tää on kunnon jaksopeliä. Siipe sai eka jakson lopussa sisäpelinsä rullaamaan, eikä mikään ihme että jatkoi sitten yhtä tehokkaasti. Laji on pienten sattumusten taidetta ja niinpä superi on likellä. siis edessä. Ossi yritti ratkaisuja 3-rajasta mutta Matias Litmanen kesti.
 
Viestejä
995
Selvä palo muuttuu harhaheitolla juoksuksi -> "Ei ollut onnenkantamoiset Kekin puolella".
 
Viestejä
592
3 t 11 min pelin kesto, 34 juoksua, joista 19 hävinneelle. Harvoin kai yhden pisteen saalistus tuntuu näin karvaalta. Sirvahdussattumus oli lopussakin ratkaisun avaimena. Muuten: miksei ihmeessä tänä kautena voisi pudottaa yhtä joukkuetta. Nyt kun kukaan ei putoa, menee sarjasta iso pala makua ja tunnetta. Mahtikäsky voimaan: 2 sarjan viimeistä pelaavat lopuksi säilymisestä, 2 voittoa riittää.
 
Viestejä
11,744
Muuten: miksei ihmeessä tänä kautena voisi pudottaa yhtä joukkuetta. Nyt kun kukaan ei putoa, menee sarjasta iso pala makua ja tunnetta. Mahtikäsky voimaan: 2 sarjan viimeistä pelaavat lopuksi säilymisestä, 2 voittoa riittää.

Tottakai olisi voinut. Siis olisi. Päätös olisi pitänyt tehdä silloin kun sarjajärjestelmä uusittiin koronan takia. Ei tuollaista voi tehdä enää sarjan alettua. Tai ainakin minun on hyvin vaikea kuvitella tilannetta missä tuollaisen vois päätää kauden alettua.

Lisäksi päätös ei olisi ollut mitenkään helppo. Ei olisi varmaankaan voitu tarjota sarjasta voi luopua ilman sanktiota -optiota ja ilman moista optiota keskellä koronakaranteenia niin kuinka moni joukkue olisi ollut valmis lähtevään tulevaan kauteen. Pesäpallo ei ole mikään eurooppalainen ammattilaisjalkapallosarja, joka on käytännössä pakko pelata loppuun tavalla tai toisella tv-sopimusten rahavirtojen takia.

Eli teoriassa joo käytännössä tuskin ja joka tapauksessa hyvissä ajoin ennen kauden alkua.
 
Viestejä
4,096
Kylmä inha todellisuus taitaa olla myös se että päätöstä tehdessään liitto on ottanut huomioon suuren riskin että joku joukkue saattaa tehdä konkurssin, ja sitä kautta tarvitaan ykkösestä täytettä.

Laskettu että jos kukaan ei teekään niin sitten ollaan onnellisessa tilanteessa ja ensi kaudella ratkaistaan mitä tehdään yhdelle "ylimääräiselle".
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös